|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
5.3.2008 8:42:18   
bambi14
sandra-saj bo boljše, malo več počivaj in se slišimo. Mislimo nate.user posted image user posted image user posted image
naty-  uživaj dneve v čofotanju, jaz se pridružim nasledni teden, ampak samo za 3 dni.user posted image
lana777- pokliči saj te nič ne stane in boš bolj mirna
nell- HVALA- njami in lep danuser posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
5.3.2008 8:59:02   
naty13
Bambi kdaj pa greste na dopustuser posted image user posted image user posted image  Mi smo do torka. Smo pa v Čatežu. user posted image

pa pa

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
5.3.2008 9:06:40   
Vilika
Jutro!!

Spet se oglašam iz službe, le tukaj vas lahko malo na hitro preberem, ker po sihtu sem utrujena, zaspana, ali pa imam opravke..

Hvala Erin in ostale punce za tolazilne besede glede sluzbe/pogodbe, sem kar malo pomirjena ob vasih besedah, pa ko se stvar prespi je potem lazje.

Na veliko potrebo sem sla komaj danes (sedmi dan), upam da je sirup koncno zacel delovat, ker moram jit se vsaj 3x danes in 3x jutri da se spucam. Se jest si vec ne upam...

Midva si za user posted image vzameva cas priblizno 1x ali 2x tedensko. Drugace meni kar pase, samo si nekak ne upava prevec. In tako to pocneva bolj na izi, ampak je vseeno fino.

Ponoci spim cisto OK, samo da moram se vedno 1x vems na WC.
Sedenje OK prenasam, HB, saj moram skoraj 8 ur presedet na sihtu...

Nekaj vprasanjc (mogoce malo neumno zgleda, sam nimam blage) - MORFOLOGIJA - a to ti dela osebni ginekolog ali mora biti kak poseben z licenco in to, a se to posebej doplaca, a ste same rekle da jo zelite al je G rekel???

Sayuri - si sprasevala od kod sem, ja dokaj bliz tebe - medvedja dezela - Kocevje, zato mi je nasa Kolpica je tud man zelo pri srcu. Tudi mi hodimo velikokrat dol na piknike - ampak vecinoma so bolj zurerske narave in ne tako sportne kot pri vasi druzinici. Upam da bomo tud mi v bodoce kaj kolesarili po tem prelepem predelu... Ko bomo druzinica.

Cima manj bolecin, tistim ki jih imate - tudi mene se vedno spika obcasno, sam je pa veliko veliko bolje kot pred enim tednom, to je po moje samo raztezanje.

Popestrite si danasnji turobni dan in uzivajte.user posted image

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
5.3.2008 9:24:15   
naty13
Vilika morfologijo ti opravlja osebni ginekolog in je okrog 20t. Je čisto navaden UZ. Samo otročka ti premeri-obseg glave, trebuha, stegnjenice, velikost otročka, pogleda če ima obe roki, nogi, želodček, srčni utrip, pa za spol ti lahko pove, če se vidi, pogleda legootroka, če je dovolj plodovnice,.... Mal dalši Uz v glavnem. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
5.3.2008 9:24:26   
bambi14
Bambi kdaj pa greste na dopust Mi smo do torka. Smo pa v Čatežu.

Najbrž v petek 14 in 15, 16 marec. Za malo se bomo zgrešili.user posted image
Razmišljamo tudi o čatežu ampak malo kasneje( v apartma).user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
5.3.2008 9:25:59   
naty13
Ja bambi za nekaj dni se bomo zgrešili. no boste imeli vi verjetno bolše vreme. mi bomo meli verjetno snegec. taka je napoved. Gremo pa tudi mi v apartma.

