Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: zaljubila sem se... 20.11.2007 13:49:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie pikec,koliko si pa ti kej visoka? da imaš 34nogo? ker jaz namojih 171cm imam nogo št.37, in zgleda že ful čudno. ampak vseeno imam raje tole romantično obutev,kot pa špičake. ok kav.škornji so razred zase, jih ful rada obujem. Ob pravem descu zgledam k njegov otrok . No ne več, ker sem prdelala rit in joške . Drgač pa okol 158 (če odštejem da sem se lani skrčla za 4 cm - so ugotovili na zdr. pregledu v službi, še dans pa ne štekam kako se lahk človk v enem letu SKRČI za 4 cm )
|
|
|
|
RE: zaljubila sem se... 20.11.2007 17:27:46
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Tako, pa jih imam v omari!
|
|
|
|
RE: zaljubila sem se... 20.11.2007 18:02:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Elis@, meni niso všeč, ne delujejo mi ženstveni ampak hecni. Sicer pa nisem za tiste klasične špičake ampak za nekaj vmes, med špicom in okroglim. Pa peta definitivno ne sme bit nekaj vmes, ampak al je čisto nizka, al pa visoka. Pa tudi čisto tanka ne sme bit, malo popolnjena. To je moje mnenje, ti pa glavno da jih zdaj imaš.
|
|
|
|
RE: zaljubila sem se... 20.11.2007 18:24:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@ Tako, pa jih imam v omari! Super . Meni so tudi kjut :).
|
|
|
|
RE: zaljubila sem se... 20.11.2007 18:26:02
|
|
|
|
mami_miki
|
sorry...ampak men so pa ful grdi
|
|
|
|
RE: zaljubila sem se... 20.11.2007 19:40:53
|
|
|
|
dulcinea
|
Drgač pa okol 158 (če odštejem da sem se lani skrčla za 4 cm - so ugotovili na zdr. pregledu v službi, še dans pa ne štekam kako se lahk človk v enem letu SKRČI za 4 cm ) Pol pa še nisi tolk majhna. Jaz jih imam 155 (trenutno), imela sem jih pa 158 pred kakimi 10 leti. Je pa res, da si jih nekam hitro izgubila.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: zaljubila sem se... 20.11.2007 20:00:09
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: nivess Elis@, meni niso všeč, ne delujejo mi ženstveni ampak hecni. Sicer pa nisem za tiste klasične špičake ampak za nekaj vmes, med špicom in okroglim. Pa peta definitivno ne sme bit nekaj vmes, ampak al je čisto nizka, al pa visoka. Pa tudi čisto tanka ne sme bit, malo popolnjena. To je moje mnenje, ti pa glavno da jih zdaj imaš. kako pa to izgleda? dej prilimi kako slikco
|
|
|
|
RE: zaljubila sem se... 21.11.2007 8:34:41
|
|
|
|
Pobalami
|
Moja sodelavka si je kupila podobne čevlje v massu. meni so res hecni-taki srčkasti, niso mi grdi. So pa kot pravi ful udobni. in se neprimerno lažje hodi kot v špicah.
|
|
|
|
RE: zaljubila sem se... 25.11.2007 13:22:13
|
|
|
|
kendy
|
Meni so zelo všeč čeprav jaz nosim samo nizke čevlje.Najraje pa balerinke.
|
|
|
|
RE: zaljubila sem se... 25.11.2007 13:23:29
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR , še dans pa ne štekam kako se lahk človk v enem letu SKRČI za 4 cm ) Ko pogruntaš, mi javi. Meni bi krčenje prav prišlo.
|
|
RE: zaljubila sem se... 25.11.2007 16:20:16
|
|
|
|
African queen
|
Zelo lepi,res Tudi jaz bi take imela,ampak v tej vročini ne pridejo v poštev..
|
|
|
|
RE: zaljubila sem se... 25.11.2007 16:57:02
|
|
|
|
pajčolanka
|
meni so fuuuul lepi. jaz bi to melaaaaa! mi je pa ta moda zelo všeč. taka ljubka. špičaki so kul samo če maš pa cifor tace 40 oz. 41 in višino telesa okoli 165 cm ti zgledajo špičaki kot ene beneške ladjice. in kot da maš cifo noge 45 tile so reees lepi.
|
|
|
|
RE: zaljubila sem se... 25.11.2007 17:33:03
|
|
|
|
*BeiiBii*
|
Lepe so fullllllll
|
|
RE: zaljubila sem se... 26.11.2007 9:00:30
|
|
|
|
tanaja*
|
luštni, jaz sem nora na škornje
|
|
RE: zaljubila sem se... 28.11.2007 20:16:50
|
|
|
|
tananejka
|
Ful so dobri škornji . Jaz mam tudi 41 nogo in v špičakih zgledam kot, da se gram potapljat.....s plavutkami Kje pa je Borovo v LJ??? Bi jih šla probat, ker so mi res lepi HVALA
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?