cebrca -> RE: Avgustovke 2oo8 (4.3.2008 13:28:52)
|
Živijo! Spet sem tukaj po dveh dneh. Najprej najbolj aktualna tema. anita tudi pri nama je bolj suša, sem od krvavitve čisto preplašena in on tudi, me kar pri miru pusti, čeprav se mi kar smili. V torek imam kontrolo, pa bom videla kaj bo G rekla, kako je zdaj s tem. Ste pa ble pridne, sem porabla pol ure, da sem vse prebrala in že pol pozabila kaj sem hotla napisat. Erin prekmalu si ušla, aja pa danes sem zvedela, da imam 27. 3. MF, me lahko daš na seznam. V nedeljo je bilo tako lepo, da sem si privoščila kar dveurno pohajkovanje, je bilo tako lepo in tako veliko ljudi pri izviru Krke, da se mi je zdelo, da so Jurčičev pohod še na nedeljo razpotegnili. Sva pa imela popoldne obiske da sem zvečersamo še padla v posteljo in se mi ni dalo it na računalnik. Včeraj pa smo imelu delavno akcijo, smo delali novo pot in nasipali s peskom. Pa še jaz sem dopolnila točno 4 mesece, pa še moj je imel rojstni dan, tako da sva po težkem dnevu imela zvečer še goste. Jaz sem bila tako zanič, da je moj dragi čeprav je bil na smrt utrujen še posodo pomil, je bil prav zlat. Aja pa še to sem se spomnila, najverjetneje bom tuja jaz vzela denar nameto paketa, ker sem zasledila kar nekaj informacij, da se da tisti denar dosti bolj racionalno uporabit, kot pa tam sestavijo tiste pakete. OK se beremo.
|
|
|
|