pa pa

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
5.3.2008 9:26:39   
sayuri
Jutro še od mene user posted image . Hvala za kavico. Sem jo spila. z užitkom user posted image . Zraven pa še dva francoska roglijčka user posted image  (ne enega, ampak dva)user posted image user posted image user posted image . mene lakota  tko napade, da se kar trest začnem user posted image . SPloh ne vem, kako sem preživela 3 mesece ob čokolinu, vodi in bobi palčkah user posted image . Mi je pa zadnjič rekla ena kolegica (pozdravček klepetkiuser posted image ), da res veliko bolje izgledam, kot pred 14 dnevi. user posted image  Hvala Bogu - je bil že čas. user posted image  Ker sem tiste podočnjake že prav za seboj vlekla user posted image .
Vilka oooooo, Kočevarka si user posted image . Končno ena, ki je bližje meni doma user posted image . Mogoče se pa celo kaj vidimo na Kolpi user posted image user posted image user posted image . Glede morfologije je pa tako. Gre za reden pregled okrog 20 - 24 tedna nosečnosti, ki ga naredi osebni ginekolog z 2d UZjem. Če želiš, pa greš lahko tudi na plačljivo morfologijo, na katero se moraš naročit posebej (vem, da je možno v Postojni in da tam te plačljive MF dela tudi moj G - dr. Likar) in stane nekaj čez 100€user posted image . Je pa 3d ali celo 4d UZ. user posted image  TAko da - zopet se odločiš sama. user posted image

Blagor vsem, ki greste v toplice ali kamorkoli drugam na dopust.user posted image  Mi pa kar lepo doma. Ma, saj bomo tudi to zdržali. KAr se mora-ni težko. user posted image
Muklla hvala za info o potiskanih tetra pleničkah user posted image . Sem jih lani enkrat že zasledila v Hoferju. Če bojo maja spet, potem bom kar do takrat počakala, ker so jih punce zelo hvalile.

Jaz sem včeraj po tuširanju opazila na bradavicah rumeno snov (kolustrum al kok se že reče) - zgleda, da je tudi meni začelo že to prvo rumeno mleko ven tečiuser posted image . Prvič mi ni nič teklo ven - šele po porodu, ko je mali zagrabil, je začelo. Zdaj bom mogla pa kar blazinice nabavit, izgleda user posted image .
nyna84 tudi jaz se malo nagibam k posteljici iz paketa. Samo me mere motijo. Filip je imel malo večjo (126 x 64) in je v njej spal praktično 3 leta. Tele v paketu so pa manjše. Za takšno ceno, kot je v paketu, pa res ne vem, če kje dobiš posteljico. PA stolček za hranjenje je tudi ugoden. Bom še razmislila.

Moram z vami delit današnjo nočno izkušnjo našega ta malega. Prvič se zbudi ob polnoči in prosi lulat. Drugič se zbudi ob enih in spašuje, če je že dan. Tretjič se zbudi ob treh in hoče k nama v posteljo (to mu dovoliva samo zjutraj). Četrtič se zbudi ob štirih in pravi : "Ko zaprem oči, nič ne vidim!" user posted image user posted image user posted image  Sem se komaj zadržala, tko mi je šlo na smeh. No, zadnjič se je zbudil ob šestih in ugotovil, da se dani ter hitro vstal. user posted image

Danes je veliko pregledov. Punce, fajn opravite user posted image  
05.3. - renatka
05.3. - cicmic
05.3. - nell
05.3. - aradej

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
5.3.2008 9:39:19   
anita goitan
user posted image  jutr oz že dan punce, danes sem pa po doolgem času si kavo skuhala, sicer zelo malo, pa veliko mleka in zraven sem jedla jaffa biskvit-sem čez vikend pekla, no spekla pa tudi user posted image nutello z višnjami, njamiuser posted image  da vam mal skomin naredim. O ja, tudi jaz skoz neki grickam, jem, samo sem se 2 dni nazaj tehtala pa se kg še vedno na istem, hm..samo čakam kdaj me bo kar na lepem razrneslo user posted image . Tak smotan dan je v LJ, hladno, ko bi vsaj belo bilo, pa ni nič in še vikend se nič kaj lep ne obeta, pa tako sem upala na še ene 2 dni Komne in mal po hribih..mah pa naslednji teden. No, lepo se imejte, jupi danes je pa plačauser posted image

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 5.3.2008 9:40:15 >

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
5.3.2008 9:41:37   
buruolan
Jutro vsem,

včeraj sem se prav veselila sejma DOM, pol sem bila pa tako razočarana. Očitno je ta sejem res namenjen tistim, ki gradijo hiše. Kar se opreme tiče je bilo vsega skupaj samo za ščepec - nekaj vgradnih omar, jogiji in zavese. Če vas zanima oprema stanovanja potem je treba počakat na novemberski pohištveni sejem. Midva sva se malo zafrknila. No ja pa nič ne de. Nekaj informacij sva pa vseeno dobila.

