M brez O?!? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

gajka -> M brez O?!? (20.11.2007 17:37:32)

Pa bom tukaj postavila eno malo bolj trapasto vprašanje...

A je možno imeti kolikor toliko redno M (npr. 28-33 dni), pa pri tem ne imeti O?!? Če je možno, kako sploh to ugotoviti poleg zdravstvenih preiskav? Nimam pa ravno želje to ugotoviti šele po 1 letu neuspelih poskusov, ker pa res ne bi rada 1. otroka dobila šele pri 30ih!

Jaz namreč pri sebi nikakor ne opazim nobene prozorne sluzi v času O, oz. kakršnekoli sluzi nasploh... Krči so že, ampak precej močni, močnejši kot v času M, ampak hvalabogu precej krajši, se pa dogajajo kak dan ali dva.

jazzz27 -> RE: M brez O?!? (20.11.2007 17:45:52)

JA seveda je možno, da maš redne cikle in da pri tem nimaš O. Je pa že toliko povedanega, da lahko to ugotoviš s testi OVULACIJE, pa s BT. Pa saj veš, treba je it G, pa da on kakšno stimulacijo, npr. klimofen...ni pa nujno, da imaš sluz.  

Naja30 -> RE: M brez O?!? (20.11.2007 18:03:30)

Seveda je možno. Nekatere ženske imajo samo parkrat na leto O. Sploh pa jaz npr. nisem opažala sluzi med O. Tudi to ni pravilo.

ajam27 -> RE: M brez O?!? (20.11.2007 18:36:05)

Na netu imaš ovulacijske koledarje kateri so ti lahko v pomoč pri ugotavljanju O (veljajo le v primeru, da so tvoje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] redne).
Potem greš v lekarno ali drogerijo kjer si nabaviš ovulacijske teste (ovul test npr.), ki delujejo na bazi urina.
In probavaš na 2-3 dni.
Lahko pa si kupiš napravico, na katero kaneš malce sline in pod mikroskopom pogledaš rezultat.
Najceneje in seveda najbolj točno pa je, če greš do svojega G in njemu obrazložiš svoje skrbi.

smetanca -> RE: M brez O?!? (21.11.2007 7:37:49)

Ja verjetno imaš takrat O, ko imaš krče. Ko sem bila zadnjič pri G , mi je rekla da imam O, pa tudi nisem porajtala nobene sluzi.
Predlagam ti tudi, da si začneš merit BT, pa boš točno vedela kdaj imaš O.

Stran: [1]