|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
12.12.2007 21:10:40   
Anonimen
erin, seznam je full lep in ti ga kar lepo urejaj, saj imaš smisel za to user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 451
12.12.2007 21:21:50   
Anonimen
Se kar podpišem. Res hvale vredno, ERIN!

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

erin, seznam je full lep in ti ga kar lepo urejaj, saj imaš smisel za to user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 452
12.12.2007 21:23:54   
Anonimen
Glede nakupa vozička, anonimna- po moje raje počakaj. Do avgusta bo še sigurno kakšna akcija.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 453
12.12.2007 21:54:00   
košuta
Pozdravljene nove user posted image !

Kakšne čvekulje... Lepo!

Glede vozička: jaz ga imam že vsaj dve leti doma (sem ga podedovala od sestre user posted image ), pa sem bila vedno žalostna, ko sem ga zagledala, ker nisem imela kaj noter dat. Upam, da se bo to avgusta spremenilo! user posted image  LP

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 454
12.12.2007 23:10:47   
Erin

user posted image user posted image user posted image

01.08.
~ Erin (1.user posted image , user posted image ) 26. let  GP 20.12., NS 23.1., Jesenice
~ anonimna user posted image (2.user posted image ) GP 21.12., Celje
~ Muklla (1.user posted image ) GP 18.12.
~ mishel (1.user posted image ) 23.let GP 21.12., Celje

02.08.

~ kajsica
(1.user posted image ) 35.let GP 12.12.

03.08.

~ mkj
GP 19.12

04.08.

~ anonimna
user posted image (1.user posted image )
26.let GP 27.12., Ljubljana

05.08.

~ sayuri
(2.user posted imageuser posted image user posted image ) 31.let UZ 27.12., GP 24.12, Postojna

~ katjakoc
GP 3.1.

~ košuta
(1.user posted image ) 25.let GP 27.12., Celje

07.08.

~ Nevaeva
(1.user posted image ) 27.let GP 21.12.,  Ljubljana

10.08.

~ K_a_t_j_a
(1.user posted image ) 22.let GP 18.12, Celje

~ *zvezdica*
(2.user posted image )
30.let GP 17.12

13.08.
~ meeryana
(1.user posted image ) 30.let UZ 21.12

17.08.

~ tejkaz
(2. user posted image ) 24.let GP 9.1., Ljubljana

18.08.

~ astrea
(1.user posted image ) 30.let GP 3.1.

~ naty13
(2. )
23.let GP 3.1., Kranj

xx.08.

~ kind lady
(2.user posted image , user posted image user posted imageJesenice

~ cinca marinca
(2.user posted image ) GP 7.1.

~ Gajka
(1.user posted image ) 28.let GP 19.12.

~ Lilie
(1.user posted image ) 25.let GP 17.12.
~ urskaj 
(1.user posted image ) 23.let GP 11.1., NS 28.1, Celje
~ Jelenche (2.user posted image ) 27.let
----------------------------------------------

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov-GP (ultrazvok -UZ, nuhalna svetlina - NS,..) kar sporočite, lahko pa mi poveste tudi katera nosečnostuser posted image je to za vas, starost, kje boste rodile, če vas seveda kje drugje ne primeuser posted image in pa seveda ko bo prvi  pregled mimo, koliko malih sončkov pričakujete...ja, lahko sta tudi dvauser posted image user posted image user posted image

Lepo in mirno nosečnostuser posted image s čimmanj slabostmiuser posted image ter zdrave user posted image vam želim!

Dobrodošleuser posted image  

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 455
12.12.2007 23:12:23   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: košuta
Glede vozička: jaz ga imam že vsaj dve leti doma (sem ga podedovala od sestre user posted image ), pa sem bila vedno žalostna, ko sem ga zagledala, ker nisem imela kaj noter dat. Upam, da se bo to avgusta spremenilo!

