|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
10.3.2008 15:04:02   
sayuri
Ojla punce, evo me. Končno doma. Po pravici povedano - sem izkoristila današnji dan še za nabavo osnovnih zadev za življenje (fasnga). Je bila mami z mano in sva cel prtljažnik domov pripeljali user posted image .

Da najprej podam poročilo s pregleda user posted image .  Ginekolog mi je zopet delal UZ (možno, da je bila to že morfolologijauser posted image ). Oba otročka je natančno izmeril in podatki so v MK. Zanekrat je vse ok. Otroček A sedi na ritki nizko spodaj in je manjši od otročka B. BAje je punčka, vendar G ni mogel točno določit. Otroček B je obrnjen z glavico navzdol in je 100% deček. Velika sta okrog 20 cm, eden tehta 290g, drugi 340g. Oba sta bila živahna. Plodovnice je dovolj, maternični vrat je lepo zoprt. Zaenkrat zgleda vse super. Mi je pa ravno med UZjem trebuh ful otrdel. G me je orng pretipal in zdaj moram štet tale otrdevanja. user posted image  NApisal mi je nov bolniški list za komisijo in me opozoril, naj veliko počivam. Rekel mi je še,da morava nosečnost pripeljati do 33. tedna. Okrog 28. tedna me bojo hospitalizirali in imeli na opazovanju nekaj dni. TAkšno prakso imajo v Postojni s porodnicami, ki nosijo dvojčke. Veliko sva se pogovarjala, z menoj sta bila notri tudi mami in Filip. Punce, če boste imele kdaj možnost - vzemite svojo mami na UZ. user posted image  Moja je bila tako ganjena - prvič je kaj takega videla user posted image

NAslednji pregled imam 14.4. Se bom pa naročila še na 3d UZ - moram še poklicat za datum.

No takšna je bila moja misija danes. Še v Sanolaborju sem kupila nosečniški pas. Seveda sem pol stvari G pozabila vprašat (recimo o bolečinah v križu, glavobolih...) ZAdovoljna sem in komaj čakam naslednji pregled.

Toliko zaenkrat. Sem zelo utrujena in grem v vodoraven položajuser posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
10.3.2008 15:05:24   
Krysia
Živjo, punce

No, danes je pa dan mučenikov - torej naših user posted image . Mojmu sem čestitala, kaj več pa mučenikom ne pripada, ker ne bi bili več mučeniki user posted image .
talty, dobrodošla in user posted image user posted image user posted image .
tejkaz: FMF, dolgih 7 let user posted image - od tega eni 2 leti za diplomo, ker sem bila ful lena user posted image

Jaz sem zdaj v 16. tednu, pa tudi še ne čutim nobenih metuljčkov. Pa mislim, da še ni panike. Skratka, punce, bomo tudi me dočakale, ne se sekirat.

Drugač pa jaz še vedno jem tifol, - mislim, da imam še enih 5 tabletk, pa jih bom pojedla do konca, ampak novih pa ne mislim kupit. Pojem ful sadja, zelenjave, jogurtov in kar nekaj rib, tako da verjetno ni krize. S krvjo je bilo nazadnje vse v redu, tako da tudi kakšnih drugih dodatkov ne jemljem. Še sok rdeče pese smo zlili stran, ker mi ni bil dober. Sem pa zadnjič slišala en recept. če ti ta okus ne paše: v sok rdeče pese stisneš pomarančo ali grenivko, baje ful izboljša okus. Mogoče bom enkrat poskusila, ampak ... nisem prepričana.

bella02: midva še ne veva, kaj bova vzela - moj je rekel, da mora še malo naštudirat te pakete, ampak pravi, da je za to še čas. Glede na to, da je to moja 1. user posted image , bova verjetno vzela e-paket, razen če se bo sorodstvo želelo izkazati s kakšnimi darili. user posted image

