Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Mislim da nam je uspelo :) 20.11.2007 23:38:47
fairy
Tu pa res ne morem kaj, da ti nebi IZ VSEGA SRCA ČESTITALA ! Čim lepših 9 mesecev in upam, da vseeno v naši družbi - ko tako lepo skrbiš za seznamčke ipd....
SEm prebrala in mogla it prav iz pisarne da sem se mal umirila na Wc ju FULLLLLLLLLLL sem vesela zate. REs tisto MAMI BOŠ!!!!!!!!!!!! Ej res iskrene čestitke in pazi na svojo pikico. Vem kako zelo si si želela in komaj čakala tko da....
Še zdej ka sem nazaj prišla , mi grejo kocine pokonci in kr bi-od sreče seveda....
Ko sem prebrala naslov teme in zraven avtorja, me je resnično spreletel srh in res sem vesela zate... Tvoji seznami so zadnje mesece prav blesteli v roza barvi in upam, da vseeno ostaneš tukaj med nami za spodbudo in dobro voljo.
TI SI SI PA RES ZASLUŽILA, KER SI TAKO PRIDNA IN NAS VZPODBUJAŠ PA ŠE ZA SEZNAMČKE SI PRIDNO SKRBELA..............ZA TEBE SEM PA RES NAJBL SREČNA..............DRŽIM PESTI DA BOŠ IMELA SANJSKIH , RODILA ŽIVAHNEGA IN ZDRAVEGA ............JOJ JAZ SEM ČIST IZ SEBE......KR SRCE MI RAZBIJA....RES NE MORAŠ SI MISLIT...KAKO SEM VESELA...
p.s. sem že zadnič razmišljala.....kdaj boš prišla na vrsto......k sem bla z vami od samega julija na tem forumu......res sem vesela!!
RE: Mislim da nam je uspelo :) 21.11.2007 17:27:07
vita80
ČESTITAM ERIN!!!! Lepo zdravo in zdravega !!! Sem pa res vesela!!!! Upam, da bomo tudi me počasi prilezle k vam na roza seznam! Čestitam res!!! Superca!!!
RE: Mislim da nam je uspelo :) 21.11.2007 19:04:43
pikapoka2
ERIN, ČE S T I T K E !!!!!!!!!!!!!! Sem po par dneh v službi malo počekirala kaj se dogaja, in glej to, NAŠA ERIN JE NOSEČKA!!!!!!!!!!! Saj nisem mogla verjet!!!! Superca!!!! Iskrene čestitke še enkrat! Iz vsega srca!!!!!!
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, sicer 2 dni zamujam ampak.....Čestitam erin , pa saj ne morem verjeti. Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.