Nasmej se, ker BOŠ imela kaj notri datuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 456
13.12.2007 0:08:22   
Anonimen
Ja, res je...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 457
13.12.2007 6:57:24   
naty13
Dobro jutro user posted image  in user posted image . Najprej ena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tiste user posted image  ki vam ni slabo po njej.

Anonimna jaz vozička ne bi kupovala sedaj, ker do avgusta se res lahko marsikaj naredi. Akcij bo pa tudi še veliko.

Quinny je vidim kar popularen. Kolegica ni zadovoljna z njim. Ima prav Speedy SX. So ga morali kar nekajkrat popravljati.

pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 458
13.12.2007 7:52:11   
tejkaz
Jutro
Jaz že v službi. Kava mi ne diši preveč. Bom mogoče potem doma.
O speedy-ju sem pa slišala več različnih mnenj-slaba in dobra. Mene moti, ker nima loka. To pa vem da zelo prav pride.
Nič, grem naprej delat.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 459
13.12.2007 8:50:31   
S@nta
Dobro jutro.
Meni ni več nič slabo, pa ravno zdaj ko sem se začela veselituser posted image , danes grem pa res po test, da se prepričam pri čem sem. 2 dni mi komaj zamuja, pa ne vem, če je realno glede na to, da je druga po porodu, pa še mogoče ni redna.
Držite pesti, da nisem zastojn upala.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 460
13.12.2007 8:51:38   
S@nta
Aja, vsem ostalim pa čestitkeuser posted image user posted image za user posted image

(odgovor članu S@nta)
Neposredna povezava do sporočila: 461
13.12.2007 8:56:37   
košuta
Oj!
Držim pesti za plus, S@nta! user posted image

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu S@nta)
Neposredna povezava do sporočila: 462
13.12.2007 10:33:30   
miš
Živjo!

Tud jaz bi rada mal poklepetala z vami, če lahko? V nedeljo sem naredila test (no 4 teste) in je
bilo vse pozitivno. Pravzaprav sploh še ne dojamem in verjetno tudi ne bom, do prvega pregleda,
ki ga imam 21.12. Zračunala pa sem si, da imam rok avgusta.
Mal sem vas brala in zasledila, da ste nekatere imele krče.... Mene parkrat na dan mal zavije,
podobno kot pred user posted image . A je to vredu? Mi je gine rekla, da nekatere imajo krče, nekatere ne in naj
se navadim, da bo še veliko različnih bolečin skozi nosečnostuser posted image . Drugače pa počutje vredu, zaenkrat
nobene slabosti, nič mi ne smrdi ali pa posebno diši, če bo tko skoz, bo prov fajn.

lp Miš

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 463
13.12.2007 10:48:07   
košuta
Oj, Miš!
Dobrodošla v klubu user posted image  avgust 2008! user posted image user posted image user posted image
Če so bili 4 testi pozitivni, potem pa sploh ni dvoma user posted image , da si user posted image .  Pri meni je bil dovolj že eden, da sem se prepričala, čeprav pa do UZ, kjer se kaj vidi, po malem dvomiš, ali je res, sploh če nimaš kakšnih posebnih simptomov. user posted image
Si pa potem malo oddahneš, ko vidiš pikico, potem te pa spet začne skrbeti do naslednjega pregleda, ali je vse v redu. user posted image

Glede krčev - če ni kaj grozno hudega, je to normalno. Maternica je pač začela trenirat za nošenje user posted image .
Pa veliko sreče!

