daddy -> RE: Razočarana sem ... nad okolico (20.11.2007 15:03:01)
|
Lahko bi ti odrecitiral celo štorijo, kako je bilo pri nama, ki jih imava pet .... no, pa ne bom. Dandanes so stari od štiri in pol do dvanajst let, pa se stari starši kaj radi pokitijo z njimi. Ampak hočem ti reči, odločila sva se pač za večjo družino. Midva, ne dediji in babice, ne sosedje, ne sodelavci, ne prijatelji. Vsesorte komentarje sva slišala, ampak tako pač je - vsak ima navsezadnje pravico do svojega mnenja, pa tudi do izkazovanja čustev, pa kakršnakoli so že. In ja, pri prvem je bilo s strani starih staršev kar nekaj skorajda evforije, za naslednje ti pa raje ne bom razlagal. Point je, da sva se midva odločila za otroke, midva sva jim podarila življenje, midva sva bila vesela vsakega posebej. Mojo ženo je odnos - odziv drugih takrat malce prizadel, mene pa ne. Nikomur ni treba nikogar imeti rad na silo, to je dejstvo. Pomembno pa je, da sva jih z vso potrebno ljubeznijo sprejela midva. Dandanes je pa tako, da je pravzaprav pri vseh dedijih, babicah, sorodstvu itd itd. daleč najbolj priljubljen prav najmlajši fakin. Zanimivo, ne? Vsaj po logiki takratnih odzivov bi naj bilo povsem drugače .... pa ni.
|
|
|
|