Tako, punce ... uživajte, naj vas mučeniki malo pocrkljajo pa se tipkamo - upam, da kmalu.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
10.3.2008 15:08:17   
sayuri
Aja, Erin napiši še +4kg. Sem vesela, da se končno redim. user posted image  Sicer pa imam že sam trebuh za kake 3kg user posted image user posted image user posted image . K osebni zdravnici za bolniško grem pa jutri (20.3. mi poteče)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
10.3.2008 15:23:01   
čipka
živjo!  evo še mene!  se oprošččam da se že prej nisem pofočkala pod avgustovke 08user posted image     Erin lahko daš tut mene na frišno: PDP:18.08,1-a user posted image ,stara 25 let,porod verjetno v LJ,spol pa nočem vprašat(upam da bom zdržala)user posted image user posted image za ime pa tudi ne vem     naslednji pregled imam pa 02.04.-sam ni G še nič omenil za MFuser posted image     brcike pa še tudi ne čutim-upam da bo kmalu kej pobrcalouser posted image     čestitke za vse avgustovke in pa vse drugeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
10.3.2008 15:24:12   
čipka
aja, zredila sem se že za celih 5kguser posted image user posted image

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
10.3.2008 15:25:08   
mishel
Punce, najprej glede brcik. Jaz sem vam enkrat tud pisala da še ne čutim brcik in sem bila zelo žalostna. Potem pa sem jih kot zanalašč začutila še isti večer user posted image . Zanimivo, a ne?!

SAYURI čestitam, da končno dobivaš kg. Tudi jaz čakam kaj bo rekla ginekologinja na naslednjem pregledu. Se ves čas tolažim, da imam zdaj par kg v dobrem in lahko brez slabe vesti jem ko mi paše user posted image user posted image .

ARAIT user posted image Pa je le boljše!

Pa še to o brcikah. Večina jih začuti okoli 20. tedna, tako da še je časuser posted image .

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
10.3.2008 15:26:31   
mishel
ČIPKA DOBRODOŠLA!!!! user posted image user posted image user posted image

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
10.3.2008 15:26:38   
tatly
kk,k,,

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
10.3.2008 15:36:49   
tatly
zasebno zakaj pa???hmm kje se pa bos to pozanimala???ker klko sem jaz gledla bi naj blo samo 175 e to pa je zelo malouser posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
10.3.2008 16:07:45   
Zoja Miša
Dober dan tudi z moje strani.
Ste čvekala, da sem komaj utegnila vse prebrati.

Majah, PDP imam 29.8. za enkrat. V kolikor se nama uspe dogovorit upam, da mana kdaj uspe skupno vozičkanje.
V Exitu, pa sem kupila ene kaobojke, ene črne hlače, luštno majčko z dolgimi rokavi in dve spodni majčki, ki jih bom lahko poleti nosila tudi poleti samostojno! Sem bila ful zadovoljna in bom vsekakor še šla tja! Za vse skupaj pa sem odštela 105,00 eur! Zelo super!!! user posted image

Erin v kolikor boš izbrskala kako je kaj s tem da si samohranilka, se javim, da sporočiš tudi meni, ker bi tudi midva naredila tako. Ampak meni se problemi potem še stopnjujejo, ker ne vem, kako je potem z vrtci, ker tudi prijavljena nisem tukaj, kjer sva sedaj v najemu...
Sploh sem glede vsega tega zelo zgubljena, komu kaj prijaviti, kakšne vse papirje predložiti, kateri ustanovi...v glavnem s tem se še ne ukvarjam, a mislim, da bo kmalu čas tudi za to.user posted image

Sayuri, hura za tako dobre novice!!!user posted image user posted image user posted image

Čipka in Tatly dobrodošli!

Tudi jaz še ne čutim brcik. Sicer pa v četrtek  stopam šele v 16 teden, tako da jih tudi še ne morem! Ampak komaj pa že čakam!!!

Nisem pa vedela, da mi je po Tifol tabletih lahko tudi slabo, oz. da imam zato tako slab okus v ustih....user posted image Ampak imam še celo tablico, pa bom to pojedla do konca, potem pa prenehala, upam, da s tem ne bom naredila prevelike škode.

