Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: drugi mesec partnerjeve službe 22.11.2007 11:12:34
|
|
|
|
Anonimen
|
dobra ideja, da se ven zvleces.. ko ti zagusti.. ce pa je res to.. kar ti je reku njegov sodelavec.. potem pa.. tud men nc jasno..
|
|
|
|
RE: drugi mesec partnerjeve službe 22.11.2007 11:16:01
|
|
|
|
maruškaŠ
|
Aha, in en kolega, sodelavc k ga pozna en meec zelo dobro pozna njegove globoke probleme,... Menda ja ne verjameš?! MOrm pa priznat, da je tip pameten, ti pa žal naivna. Dej postavi se zase. Jst bi itak že zdavnaj zahtevala pojasnilo od njega, ne vem kako sploh lahko čakaš?
|
|
|
|
RE: drugi mesec partnerjeve službe 22.11.2007 12:38:06
|
|
|
|
loredana
|
Hmmmmm.................. a je gay?
|
|
|
|
RE: drugi mesec partnerjeve službe 22.11.2007 12:47:36
|
|
|
|
m76
|
Ne po moje ni Gay, ampak samo toliko pokvarjen, da ga njegovi pokvarjeni kolegi ven "vadijo"
|
|
|
|
RE: drugi mesec partnerjeve službe 22.11.2007 12:52:58
|
|
|
|
maruškaŠ
|
in to na takšen načina, da ubogo prevarano še skrbi zanj?! Pfff bi ga - vrečo na glavo, pa .....
|
|
|
|
RE: drugi mesec partnerjeve službe 22.11.2007 13:18:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ in to na takšen načina, da ubogo prevarano še skrbi zanj?! Pfff bi ga - vrečo na glavo, pa ..... A ti bi pa kr tepla??
|
|
|
|
RE: drugi mesec partnerjeve službe 22.11.2007 13:21:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Zaj sem priletela domov iz njegove službe. Me je poklical in vprašal če je moja sestra doma (da mam njen avto, da lahk grem), da naj pridem tja si je vzel pol ure odmora in sva šla na kafe tam polek in se pomenila. Vesela sem da sem izvedela da me ne vara, ampak žalostna da sem izvedela kaj se dogaja. Moj partner je bres vsakega samospoštovanja in na robu depresije. To se mu je zdela najboljša rešitev da jas verjamem da ima drugo. Vbistvu je pa tako. Ker je prejšnji dve leti delal v Avstriji in zaslužil znatno več kot tu, je lahko sam skrbel za finance pri hiši. Zdaj pa več nima take plače, nemore nas peljat na dopust (zaj pozimi),... In ima občutek da ni nič vreden, da si me ne zaluži (ker me nemore finančno preživljat), da si jas zaslužim boljšega,.... Vglavnem ko sem ga poslušala nisem mogla verjet da je to on in da mi to človek ki ga ljubim govori. Pa skupaj sva se odločila da nebo več delal na črno v zidariji, ker je imel roke kot en pri 80 letih, jas mu tudi nikoli nisem očitala da imamo česa premalo. Pa jas nevem! Oče ga je vzgojil tako, da on še sedaj verjame da mora moški skrbet za svojo ženo, če ne je pa pač ni vreden in ni sposoben moški. Meni kar solze lijejo. Pa če bi mu gdaj kaj podobnega sploh omenila! Ampak on si je zbil v glavo da me ni vreden in da boljš da greva narazen. Jas pa sem res verjela da ima drugo. On pa je po svojem šihtu še delal (no še zaj dela) v skladišču, kjer razlagajo robo) sam da dobi več plače. Ampak jas mu zdaj (ni blo niti dost časa) nisem mogla dopovedat da si ne želim bogastva in hiše iz pravljice ampak njegovo ljubezen. Pa me ne razume. Pa cel je poklapan, zgledal je kot !Roke so se mu tresle, jezik se mu je zadrgaval,... Je rekel da se doma pogovoriva do konca. Pa kaj mi tega ni mogel povedat prej? Zaj pa moram res premislit kako naprej!