Sayuri - tudi jaz sem včeraj na bradavicah opazila rumene strdke (al kako bi temu rekla). Siccer se mi pojavljajo že nekaj časa vendar sem bila prepričana, da so samo suhe bradavice. Včeraj sem pa podrobno pogledala in odstranila iz bradavic to rumeno zadevco in kot praviš ti gre za mleko.
Jaz pojma nimam o tem, ker gre za prvo nosečnost. A to pomeni, da mi je začelo že mleko ven teči= Na modrcu ni opaziti ničesar , samo na bradavici se mi nabira.

Kar se spanja tiče mi že nekaj noči, ko grem na stranišče čudno boli v trebuho - kot bi bila zategnjena. Čez dan nimam nobenih problemov, ekl ponoci ko grem na stranišče. Je to zaradi polnega mehurja ali maternica še vedno raste?

Punce uživajte.

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
5.3.2008 9:52:29   
soncek3
Pozdravljene punce!

Bambi14 jaz sem malo južneje od Dolenjske iz Bele krajine. Kje boš pa rodila, sem šla pogledat in imava PDP na isti dan.

user posted image ? Jaz kar nimam prevelikih luštov, me je kar malo strah da bo kaj narobe. No ene 3x/teden, ampak bolj na izi. Posteljica mi leži zelo nizko, mislite, na materničnem vratu, upam, da se bo z rastjo dvignila. Mislite da bi seks lahko kaj temu škodoval, kakšne so "proporcije" "tam notri"?user posted image

V ponedeljek sem imela pregled, ker sem v soboto krvavela, ampak se je potem ustavilo. Menda je ravno zaradi tega, ker leži nizko in pritiska na mat.vrat. Zato me je dal en teden na bolniško oz. na "ležanje". Prav paše  zjutraj spat do osmih, to je skoraj pol več kot ponavadi.user posted image user posted image user posted image . Moram nadoknadit za nazaj. In za naprej....

Tudi jaz imam tak bel izcedek iz dojke, ne prav teče ampak bradavica je taka belkasta. Pa rahlo neprijetnega vonja je.

Grem počivat, lepo se imejte

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
5.3.2008 10:58:49   
mishel
Ste pa res pridne s pisanjem user posted image !
Mi že tudi čutimo brce. Danes zjutraj je celo moj user posted image začutil, ko sem mu dala roko na trebuh. Zaenkrat sicer kot nežen utrip trebuha, sam sem sigurna da je to to, ker se je trikrat ponovilo, pa včeraj zvečer sem čutla isto. Mleka pa sama še nisem opazila. Upam, da ve potem vsaj težav z dojenjem ne boste imele, če že zdaj teče user posted image .

SONČEK3 verjetno ni nič narobe če user posted image , verjetno pa bi bilo treba bolj nežno. Ne vem user posted image .

ANITA GOITAN
pridna, da pečeš pecivo. Meni se pa ne da. Sam sladoled bi pa...user posted image

SAYURI tvoj mali je pa pravi lump. Kako bo šele luštno ko bosta dva user posted image .

Skor bi pozabla. SANDRA user posted image tale je za tebe, da težave čim prej minejo. Mene je dva dni nazaj tudi tako nekaj bolelo, zdaj pa niti  sledu več o bolečini.

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
5.3.2008 11:02:23   
anita goitan
Eno vprašanje, pred kratkim je ena izmed vas na veliko kupovala v Exitu v Lescah, pa me zanima, če imajo modele te: http://www.mama-licious.com/#/collection/  ker so luštni, pa cena za € ni tako visoka (verjetno pri nas je višja), sprašujem ker se nameravam čez 2 tedna tja zapeljat, hvala

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
5.3.2008 11:43:44   
naty13
Anita imajo ful več kot je na spletni strani. Sem pa za kavbojke dala 44eurov, mislim da so to najdražje. Kar sem probala je bilo med 25-30eurov. Tudi jaz grem naslednji teden ali čez dva tedna tja po še kakšne kratke majčke. user posted image user posted image user posted image