14.8.2008 Teodor

(odgovor članu miš)
Neposredna povezava do sporočila: 464
13.12.2007 10:58:26   
miš
košuta - hvala za sprejem v klubuser posted image . Ja jaz bom sigurno ful panična pred vsakim pregledom.
Že itak mam težave z zdravniki, me je tok strah, zdaj ko gre pa za malo bitje, me bo pa sploh
strah. Kako je pravzaprav na prvem pregledu?

lp

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 465
13.12.2007 11:03:19   
naty13
Čestitke miš za user posted image . na prvem pregledu te pogleda vaginalno - ultrazvok. Vidi se en mehurček ali mal večja pikica in bitje srčka. To je to. Pri drugem pregledu sem imela že posvetovalnico - pri 11t3d. Naredila mi je ultrazvok na trebuhu. Pa seveda tehtanje, merjenje pritiska, dati je bilo treba kri in vodo. Pa po počutju te vpraša. Če je vse v redu te naroči čez 4 ali 5 tednov, če pa ni pa čez 3  ali 4. Bolj 3. No tko je blo pri meni. Nič posebnega. Komaj čakaš na naslednji pregled, da vidiš če je  z user posted image  vse ok.

pa pa

(odgovor članu miš)
Neposredna povezava do sporočila: 466
13.12.2007 11:13:00   
košuta
Oj!
Pri meni je to zgledali tako:  za  vsak slučaj so mi naredili urinski test nosečnosti (ki je bil negativen - na naslednjem pregledu je pa sestra rekla, kako lepo se je pozneje obarval!), stehtali so me, mi izmerili pritisk, vprašali za datum zadnje M in dolžino cikla. Dali so mi materinsko knjižico user posted image user posted image user posted image .
Potem me je G pregledala z UZ, pa se še ni nič videlo, ker je bilo prekmalu (5t). Pridem en teden kasneje, pa se je pikica že videla. Naslednji pregled imam 27.12, ko se bo videlo že precej več, pa še G mi bo povedala kaj več (posvetovalnica). Komaj čakam...
Drugače pa brez panike - G je tam, da ti pomaga in razloži vse, kar te bo zanimalo. Verjemi, da te bo marsikaj. Ne pozabi, da zdaj nisi več sama in ne odlašaj z obiskom G, ker so pregledi v user posted image  izjemno važni. Še nisem slišala, da bi koga pojedli pri G! user posted image
Pa LP!

14.8.2008 Teodor

(odgovor članu miš)
Neposredna povezava do sporočila: 467
13.12.2007 11:39:30   
Erin
Dober dan!
Kako ste...men je kar dolgčas ko ne pijem kave, ni jutranjega ritualauser posted image ...samo če mi je pa po njej slabo..vidim da je vam tudi..se pravi nisem čudnauser posted image
S@nta - držim pesti da ti test pokaže + in se nam pridružišuser posted image
miš - dobrodošla pri nas nosečkahuser posted image user posted image user posted image Želim ti lepo in mirno nosečnost..user posted image
Tudi mene večkrat na dan zvije kot pred oz med menstro ko sem imela krče. Traja nekaj minut potem pa je dobro. Če bi bilo kaj hujšega bi bila bolečina stalna tako da me ne skrbi in tudi tebe naj ne. To je raztezanje matenice, ene to čutijo bolj druge manj...
Moj prvi pregled je bil en teden nazaj ko sem bila user posted image 5t in 6 dni in se je videla le GV (vrečka) in rumenjaček. Naredila mi je vaginalni UZ, me zvagala(user posted image user posted image user posted image ), zmerila pritisk, knjigice še nisem dobila, predvidevam da jo bom naslednji teden ko imam naslednji pregled. Mislim da ti takrat tud vzamejo kri, vodo...
K_a_t_j_a - men je ta oddaja Mein baby tko fletna, ampak si niti predstavljat ne znam da bom v takem položaju jaz čez 7 mesecev...ampak za mojega otročka vse...moj je čist blažen že sedaj, skoz me boža pa crklja...ful je pozoren...men se kar smejiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 468
13.12.2007 11:43:24   
Erin
user posted image user posted image user posted image

01.08.
~ Erin (1.user posted image , user posted image ) 26. let  GP 20.12., NS 22.1., Jesenice
~ anonimna user posted image (2.user posted image ) GP 21.12., Celje
~ Muklla (1.user posted image ) GP 18.12.
~ mishel (1.user posted image ) 23.let GP 21.12., Celje

02.08.