|
|
|
|
RE: drugi mesec partnerjeve službe 22.11.2007 13:25:34
|
|
|
|
pety78
|
Meni se zdi to mal čudno vse skupaj...Da je delal še v skladišču do poznih večernih ali celo jutranjih ur? Pa da se ni s tabo o tem pogovoril? No, resnično upam, da je to res in da bosta rešila vajine težave.
|
RE: drugi mesec partnerjeve službe 22.11.2007 13:36:58
|
|
|
|
Anonimen
|
A on ve, da bi ga ti odpikala, ce bi te prevaral?
|
|
|
|
RE: drugi mesec partnerjeve službe 22.11.2007 13:46:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy A on ve, da bi ga ti odpikala, ce bi te prevaral? Ne to mu nisen pravla. Pa rekel je da mi bo prinesel dokas da dela ker je podpisal neko pogodbo in tudi list z urami kak dolgo je vsak dan delal in plačo je dobil že eno nakazano od tam. Sam če je to res me je ful prizadel, ker mi ni tega zaupal in bi skupaj rešila problem.
|
|
|
|
RE: drugi mesec partnerjeve službe 22.11.2007 13:56:50
|
|
|
|
maruškaŠ
|
Brez zamere, sam jaz ne vem ali eni res tako en mimo drugega živite, da ne veste, opazite takšnih stvari takoj? A se vidva nista pogovarjala koliko bo zaslužil tam kjer začenja delo in potem ko je znatno več - ti tega nisi vedela? Nisi recimo opazila da ste si privoščili več kot bi si z dosti manjšo plačo pa to? Vsak zase ve, ampak men tut tole ni zanemarljiv problem (skrivanje ipd...) Če je sploh res.
|
|
|
|
RE: drugi mesec partnerjeve službe 22.11.2007 14:00:20
|
|
|
|
maruškaŠ
|
Pa še vedno ne znam razbrati motiva zakaj bi on želel, da ti misliš, da te on vara - in kako bi to lahko bilo manjše zlo od tega, da dela še eno službo?? Edini motiv, ki je tukaj je obratno, da te on vara in želi, da misliš tisto kar ti je natvezil. Če bi bil on na robu depresije pa bi ti verjetno že zdavnaj opazila, ane?
|
|
|
|
RE: drugi mesec partnerjeve službe 22.11.2007 14:05:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ Če je sploh res. Ja... če je sploh res... Men je to skoraj neverjetno.. ampak ok.. recimo da so tudi taksni moski na svetu.. Po eni strani te ima takooo rad.. da dela dvojno.. da bos ljubila njegov denar.. Po drugi strani te hoce.. skenslat.. ker tud dvojno ne zasluzi toliko, kot se njemu zdi, da ti potrebujes.. Kolk pa mu zdaj v dveh sluzbah se manjka?? 100 EUR? 200?? 300??
|
|
|
|
RE: drugi mesec partnerjeve službe 22.11.2007 14:06:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Jas ti nemorem odgovorit ker še ne verjamem tak dolgo dokler ne dokaže. Potem pa se bova menla naprej o najinem nezaupanju in prikrivanju, ker tudi to ni nič manj boleče kot prevara. Opazila pa nisem ker je dobil zaj 15 prvo nakazilo od tam in zaradi tega jas nisem opazila zaj v tem enem tednu da ima on več financ.
|
|
|
|
RE: drugi mesec partnerjeve službe 22.11.2007 14:09:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ Pa še vedno ne znam razbrati motiva zakaj bi on želel, da ti misliš, da te on vara - in kako bi to lahko bilo manjše zlo od tega, da dela še eno službo?? Edini motiv, ki je tukaj je obratno, da te on vara in želi, da misliš tisto kar ti je natvezil. Če bi bil on na robu depresije pa bi ti verjetno že zdavnaj opazila, ane? Tudi men ni jasen motiv.. niti slucajno... ?!?!? Jst tud mislim.. da je motiv obraten.. zal.. ne znem si rega predstavljat.. tudi to je res.. depresija se opazi na 100 km.. Animna ni ti treba na prvo zogo verjet, ker hoces tako verjet!