Sem zdej mela skoraj tamalo generalno čiščenja. Okna pomita. Kopalnica se sveti. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zame. Kosilo pa tudi kuhano. user posted image user posted image user posted image

Anita, saj res, pošlji nam malo peciva. Sem kar lačna ratala. user posted image

Sayuri tvoj Filip je pa res faca.  Mishel ne bosta dva, ampak trije. To bo veselica.  Se pa nasmejiš takim izjavam. user posted image user posted image user posted image  Verjetno sta se še pikca v trebuhu nasmejala. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
5.3.2008 12:00:21   
cicmic
Še par ur, pa imam pregled. Sem ziher da mi ne bo delala UZ, ker v ZD tako šparajo.

Muklla, glede previjalne podloge: v Leclerku jih imajo ponavadi kar ugodno (cca. 5-6 Evrov), sam ne vem če so taprave mere zate. Moja sestra jo je kar tam kupila, pa jo ima tudi na stroju, saj ni nič hudega če malo čez štrli, saj stroj itak ni čisto do stene.

Sayuri, si spraševala, kje so rabljene trgovine z otroško opremo. Jaz jih vem za nekaj, vendar so skoraj vse v Lj.
Ena je Šparovček-na Celovški, nekako nasproti MCDrive-a, druga je tudi na Celovški, mislim da Smrkolin, nahaja pa se nasproti tržnice Šiška- v bistvu je nekako za NLB, v bloku na vogalu. Ena vem da je na Fužinah, če greš po Zaloški proti Polju, skoraj na koncu Fužin so ene majhne stavbe na desni strani, mislim da se tam nahaja tudi trgovina Dan in noč (samo za orientacijo), potem je pa še ena v Medvodah, blizu trgovskega centra.
Včasih se da dobiti kaj pametnega. Vem da so imeli že pred časom tudi vožičke za dvojčke.

Jaz bom tudi tokrat najbrž vzela denar ne paketa, saj si veliko stvari lahko izposodim, nekaj jih imam še od prej, nekaj bom pa zopet kupila ali v rabljeni trgovini ali pa v redni prodaji.

Kdor čaka dočaka

Neposredna povezava do sporočila: 3839
5.3.2008 12:02:39   
cicmic
Aja, še nekaj sem pozabila:

Muklla- glede previjalne po meri. Lahko si jo narediš tudi sama- greš kupit peno, pa plastificiran namizni prt, pa sama tapeciraš-simpl, kot pasulj brez fižola!

Kdor čaka dočaka

(odgovor članu cicmic)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
5.3.2008 12:05:18   
Zoja Miša
Spet ste veliko čvekale!user posted image Sem vesela!
Tako da sedaj se pa ne smem buniti čez vreme, ker potem če je takšnole, kot je, vse več čvekate in jaz sem itak v službi, pa vas lahko berem in tako vedno kaj pripomnem!
Vsem, ki imate še vedno prebleme s službo - naj se uredi in naj bodo novice vesele!user posted image  Če be bomo mi morale skupaj stopiti in koga user posted image .
Vsem ki grete na krajši dopust - uživajte!

Pri meni pa še nič ne brca!user posted image  Sicer je res šele 15 teden, ampak vseeno. Tudi trebušček še ni nič kaj velik, tako da sem danes nekako se zasekirala, če je kaj narobe?!user posted image   Ampak potem bi verjetno imela kakšne znake?! Tako pa tudi meni iz bradvic neka rumena tekočina curi. Trebuh me vsake toliko boli in špika. Lačna sem non stop... Ja, no saj vesta kako je!

Najbolj pa me jezi to, ker nimam kaj obleči! Tale zima me je čisto sesula! Hlače ki sem jih dala delat so bolj pomladanske!!! Pa ne vem, ali naj se v petek zapeljem do Exita v Lesce, ali kaj naj naredim?!
Ali naj grem kar v Popek ali Kepico...mi je bliže. Sam cene so pa višje, a ne?!

No, naj vam mine tale dan!

In še to, ali vi kaj telovadite?!

user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3841
5.3.2008 12:06:31   
cicmic
No, pa še nekaj glede oblek, ker se vedno toliko razpišete okoli tega.