~ kajsica
(1.user posted image ) 35.let GP 12.12.

03.08.

~ mkj
GP 19.12

04.08.

~ anonimna
user posted image (1.user posted image )
26.let GP 27.12., Ljubljana

05.08.

~ sayuri
(2.user posted imageuser posted image user posted image ) 31.let UZ 27.12., GP 24.12, Postojna

~ katjakoc
GP 3.1.

~ košuta
(1.user posted image ) 25.let GP 27.12., Celje

07.08.

~ Nevaeva
(1.user posted image ) 27.let GP 21.12.,  Ljubljana

10.08.

~ K_a_t_j_a
(1.user posted image ) 22.let GP 18.12, Celje

~ *zvezdica*
(2.user posted image )
30.let GP 17.12

13.08.
~ meeryana
(1.user posted image ) 30.let UZ 21.12

17.08.

~ tejkaz
(2. user posted image ) 24.let GP 9.1., Ljubljana

18.08.

~ astrea
(1.user posted image ) 30.let GP 3.1.

~ naty13
(2. )
23.let GP 3.1., Kranj

xx.08.

~ kind lady
(2.user posted image , user posted image user posted imageJesenice

~ cinca marinca
(2.user posted image ) GP 7.1.

~ Gajka
(1.user posted image ) 28.let GP 19.12.

~ Lilie
(1.user posted image ) 25.let GP 17.12.
~ urskaj 
(1.user posted image ) 23.let GP 11.1., NS 28.1, Celje
~ miš 24.let PG 21.12
~ Jelenche
(2.user posted image )
27.let
----------------------------------------------

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov-GP (ultrazvok -UZ, nuhalna svetlina - NS,..) kar sporočite, lahko pa mi poveste tudi katera nosečnostuser posted image je to za vas, starost, kje boste rodile, če vas seveda kje drugje ne primeuser posted image in pa seveda ko bo prvi  pregled mimo, koliko malih sončkov pričakujete...ja, lahko sta tudi dvauser posted image user posted image user posted image

Lepo in mirno nosečnostuser posted image s čimmanj slabostmiuser posted image ter zdrave user posted image vam želim!

Dobrodošleuser posted image  

< Sporočilo je popravil Erin -- 13.12.2007 11:53:08 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 469
13.12.2007 11:51:57   
miš
Vav kok lepo se je videt na tem seznamu, velik leps  kot pa na tistem prej-m ne pričakujem.....
Hvala za informacije, jaz bom sigurno skoz težila tukaj gor z vprašanji, tko da se kar pripravte
nameuser posted image

lp

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 470
13.12.2007 11:53:39   
Erin
miš - če želiš ti lahko dopišem tudi katera nosečnost je to zate in koliko si starauser posted image aja, pa kdaj si si izračunala PDPuser posted image

(odgovor članu miš)
Neposredna povezava do sporočila: 471
13.12.2007 11:53:56   
miš
Vdim da ste zraven pisale še leta, no jaz sem stara 24 let.

lp

(odgovor članu miš)
Neposredna povezava do sporočila: 472
13.12.2007 11:55:01   
miš
Vidim, da ste pisale koliko ste stare, no za na seznamček sporočam, da imam 24 let.

lp

(odgovor članu miš)
Neposredna povezava do sporočila: 473
13.12.2007 11:58:02   
miš
Jaz sem tok zmedena oseba, sem mislila, da mi ni prijel in sem dvakrat sporočila leta - sori.
Erin,sem komaj zdaj vidla, da sim me vprašala za leta...... To je pa moja prva nosečnost, grem še
enkrat zračunat datum, pa sporočim...

lp

(odgovor članu miš)
Neposredna povezava do sporočila: 474
13.12.2007 12:02:12   
miš
Sem si šla izračunat PDP - 17.8.2008

lp

(odgovor članu miš)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

deily

Katero ime je lepše za fantka

Narik (10%)

Tanej (90%)

Število vseh glasov: 234

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!