|
|
|
|
RE: drugi mesec partnerjeve službe 22.11.2007 14:15:25
|
|
|
|
Anonimen
|
A je zmozen clovek v depresiji delati v skladiscu se kot drugi siht?
|
|
|
|
RE: drugi mesec partnerjeve službe 22.11.2007 14:17:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko je manično depresiven Takrat imajo takšni ljudje veliko preveč energije.
|
|
|
|
RE: drugi mesec partnerjeve službe 22.11.2007 14:18:31
|
|
|
|
maruškaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy A je zmozen clovek v depresiji delati v skladiscu se kot drugi siht? Niti pod razno. Človek v takšni situacij - gre v bolniško (če ne kr v bolnico) in šele po določenem času (s predpostavko, da se stanje izboljšuje) prične s kakšnim delom na 4 ure. Ampak sej ni važno kaj je res, važno je kaj je anonimna pripravljena verjeti.
|
|
|
|
RE: drugi mesec partnerjeve službe 22.11.2007 14:28:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa ajde.. recimo, da je vse to res.. Zakaj bi jaz reku sodelavcu, da naj poklice mojo partnerko in rece, to kar ti je pac reku?? Kje je motiv za tole? Ce bi jaz hotel, da partnerka misli.. da jo varam.. potem ahhhh.. to nima nobenega smisla..
|
|
|
|
RE: drugi mesec partnerjeve službe 22.11.2007 14:32:28
|
|
|
|
Stefka
|
Ne vem, mogoče se motim, ampak ne verjamem tejle zgodbici o depresiji in drugi službi. Me ne prepriča.
|
|
|
|
RE: drugi mesec partnerjeve službe 22.11.2007 14:35:42
|
|
|
|
*mačka*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stefka Ne vem, mogoče se motim, ampak ne verjamem tejle zgodbici o depresiji in drugi službi. Me ne prepriča. tudi mene ne niti malo
|
|
|
|
RE: drugi mesec partnerjeve službe 22.11.2007 14:40:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Tle njegov kolega je tudi moj (on mu je zrihtal šiht), poznamo se že dost let. Pa moj partner neve za najin pogovor z kolegom. Saj jas ne zaupam slepo. Želim dokaze in razčistit kaj se dogaja, ker sem že ornk zmedena.
|
|
|
|
RE: drugi mesec partnerjeve službe 22.11.2007 14:44:00
|
|
|
|
smigli
|
[ Animna ni ti treba na prvo zogo verjet, ker hoces tako verjet! [/quote] res je, bodi previdna, meni je vse skupaj zelo čudno.
|
|
|
|
RE: drugi mesec partnerjeve službe 22.11.2007 14:51:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa moj partner neve za najin pogovor z kolegom. Se to? Kako pa je kolega vedel, da si tvoj partner zeli, da ti mislis, da te vara?
|
|
|
|
RE: drugi mesec partnerjeve službe 22.11.2007 15:06:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Pa moj partner neve za najin pogovor z kolegom. Se to? Kako pa je kolega vedel, da si tvoj partner zeli, da ti mislis, da te vara? Ja te sta se ziher menla! Jas mu že nisem nič pravla! Ma nevem več, bom vidla ko pride domov. Pa brez dokazov ne verjamem nič. Tako da če laže bom ugotovila in je najinega skupnega življenja konec, ker laži ne prenesem. Sem pa tudi taka da ne obsojam prej kot ne dobim odgovorov na moja vprašanja. Mogoče je vse res kaj pravi. Bomo vidli.
|
|
|
PriimekErinČigav priimek ima vaš otrok?materin (dekliški) (
5%)
očetov (
84%)
oba (
11%)
Število vseh glasov: 370Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!