Jaz sem si v prejšnji nosečnosti kupila dvoje hlače v rabljeni trgovini. Sploh nisem mislila to kupovati rabljeno, pa me je prodajalka spomnila, da imajo tudi to, pa sem za hec pogledala kaj imajo in sem bla ful navdušena.
Za par sedajšnjih evrov sem dobila dvoje praktično skoraj nove nosešniške hlače.
Ene črne za v službo od La Vie in ene poletne bele Benettonove, k sem jih ful prenosila.

Kdor čaka dočaka

(odgovor članu cicmic)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
5.3.2008 12:10:30   
erta
Lepo pozdravljene souser posted image
Da se še jaz malo oglasim in najprej hvala vsem skupaj za besede podpore, res ste mi pomagale v tistem trenutku ko res nisem vedele kje naj začnem, sedaj pa je boljš, sem dost prebrala o tej bolezni in sem ugotovila da ne verjetno ne bom umrla user posted image user posted image ,s kratka vso energijo usmerjam na mojega user posted image in da dejstvo , da v meni raste eno novo življenje in res je za to se splača boritiuser posted image
Vse imate tako lepe bušije, hmm moj je pa tako čuden user posted image   nekak mi gre vse v širino pa ni lepo okrogel, ampak nekak na dva hribčka je razdeljen popek je pa dolina user posted image , ko bom pogruntala kako bom še jz dala slikico gor.
Vsem, ki ste naredile diplomski od srca čestitam user posted image user posted image , prav tako tistim katerim so podaljšali delovno pogodbo user posted image user posted image istočasno ne morem verjeti, da dan danes v naši državi delajo tako diskriminacijio, pa sej če pogledaš porodniško ti ne plača podjetje pri katerm si zaposlena, ampak socialna, ki si jo itak same tokom let plačamo, res ne razumem določenih stvari user posted image , jaz bi ih vse tožila user posted image user posted image
Punce imam eno vprašanje, in sicer, kateremu zdravniku naj grem glede problemov na bradavicah dojk, G ali osebni z., namreč, desna bradavica mi je že od nekdaj bila "not potegnjena" le občasno je ven pokukala, upala sem da se bo to v nosečnosti uredilo pa se ne, da bo problem večji sedaj me obe bradavici bolita user posted image tako da me je kar strah kaj po šele ko bom začela dojit, če bom sploh lahko s tako, ki je not?! Help !
Hvala vsem še enkrat, pa se beremo kmal. user posted image

Nasmeh je brezplačno sredstvo za izboljšanje videza.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
5.3.2008 12:15:03   
erta
p.s.: A vi berete nosečniški koledar , men se zdi super in da je tam veliko odgovor na naša vprašanja kot je so trenutni problemi  s sexom, sem zasledila, da po 20t se zadeva spet uredi in da se nam bo takrat še kako hotelo user posted image user posted image , sicer nam bodo to naše souser posted image , ki so v 20t potrdile oz. zanikale?! user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil erta -- 5.3.2008 12:17:32 >

Nasmeh je brezplačno sredstvo za izboljšanje videza.

(odgovor članu erta)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
5.3.2008 13:14:04   
Julija08
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Eno vprašanje, pred kratkim je ena izmed vas na veliko kupovala v Exitu v Lescah, pa me zanima, če imajo modele te: http://www.mama-licious.com/#/collection/  ker so luštni, pa cena za € ni tako visoka (verjetno pri nas je višja), sprašujem ker se nameravam čez 2 tedna tja zapeljat, hvala

Ja ravno ta katalogec mi je dala prodajalka s sabo in rekla, da bodo dobili te stvari ki so v njem čez cca. 2 tedna. Ne vem, če ravno vse, ker je rekla da gleda tudi da stvari niso predrage.

