sayuri
|
Jutro še od mene . Hvala za kavico. Sem jo spila. z užitkom . Zraven pa še dva francoska roglijčka (ne enega, ampak dva) . mene lakota tko napade, da se kar trest začnem . SPloh ne vem, kako sem preživela 3 mesece ob čokolinu, vodi in bobi palčkah . Mi je pa zadnjič rekla ena kolegica (pozdravček klepetki ), da res veliko bolje izgledam, kot pred 14 dnevi. Hvala Bogu - je bil že čas. Ker sem tiste podočnjake že prav za seboj vlekla . Vilka oooooo, Kočevarka si . Končno ena, ki je bližje meni doma . Mogoče se pa celo kaj vidimo na Kolpi . Glede morfologije je pa tako. Gre za reden pregled okrog 20 - 24 tedna nosečnosti, ki ga naredi osebni ginekolog z 2d UZjem. Če želiš, pa greš lahko tudi na plačljivo morfologijo, na katero se moraš naročit posebej (vem, da je možno v Postojni in da tam te plačljive MF dela tudi moj G - dr. Likar) in stane nekaj čez 100€ . Je pa 3d ali celo 4d UZ. TAko da - zopet se odločiš sama. Blagor vsem, ki greste v toplice ali kamorkoli drugam na dopust. Mi pa kar lepo doma. Ma, saj bomo tudi to zdržali. KAr se mora-ni težko. Muklla hvala za info o potiskanih tetra pleničkah . Sem jih lani enkrat že zasledila v Hoferju. Če bojo maja spet, potem bom kar do takrat počakala, ker so jih punce zelo hvalile. Jaz sem včeraj po tuširanju opazila na bradavicah rumeno snov (kolustrum al kok se že reče) - zgleda, da je tudi meni začelo že to prvo rumeno mleko ven teči . Prvič mi ni nič teklo ven - šele po porodu, ko je mali zagrabil, je začelo. Zdaj bom mogla pa kar blazinice nabavit, izgleda . nyna84 tudi jaz se malo nagibam k posteljici iz paketa. Samo me mere motijo. Filip je imel malo večjo (126 x 64) in je v njej spal praktično 3 leta. Tele v paketu so pa manjše. Za takšno ceno, kot je v paketu, pa res ne vem, če kje dobiš posteljico. PA stolček za hranjenje je tudi ugoden. Bom še razmislila. Moram z vami delit današnjo nočno izkušnjo našega ta malega. Prvič se zbudi ob polnoči in prosi lulat. Drugič se zbudi ob enih in spašuje, če je že dan. Tretjič se zbudi ob treh in hoče k nama v posteljo (to mu dovoliva samo zjutraj). Četrtič se zbudi ob štirih in pravi : "Ko zaprem oči, nič ne vidim!" Sem se komaj zadržala, tko mi je šlo na smeh. No, zadnjič se je zbudil ob šestih in ugotovil, da se dani ter hitro vstal. Danes je veliko pregledov. Punce, fajn opravite 05.3. - renatka 05.3. - cicmic 05.3. - nell 05.3. - aradej
|