Vem da je že stokrat obdelana tema, pa vendar dajte mi malo namigov kaj naj pečem za praznike. Drug teden imam dopust pa moram kaj sladkega narediti. Bi bila vesela kakšnega novega recepta.
Pa še eno vprašanje. Zdej sem dala na kliniki za neplodnost skozi prvi pregled in odvzem krvi(prvič-med menstruacijo). Kaj zdaj sledi? Vem da je že miljonkat obdelana tema pa vendar. Nekje sem zasledila a bi morala dati še enkart kri 22 dan, pa me zanima če to drži, ker so me naročili šele 5 januarja na pregled.. Zdej mi pa ni nič jasno.
Hvala :rozica:
Lp buškica
simonas -> piškotki (23.12.2004 10:07:01)
Joj, jaz sem pozabila... Najkasneje cez vikend ti kaj napisem. Danes grem na poslovilnega, jutri tak ves kako je, tako da bi v soboto, ce ne bo prepozno.
Simona
biba77 -> piškotki (23.12.2004 10:20:52)
Buškica, Jaz sem imela za vsak odvzem krvi svojo napotnico na kateri je pisalo, kateri dan ciklusa naj bo odvzem. Poglej na napotnico/e. Sicer pa sem bila 5. in 21. dan. :miska:
buškica -> piškotki (23.12.2004 10:30:23)
Jaz sem imela samo napisano za 3-5. dan menstruacije in potem nič več. Pa sestra je rekla da se naj samo naprej naročim. Tako da sploh ne vem pri čem sem. A naj pokličem? lp buškica
spella -> piškotki (23.12.2004 13:43:59)
Glede piškotov in sladic ne, a si mogoče že kaj pogledala na googel.