buruolan -> RE: Avgustovke 2oo8 (26.2.2008 12:24:15)
|
Lep dan vsem skupaj, po kratkem premoru se vam zopet javljam. Vse ki sprašujete po trgovini Exit, vam lahko povem svojo izkušnjo iz sobote. Najprej sem šla v Mengeš, ker sem bla prepričana, da imajo tam tudi vse. Prijazna prodajalka - ne vem če ni bila lastnica - mi pove, da je nosečniški oddelek v Lescah. Ima pa nekaj stvari spodaj v skladišču. In mi je prinesla noro dobro črno krilo, hlače - športne, pa nekaj majčk. Za krilo sem se odločila takoj ko sem ga dala gor - res dobro. Cene pa smešno nizke - 26 EUR. Glede na to, da je v Lescah oddelek za nosečnice sem rekla,d a se pač zapeljem še v Lesce (tistih 40 min). Nujno sem potrebovala elegantne hlače za v službo. Pridem v Lesce in ugotovim, da izbira ni ravno ogromna. Vse hlače so mi bile prevelike (sem bolj suhe postave - zaenkrat). Tako,d a sem si na koncu pač kupila še ene športne črne hlače(se bom mogla za njih še malce poredit), plačala 34 EUR in se odpeljala domov. Skratka moj vtis - cene so zelo ugodne, če potrebujete kavbojke majo kar nekaj modelov. Kar se hlač tiče, me pa niso preveč prepričali. Tudi srajčke imajo lepe, vendar jih nisem kupovala, ker imam doma celo garderobo cunj , ki mi bodo prav prišle tudi v višji nosečnosti. Meni po treh mesecih zopet diši čokolada in sladice. Sem upala, da se bom sladkega ogibala celo nosečnost, pa vidim da ni tako. Sploh mi je nadvse dobr, če si zvečer privoščim kakšnega Belega maxima. Uživajte na sončku še danes, baje jutri poslabšanje.
|
|
|
|