lelaval -> kregana zaradi druge nosečnosti (23.12.2004 8:52:21)
|
Pozdravljena in vse čestitke. :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Tudi jaz sem imela tako rekoč enega za drugim.(med njima je 16 mesecev razlike). Ko je hčerka praznovala 1. rojstni dan, sem bila že celih 5 mesecev noseča. Sicer vsi pravijo, da je verjetno hudo na začetku, a povem ti, da je ravno na začetku lažje, saj mame itak najbolje poznamo svoje otroke in si same uredimo tako, da je nam najlažje in kar je najpomembnejše - tudi najlepše. Boš videla, kako se bosta lepo razumela, tebe pa bodo neznanci spraševali, če sta dvojčka (vsaj pri meni je bilo tako). :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Ginekologinjo pa lahko mirne duše menjaš, saj mislim ,da jih je še vedno toliko, ki bi tvojo odločitev odobravali. Jaz nprm. sem noseča že tretjič (sedaj 6 let po drugem malčku) in, ko sem mojemu gin. rekla za napotnico (nameravala sem splavit, ker ta otrok ni bil načrtovan), mi je sicer dal napotnico, a delal predvsem na tem, da tega ne bi naredila. Ko sem po 2 tednih prišla nazaj, ker sem si premislila, je skoraj skakal od veselja, jaz pa sem prepričana, da sem se prav odločila, kakor mislim tudi za tvojo odločitev. Želim ti lepo nosečnost.
|
|
|
|