sayuri
|
Včerajšnja večerna izmena se je prav luštno naklepetala Sem imela zdajle tečaj smejanja . Joj, kok je fajn, ko trebuščki rastejo. Pa fajn se mi zdi, ker čist nč ne zaostajate za mano. Erin, mislim, da vodim pred tabo . Tole o bunkah, slončkih, bučah in ne vem čem še vse pa kar ob strani pusti. Ne sekiraj se. Imamo trebuščke, ki obetajo Jaz sem včerajšnje popoldne v nulo preležala. TAko me je nekaj v križu zagrabilo, da sem mislila, da bom znorela od bolečin. PA še moža ni bilo dolgo domov, ker ima ful gužvo na šihtu . Potem pa skrivam solze pred ta malim. Sam je opazil in me skoz tolažil. Pa masiral me je lubček.... Joj, jst sem tok tulila, kot ne vem kaj . Tile hormoni me pošteno pretresajo, potem pa ta bolečina...tko čudna...v križu in gor do lopatic. Sem šla od hudega že ob sedmih v posteljo in potem nekako zaspala. Danes sem ok. Res ne vem, kaj je blo to včeraj urskaj tudi sama boš kmalu božala trebušček, boš videla . Lepo, da nas prideš pogledat. Seveda si naša in te ne spustimo iz rok . Jaz sem bila prej "februarka", pa žal ni tako ostalo.Ravno sedaj so februarke v polnem zagonu in navijam zanje do onemoglosti . Me je sicer malo stiskalo pred 2 dnevoma, ko je bila ravno moj prejšnji pdp, ampak sem se hitro pobrala in pokukala, kako je pri avgustovkah. Veš s čim se tolaži? Da je poletje čisto preveč prevroče za rodit . Me bomo vse prešvicane, nerodne, zatekle, mlekarske sredi 30 stopinj , ti boš pa lepo kazala takšnega bušija, kot ga me zdaj . Drži se. naty13,držim pesti, da danes Nejc pride domov in da bo kmalu v formi . gajka evo še ena, ki ima probleme s prekratkimi hlačami Pri moji višini (180cm) res težko dobim kaj dovolj dolgega. JAz potem kar 3/4 hlače nosim Toliko za zdaj. Uživajte, jst grem jest
|