Imejte lep dan in se beremo!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
10.3.2008 16:11:56   
karmar
Ahoj
Krysia dobro da si omenla ta dan mučenikov, drugače bi jst kar pozabla... Pa sej ne bi blo nič za so, tudi moj mož ni dal haska od sebe za 8. marec. Sam me ženske smo malo boljše od moških in (za slabo vest) kupimo vseeno eno čokoladico...user posted image user posted image
A je še kateri ratala lastna postla mučilnica?user posted image Jaz ne morem več spat na njej, oz. zjutraj ne morem več poležavat v njej, ker me vse boli. kakšne postle imaste? moja je trda, kar mi je do zdej zelo odgovarjalo.
Zoja miša, a v navodilih piše o stranskih učinkih Tifola? Jaz jih še vedno vztrajno pijem. A katera ve- jih je treba pit do konca, al souser posted image  dobili že dovolj kisline???

< Sporočilo je popravil karmar -- 10.3.2008 16:14:22 >

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
10.3.2008 16:16:51   
Zoja Miša
Ja tudi mene to zanima, jem ga še, sam mi je ob večerih še vedno slabo, pa mogoče je to delni vzrok?!

Bambi pomagaj glede Tifola???

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
10.3.2008 16:24:08   
mishel
Meni je v lekarni rekla, da je tifol priporočljivo jemati do končanega tretjega meseca, Pa tri mesece pred zanositvijo. Jaz sem šla po tablete šele ko sem zvedla da sem noseča, pa mi je v lekarni rekla da sem mal pozna user posted image . No, meni je bilo sigurno po teh tabletah še bolj slabo, pa neprijeten okus sem imela v ustih.

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
10.3.2008 16:35:16   
ANA_P
Ste se načvekale že danesuser posted image

Glede samohranilstva, tiste, ki se boste za to odločile. Sama sicer nisem pristaš tega, nikomur ne očitam ampak tega pač ne podpiram, ne razumite me narobe, prosim. Pač moje mišljenje.

Včasih se je preživnina urejala na CSD-ju, danes morate it na sodišče. Priprada pa vam nekako tako, če ste brezposelne, vam pripada polna socialna pomoč + neki družinski ali starševski dodatek + polni otroški dodatek + kasneje vrtec zastonj. In pa seveda vaši dragi vam morajo nakazovati mesečno preživnino.
Če pa katera ve kaj več in točne cifre pa naj napiše.
Glede vrtcev in šol, dobite jih tam kjer bosta z otrokom prijavljena, se pa da seveda zrihtat in prepisat na drugo lokacijo, torej bliže domu, kjer dejansko živite.

Neposredna povezava do sporočila: 4064
10.3.2008 16:43:30   
Zoja Miša
Meni se ne gre za socialno pomoč, itak sem zaposlena in s tem nimam problemov. Ampak je moja plača dosti manjša, kot od mojega, pa bi zato glede vrtca vsaj malo privarčevala, če seveda tako gre!?
Ne vem pa kako je, glede na to, da sem prijavljena v Velenju, otroka pa bi dala v vrtec v bližini službe, torej Medvoški konec, ali pa v okolici Trzina. user posted image
Kasneje pa tudi ne vem kako je glede šole, ampak do takrat je pa še daleč in bi sedaj rada vedela vse te formalnosti, kako in  kaj urediti vsaj glede vrtca, da tudi jaz državo malo okoli prinesem itak za mlade družine naredi klinc kaj!!!
To pa je moje mišljenje. user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
10.3.2008 17:05:02   
ANA_P
Zoja Miša, te čisto razumem, so vse moje kolegice in sestrične in menda vse, ki jih poznam so prijavljene kot samohranilke.
Ne dam ti pa prav, da naša država ne naredi nič kaj za mlade družineuser posted image , naredi naredi, vzame nam vse kar še imamouser posted image user posted image user posted image user posted image  Npr. stanovanja in hiše imajo previsoke cene, o hrani da ne govorim, ko pa pridem do vrtca pa mi že vre v glavi...... Na koncu pa si še želi današnja vlada hvaliti s tem, da so dvignili rodnost v SLO user posted image user posted image user posted image . žalostno se mi zdi, da tak imamo vsi kredite za stanovanja ali hiše, na koncu pa bova imela obrok za vrtec večji od kredita za stanovanje , glede na najine plače. Midva pričakujeva vrteca minimalno 250 Eurov če ne več. In to je je ena velika žalost. Seveda tudi jaz pomislim, da bi bilo bolje prijaviti samohranilstvo ampak sem pač tista nora user posted image  državljanka, ki se mi to ne zdi pošteno. Zato pa pravim, tega nikomur ne očitam, sama pač v to ne bi šla. In kaj v naši državi pomeni biti pošten, da si neumen, bolj si pošten več ti vzamejo.

