Krysia
|
Živjo, punce No, danes je pa dan mučenikov - torej naših . Mojmu sem čestitala, kaj več pa mučenikom ne pripada, ker ne bi bili več mučeniki . talty, dobrodošla in . tejkaz: FMF, dolgih 7 let - od tega eni 2 leti za diplomo, ker sem bila ful lena Jaz sem zdaj v 16. tednu, pa tudi še ne čutim nobenih metuljčkov. Pa mislim, da še ni panike. Skratka, punce, bomo tudi me dočakale, ne se sekirat. Drugač pa jaz še vedno jem tifol, - mislim, da imam še enih 5 tabletk, pa jih bom pojedla do konca, ampak novih pa ne mislim kupit. Pojem ful sadja, zelenjave, jogurtov in kar nekaj rib, tako da verjetno ni krize. S krvjo je bilo nazadnje vse v redu, tako da tudi kakšnih drugih dodatkov ne jemljem. Še sok rdeče pese smo zlili stran, ker mi ni bil dober. Sem pa zadnjič slišala en recept. če ti ta okus ne paše: v sok rdeče pese stisneš pomarančo ali grenivko, baje ful izboljša okus. Mogoče bom enkrat poskusila, ampak ... nisem prepričana. bella02: midva še ne veva, kaj bova vzela - moj je rekel, da mora še malo naštudirat te pakete, ampak pravi, da je za to še čas. Glede na to, da je to moja 1. , bova verjetno vzela e-paket, razen če se bo sorodstvo želelo izkazati s kakšnimi darili. Tako, punce ... uživajte, naj vas mučeniki malo pocrkljajo pa se tipkamo - upam, da kmalu.
|