Hello Kitty (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema

Sporočilo

zmajči25 -> Hello Kitty (20.11.2007 8:59:36)

Moja 20-mesečnica je čisto nora na Hello Kitty. Je pa problem, da nikjer ne najdem risank od Hello Kitty, ki so jih nekaj mesecev nazaj vrteli na POP TV. Pa sem probala tudi z interneta kaj dat dol, pa ni bilo nič pametnega, razen kakšne "čudne" filme Hello Kitty. Torej, kje bi lahko dobila risanke Hello Kitty sinhronizirane v slovenščino? Sem že razmišljala klicati na Pop TV, pa niti ne vem, na koga naj se obrnem.... Če ima katera mogoče doma posnete te risanke, bi bila zeeeeeeeeeeeeelo hvaležna, če bi mi bila pripravljena presnet. Seveda plačam poštnino in CD-je.

Janya -> RE: Hello Kitty (20.11.2007 9:15:48)

JAz sen jih nedavno videla v Iteršparu v city parku, so pa na nekem vrtljivem stojalu in ne med ostalimi risankami. Spadajo med Sparki artikle.
Upam da sem ti kaj pomagala.

glen -> RE: Hello Kitty (20.11.2007 13:11:07)

Žal ti nezam pomagat.
Ampak moja 3 letnica je tudi čisto nora na hello kity,vse kar je možno od hello kitty bi imela.
V Lj se da ful dobit,kape,šali,rokavice,majce,copati,pidžama,igrača,....pri nas na obali pa nič, razen bonbonočkov v Mullerju[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

zmajči25 -> RE: Hello Kitty (20.11.2007 13:29:31)

Janya, res hvala. Sicer sem iz Kopra, ampak gremo v LJ skoraj vsak mesec v shopping, tako da bom drugi teden sigurno šla v Interspar v City park pogledat.
Glen, se strinjam s tabo. Tukaj na Obali je prava tuga kar se trgovin tiče. Zato hodim tamali obleke kupovat pretežno v Lj in sicer H&M, kjer imajo celo kolekcijo na temo Hello Kitty in ji vedno kupim kaj za oblečt. Je res doooooosti več izbire.

mala zirafa -> RE: Hello Kitty (23.11.2007 11:29:34)

Kaj pa v Big Bengu?Tam imajo tudi veliko risank, pa tudi na Pošti slovenije.

massylou -> RE: Hello Kitty (23.11.2007 21:22:46)

Naša mala je še premala za Hello Kitty (7,5m), je pa meni ful[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] všeč in sem ji 2 narisala na posteljico. Drugače se pa ful veliko da dobit preko eMule (če še nisi probala).

Stran: [1]