Neposredna povezava do sporočila: 4066
10.3.2008 17:16:23   
Zoja Miša
Prav imaš ANA_P in tudi jaz sem ponavadi tista ta pridna... ampak v tem primeru, pa verjetno ne bom.user posted image
Res je sramotno, da so vrtci tako dragi! In nekateri imajo možnost starše ponucati, midva pa imava vse tako daleč, da to ne bo šlo!user posted image  Torej se bo potrebno res dobro organizirati, da bo stvar tekla, kot mora!
V bistvu me vse bolj, kot okoli prenesti državo skrbi, kako vse to speljati in kje dobiti vse podatke!?

Ali katera ve, kje se pozanimati kako je glede tega kje si prijavljen in kako to vpliva na vrtec in kje potem urejati vse papirje.... v glavnem vse ki kaj veste - kar koli, bom hvaležna in mi bo prišla prav čisto vsaka info. Tudi če mi povete samo kje na netu naj iščem, bom srečna, ker bo vsaj neko izhodišče.

No, zdej pa šibam domov, dovolj mam službe!user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
10.3.2008 17:26:58   
mishel
Srečne ve, ki o tem sploh lahko razmišljate. Midve sva poročena, tako da avtomatsko ne dobima nič!!!!!!!!!!!user posted image

ME KLIČE DAVID, CIAO

Neposredna povezava do sporočila: 4068
10.3.2008 17:36:49   
m@j@
Jaz sem tudi prvič mislila se iti to igro s samohranilko.
Potem sem si pa rekla...na sodišče pa že ne grem, tam bom lahko še prehitro. In mislim, da je v življenju tako, da itak sam sebe prinašaš okrog, ne druge. Sem pa dala hčerko v privat varstvo, kjer sem do sedaj plačevala manj kot za vrtec. Vedno je tako, več kot imaš, več porabiš. Imamo pa astronomski kredit za hišo in še vse kar spada zraven (nobene finančne pomoči staršev, itd).
Pa vseeno živimo dostojno življenje.

Neposredna povezava do sporočila: 4069
10.3.2008 17:40:26   
tatly
oj kako ste kaj?ja pa ve katera kaj pripada mati samohranilko in tisto ki ni zaposlena

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
10.3.2008 17:41:13   
bambi14
Bambi pomagaj glede Tifola???

user posted image folna kislina je postala z leti vedno bolj popularna,....dokazali so namreč, da z jemanjem preprečimo oz. zmanjšamo možnost za kakšne napake na plodu( predvsem gre tukaj za možganske napake, ker se hrptenjača ni pravilno razvila,...). Za tem stoji mnogo raziskav, res pa je, da nekoč niso dajali poudarka na to, dandanes pa zelo pazijo na nas user posted image in zaradi raziskav priporočajo jemanje folne kisline vsaj prve tri mesece v nosečnosti, takrat ko se vse razvija- kasneje plod samo raste na velikosti in teži. Če pa načrtujete nosečnost in vas ne preseneti izostanek menstruacije, pa vam zdravnik priporoča že tri mesece prej. Tiste, ki smo ble v kakem postopku glede zanositve, so nam vsem priporočali jemanje folne k. tudi tri mesece prej.
Sama sem redno jemala Elevit 3 mesece prej in prve tri mesece, sedaj pa ga vzamem občasno, ko se mi zdi, da nisem zaužila dovolj kvalitetne hrane( en dan ja drugi ne, ...).