Najbolj pa me jezi to, ker nimam kaj obleči! Tale zima me je čisto sesula! Hlače ki sem jih dala delat so bolj pomladanske!!! Pa ne vem, ali naj se v petek zapeljem do Exita v Lesce, ali kaj naj naredim?!
Ali naj grem kar v Popek ali Kepico...mi je bliže. Sam cene so pa višje, a ne?!
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Ej, do Lesc je tako hitro, da sploh ni panike. Če bo lep dan lahko izkoristiš še z obiskom npr. Bleda. Glede na to kakšne so tem cene in kakšne v Popku in Kepici ipd. ti priporočam da se zapelješ do Exita. Čez cca. 3 tedne se pa itak odpre tudi v Ljubljani, samo ne vem če bodo imeli vse, ker je prodajalka rekla da trgovina ne bo prav velika. Ne vem jaz sem bila čisto navdušana. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3845
5.3.2008 13:18:22   
tejkaz
Uf, čvekice. Sem samo preletela, ker ni šans da preberem vse med malico.
Včeraj sem prvič delala 8 ur in že prvič ugotovila da ne bo tako lahko. Križ me je proti koncu že nenormalno bolel, lačna sem bila, ker nisem jedla, domov sem prišla utrujena, potem pa še kosilo skuhat pa Evo mal animirat pa spat spravit in je večer. Pa sem zaspala ob Housu kar se mi še nikoli ni zgodilo.
Se bom mogla malo bolj organizirat in pripravit kosilo že zjutraj tako kot Naty.
Zadnje čase ugotavljam da sem dobila velik apetit. Kar naprej stojim pri hladilniku in gledam kaj bi lahko pojedla.
nič, delat :(

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu erta)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
5.3.2008 16:08:00   
kaja02
Pozdravljene punce!

Včeraj sem si pa nosečniški pas naročila, ker ne morem več tako naprej. Ko grem z otroci ven jih sploh ne morem več dohajat, tak me boli ko hodim, trebuh mi tak dol pritiska, če si pa ga pridržim je pa bolje, sam, mal hecn zgleda, če se držim pod trebuhom user posted image . sedaj pa komaj čakam da ga dobim upam da bo pol bolje.

končno sem plačo dočakala, sploh ne vem kam denar tako kopni, a se vam tud to dogaja ? Al sam jaz ne znam več racionalno razporejat z njimuser posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
5.3.2008 16:16:01   
dar10
Lep pozdrav avgustovke! Nas je kar en lep kupček:) Prvič pišem tukaj...  Se pogovarjate o nosečniških oblačilih. Sej vem, lahko bi mal več prebrala pa bi mogoče dobila odgovor... Pa vseen, zanima me kje v Lj kupujete nosečniške kavbojke pa kake črne hlače al pa kej podobnga? Ampak hlače ki mi ne bodo do gležnjev.... Velika sm 176 in vse cunje sušim v sušilcu... Se pravi.... potrebujem nekaj podaljšanga, fejst podaljšanga.
Hvala za odgovor.

LP

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
5.3.2008 17:23:19   
bambi14
Lep pozdrav avgustovke! Nas je kar en lep kupček:) Prvič pišem tukaj...

Lepo pozdravljena DAR10  in čim lepšo nosećnost ti želim, kdaj pa bo akcija in je user posted image ali user posted image in ........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dar10)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
5.3.2008 17:23:31   
naty13
Dan!

Dar10 dobrodošla med nami. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sporoči še ostale podatke (starost, katera nosečnost je to, kje boš rodila, PDP) da te bo dala Erin na seznamček. user posted image user posted image user posted image  Hlače pa v LJ kupujejo v Popku in Kepici. Mislim, da je oboje v BTC-ju.

Kaja02 tudi meni denar kar kopni. Zdej dva meseca je bila kar kriza. Ravn da se je izšlo. Me je mal zobar nesel. user posted image  Vse je tako drago. user posted image user posted image user posted image user posted image

Tejka zdej razumeš kako je, da zjutraj pripravim za kosilo, da je pol kej od dneva. Pa jest delam do 14h, ti pa verjetno do 15h ali 16huser posted image user posted image user posted image  Drugače pa tudi zvečer pripravim če je kaj takega, da se res pol sam še sfinišira. user posted image

Nevaeva lepo da si nas prišla pogledat. user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem te kar pogrešala.

Erin kje si danesuser posted image user posted image user posted image  Sayuri pa tiuser posted image user posted image user posted image

Danes sem imela tako delovno - pospravljalno energijo, da sem se odločila , da nadaljujem, ko bo šel Nejc pančkat.  user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu dar10)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.