Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 21.11.2007 0:11:28
|
|
|
|
baguSka
|
Me ni en teden skor.. in koga najprej zagledam spet... tjazy, mic, tjazy, mic... mic, tjazy... zadnjih 50 objav!
|
|
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 21.11.2007 0:12:31
|
|
|
|
Anonimen
|
sori, mami_miki je danes tudi tukaj :).
|
|
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 21.11.2007 0:12:59
|
|
|
|
baguSka
|
Kako gre folk lahko spat brez enga pametnega zakljucka?? A si ti ze kdaj spal!!!???
|
|
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 21.11.2007 0:13:47
|
|
|
|
baguSka
|
sori, mami_miki je danes tudi tukaj :). oprosceno.. ampak zdej je ze sla spat berem.. :P
|
|
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 21.11.2007 0:14:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka sori, mami_miki je danes tudi tukaj :). oprosceno.. ampak zdej je ze sla spat berem.. :P Ni še šla.....je karakter :)
|
|
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 21.11.2007 0:21:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Me ni en teden skor.. in koga najprej zagledam spet... tjazy, mic, tjazy, mic... mic, tjazy... zadnjih 50 objav! sori.. si ql?
|
|
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 21.11.2007 0:21:26
|
|
|
|
Anonimen
|
ljudje, ki varajo, ali nimajo potem slabe vesti? Imajo,samo izrazijo jo na različne načine. S seksom doma zaradi nje, z napadalnostjo do partnerja; včasih jo tudi zanikajo, pa se pokaže na drugačen način. Včasih jih pripelje tudi do odkritosti, ki boli. kako potem pogledaš možu, partnerju v oči? Težko, se pa da, če si odkrit in fer. kako se obnašaš pred njim, da on nič ne zasluti? O tem nismo ničesar rekli. Mogoče jutri. ali lahko tako dobro igraš to igro? Pred sabo težko, vsaj na dolgi rok. Običajno te prisili, da povlečeš potezo, ki jo brez igre ne bi. in če je bil tisti skok čez plot tako zelo dober, kako se potem zadržiš, da tega ne narediš več? Ponavadi ni. Včasih pa je in takrat se začne odkritost. kako lahko seksaš potem pod domačo streho z možem, ko veš, da si se pa včeraj dala dol z nekom drugim??? Tega pa ne vem.
|
|
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 21.11.2007 0:21:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Kako gre folk lahko spat brez enga pametnega zakljucka?? A si ti ze kdaj spal!!!??? Ja.. zakaj? A zgedam kot da ne bi?
|
|
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 21.11.2007 0:25:30
|
|
|
|
baguSka
|
sori.. si ql? ql..
|
|
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 21.11.2007 0:25:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Kak si ti?
|
|
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 21.11.2007 0:25:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka sori.. si ql? ql.. Kul, to pomeni kako? ....aja, pa ne zdaj smetit.....sem tak kratek zaključek naredila....da ne bomo brisani...
|
|
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 21.11.2007 0:26:32
|
|
|
|
baguSka
|
Ja.. zakaj? A zgedam kot da ne bi? A zakaj!? Ker se mi zdi, da nisi se nikol prsu do pametnega zaklucka.. :P
|
|
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 21.11.2007 0:27:18
|
|
|
|
baguSka
|
Kul, to pomeni kako? Zivim. Sem zdrava in ziva. Torej sem ql. :P
|
|
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 21.11.2007 0:27:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Ker se mi zdi, da nisi se nikol prsu do pametnega zaklucka.. : A je treba biti pameten?
|
|
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 21.11.2007 0:28:17
|
|
|
|
baguSka
|
....aja, pa ne zdaj smetit.....sem tak kratek zaključek naredila....da ne bomo brisani... Ne ne.. nisem prsla smetit. Samo pozravt sem vaju prsla. ;) Ze grem.. papa.
|
|
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 21.11.2007 0:28:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Ja.. zakaj? A zgedam kot da ne bi? A zakaj!? Ker se mi zdi, da nisi se nikol prsu do pametnega zaklucka.. :P Drugi vedno pridejo do pametnega zakljucka namesto mene.. zdaj ze cetrtic.. tokrat brez pojasnila.. OK.. bo ze tko najboljsi zakljucek..
|
|
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 21.11.2007 0:29:04
|
|
|
|
baguSka
|
A je treba biti pameten? Jah Tjazy prav da ne razume kako gre folk lahko spat brez pametnega zakljucka.. Pa sem ga vprasala, ce je on potem sploh ze kdaj spal..!?
|
|
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 21.11.2007 0:29:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka ....aja, pa ne zdaj smetit.....sem tak kratek zaključek naredila....da ne bomo brisani... Ne ne.. nisem prsla smetit. Samo pozravt sem vaju prsla. ;) Ze grem.. papa. Ne, ne it....samo o varanju se dejmo pogovarjat :)
|
|
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 21.11.2007 0:30:08
|
|
|
|
baguSka
|
Drugi vedno pridejo do pametnega zakljucka namesto mene.. No, potem nisi se nikol spal.. :P
|
|
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 21.11.2007 0:30:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka A je treba biti pameten? Jah Tjazy prav da ne razume kako gre folk lahko spat brez pametnega zakljucka.. Pa sem ga vprasala, ce je on potem sploh ze kdaj spal..!? Aja... tko si to mislila.. drugac pa ne odhajaj..
|
|
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 21.11.2007 0:31:03
|
|
|
|
baguSka
|
Ne, ne it....samo o varanju se dejmo pogovarjat :) nimam izkusenj s tem... no s slabo vestjo mislim..
|
|
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 21.11.2007 0:31:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Drugi vedno pridejo do pametnega zakljucka namesto mene.. No, potem nisi se nikol spal.. :P Maš prav. Tudi če smo pametni, ne moremo biti pametni namesto tebe.
|
|
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 21.11.2007 0:31:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Drugi vedno pridejo do pametnega zakljucka namesto mene.. No, potem nisi se nikol spal.. :P Ocitno ne.. :)
|
|
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 21.11.2007 0:31:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Ne, ne it....samo o varanju se dejmo pogovarjat :) nimam izkusenj s tem... no s slabo vestjo mislim.. Saj slaba vest je slaba vest.....je vseeno, od česa je.
|
|
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 21.11.2007 0:32:09
|
|
|
|
baguSka
|
drugac pa ne odhajaj.. sej ne bom drugac.. ampak tko kot obicajno.. :P kliknila x desno zgoraj in odsla spat.. :P
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?