iz http://www.fidimed.si/zdravstvene_teme/vitaminsko_mineralni_vodnik/9/folat_folna_kislina.html
Najboljši viri špinača, brokoli, ohrovt in druga listnata zelena zelenjava, stročnice, semena, neoluščena žita, meso, ribe, jajca, citrusi, malo celo v čaju in pivu 
Vloga v telesu del koencimov tetrahidrofolata in dihidrofolata, ki sodelujeta v sintezi DNK; pomembna za nastajanje rdečih krvničk, zanositev in pravilen razvoj zarodka (preprečuje napačno zapiranje živčne cevi – t. i. spina bifida)

še nekaj več glede folne:
http://www.pomurske-lekarne.si/si/index.cfm?id=1614

Torej drage mojeuser posted image :
- jemljite dodatke, če ste mnenja, da ne zaužijte dovolj kvalitetne hrane al pa ste zbirčne(nimate rade zelenjave,....ali če ste vegeterjanke- možnost je primankljaja vit. B12)
-folna k. potrebna v  prvih treh mesecih
- potem pa ni več panike glede folne k.

Upam, da sem vam kaj pomagala.
Lep danuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4071
10.3.2008 18:16:09   
K_a_t_j_a
Tatly in čipka dobrodošli!
Sayuri user posted image user posted image user posted image user posted image za uspešen pregled in pridobljene kg! Super novičke!
anita goitan jaz semnajprej čutila metuljčke kmalu zatem (6.marca) pa tudi prve brcike, zvečer ko sem šla spat. To je bilo v 18.tednu. Po moje sem jih zato prej začutila, ker nosim bolj spredaj.
nell držim pesti, da se čimprej pozdraviš user posted image user posted image user posted image
julija08 jaz sem si v DM kupila neke multivitaminske tablete in jih pijem vsaki drugi dan, ko bo pa več domačega sadja in zelenjave pa ne bom nič več jemala, če ne bo potrebno. Imam tudi kalcijeve šumeče tablete, ki so dobre za kosti. Na zadnjem pregledu sem imela izvide krvi vredu.
tejkaz jaz sem mojemu kupila en deodorant. Majhna pozornost, ker jaz tudi od njega dobim večkrat kaj.
bella02 midva boma kar denar vzela od CSD.
mishel ti se boš pa potrudilaza svojega user posted image . Vidva kar uživajta v masaži. Zdaj se še lahko v miru eden drugemu posvetita.user posted image

Tudi jaz se pridružujem med tiste, ki nebi rade imele stikov s sodiščem in še več birokracije. Jaz si bom kar pri mojem junija uredila tukaj stalno prebivališče kjer sedaj živima, na svojem. Varstvo bom pa imela pri sorodnici.
Se pa popolnoma strinjam s tem, da bolj si pošten  bolj si tepen od države.user posted image

Glede mojega zoba je pa vse skup en drek. Mi je šel cel zob ven s zatičem, korenina od tistega zoba ki sem ga imela je pa notri zdrobljena, tak da bi mogla it na slikanje, ki pa se sedaj v nosečnosti ne sme. Zobozdravnica mi je za silo naredila tako, da se mi mne maje. Kar znorela bom. Itak so mi ga sami zobozdravniki zafurali ta zob. Po porodu moram it pa na slikanje in mi bodo korenino ven potegnali in naredili štift ter zob gor. Groza kaj me še čaka po porodu. Me že zdaj stiska.user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu m@j@)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
10.3.2008 19:30:05   
astrea
Pozdravljene čveke user posted image

