Krysia -> RE: Avgustovke 2oo8 (20.3.2008 8:41:56)
|
Pozdravljene! Joj, ko berem, kako ste pridne s čiščenjem, me kar vest peče. Ampak ...oken definitivno ne bom pomivala - vsak avto, ki mimo pride, mi jih umaže - še nismo prišli do asfalta (toliko o prestolnici Slovenije ...), pa še tole vreme me vedno zafrkava - vsakič, ko pomijem okna, je naslednji dan dež, tudi če naši vremenoslovci obljubljajo sonce ... Aja, pa nisem hotela s tem začet, ampak ne bom zdaj brisala ... Sem hotela najprej čestitat vsem za uspešno opravljene preglede in dobre novičke! Vas raje ne bi naštevala, ker bom zagotovo kakšno pozabila. Torej, punce . Včeraj sem imela tudi jaz pregled - je G kar nekaj časa iskala pikico, ampak potem, ko sva ga/jo našli, je bil pa cel žur. Sploh mi ni jasno, kako da ne čutim nič, če pa zganja take norčije tam notri Aja, Erin: naslednji pregled 17.4. (MF), pa lahko kar zdaj povem še kilce za na seznam: +1,5. So me vprašal, če dost jem Men se zdi, da pojem ful več kot prej, ampak mi je G rekla, da so izvidi pokazal, da ne jem dost al pa da predolg ne jem (da med dvema obrokoma mine preveč časa) - bom morala malo bolj pazit na to. Sem včeraj prišla domov kar malo žalostna. Pojem pač, kolikor lahko, je pa res, da mi ne paše preveč jest. Tako da .. če imate kakšen nasvet, prosim ... Ja, vem ... problem, ki ni tipičen za nosečnice ... ampak se vseeno priporočam za ideje. Mislim, moj mi je pripravljen skuhati karkoli in kadarkoli, men pa ne paše jest No, skratka, drug teden moram še enkrat v laboratorij, potem bodo pa videli. Oprema: midva tudi počasi malo gledava vozičke in posteljice (Erin, imava isto ogledano), ampak nisva še nič konkretno dorekla. Previjalno sva pa dobila, tako da morava samo še prostor v kopalnici najti . No, zdaj me pa čaka delo ... je treba vseeno kaj naredit, tudi če ne bom glih oken pomivala Lepo se imejte!
|
|
|
|