Dobrodošli novi nosečkiuser posted image user posted image user posted image  lepo nosečnost vama želim

Sayuri bravo za kilograme user posted image user posted image user posted image

Tudi midva bova vzela denar in se ne bova šla teh igric s samohranilstvom zaradi tega, ker lahko še prehitro kaj rabiš, pa še moja mami je/bila samohranilka in vem kolk nam je blo težko. Pa zaenkrat tudi nimava potrebe po tem. Tako je moje mnenje.

anita goitan, jaz čutim od prejšnjega četrtka metuljčke in eno tako žgečkajoče migotanjeuser posted image user posted image user posted image , brcik pa še ne.

Jutri imam pregled in komaj čakam, da spet vidim pikico. Erin, sem se zadnjič zmotila za en danuser posted image . Nosečniška zmedenost, pačuser posted image

Danes je bil kar naporen dan (sem imeča še tečaj nemščine - 1,5 ure na zelo neudobnih stolihuser posted image .

Pa še eno vprašanje imam: a vam kaj zmanjkuje sape??? Včeraj že v postelji sem komaj zadihala in prej popoldan tudi. Se bom sicer pozanimala jutri.

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
10.3.2008 19:35:56   
sandra123
Vsem čestitke za dobro opravljene današnje preglede pri G in ker ste zopet videle svojeuser posted image . Moram vam povedati, da sem jaz danes dobila eno zelo konkretno brco od enega user posted image , drugi je bolj miren in nežen; sva z možem kavico pila, pa mi je mali takšno brco dal, da sem poskočila na stolu user posted image , sem se kar ustrašila, tako iznenada je bilo...
Sayuri, tebi pa čestitke za pridobljene kg in hvala za tako obširno poročilo...

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 10.3.2008 19:37:46 >

Lp, Sandra

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
10.3.2008 19:39:59   
cebrca
Živijo!
Še enkrat danes.

Vilika
ne sekiraj se glede brcik, jaz grem že v devetnajsti teden, pa še nič ne čutim, sem pa tudi bolj obložena. Sem se nekaj sekirala, pa sem se nehala, ker ne koristim ne sebi ne user posted image . Jutri pa imam tako ali tako pregled in bom slišala srček user posted image , komaj čakam!!!!!

Čipka pozdravljena, nikoli ni prepozno, več ko nas je bolj je veselo.

Mishel midva sva tudi poročena, pa mi na kraj pameti ne pade, da bi zaradi več denarja nekaj komplicirala na sodišču in s papirji. Enkrat sem brala eno zgodbo od ene na netu(sory sem pozabila kje), ki se je spustila v ločitev samo zaradi tega, da je bila samohranilka, pa je dala celo kalvarijo skozi. Mislim, da ni vredno tega zaradi denarja.

Pa ne me narobe zastopit, poročila sem se na kmetijo, mož tudi nima službe, dela kje priložnostno in ful je priden na kmetiji. Jaz sem brez službe in samo šest mesecev delovne dobe, tako da mi niti pod razno ne pripada porodniška. Socilane pomoči tudi ne dobiva, ker imava dva avtomobila (beri tovorni kombi za potrebe kmetije star 10 let in moj avto star 14 let, pa so mi ga ocenili na vrednost en milijon!!!!, če ga pa prodam dobim zanjga 200 EUR). Za avto sem na socialni rekla da ga takoj prodam če ga kupijo.

Pa se mi vse te zadeve zdijo skoraj nepomembne ob dejstvu, da bova postala ati pa mami. Jaz sem mnenja, da nam ne bo nič manjkalo dokler se bomo imelo zelo radi. Če je vse to pogoj, da sem lahko zanosila, takoj še enkrat pristanem na to! Za zdravega, veselega in zadovoljnega otroka bi takoj dala vse kar lahko!

Tako je moje mnenje. Lep večer pa se beremo.

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?