Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 20.11.2007 21:33:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki Mič...kako je.. Tako, da misliš, da bo vedno bolje...pa ni. In gre igra od začetka. Razlozis? (sej te stekam.. samo hocm, da razlozis..) Uff....zdaj si začel še ti spraševat. Kaj naj ti razložim? Tole tvojo izjavo za zacetek..
|
|
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 20.11.2007 21:39:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Tako, da misliš, da bo vedno bolje...pa ni. In gre igra od začetka. Tole? Ko začneš iskati na napačnem koncu....najlažje je skočiti čez plot in računati na to, da bo na drugem koncu ograje bolje in lepše. Samo ne more biti, če skočiš zaradi skoka, zato, da bi tam našel, kar iščeš. Ko prvo premisliš, pričakuješ boljše, in nato skočiš. To igro komot ponavljaš znova in znova. Ker v 99% ni bolje in nikakor ni tako kot si pričakoval.
< Sporočilo je popravil Mič RR -- 20.11.2007 21:43:24 >
|
|
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 20.11.2007 21:42:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Al pa ,ce kar zakljuciva tole debato.. Greva kej druzga... rajsi... ampak nekam nevarno me prsti srbijo.. se bom probal vzdrzat..
|
|
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 20.11.2007 21:45:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Greva kej druzga... rajsi... ampak nekam nevarno me prsti srbijo.. se bom probal vzdrzat.. Povej z občutkom :).
|
|
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 20.11.2007 21:48:22
|
|
|
|
taja27
|
no jst pa dons prvič slišim, da je varanje samo v mislih, celo ''hujše'' od telesnega varanja. verjamem pa, da je varanje, kjer je tudi zaljubljenost ali ljubezen, za prevaranega partnerja hujše, kot pa če bi bilo varanje zgolj fizično. sicer pa, ljudje smo si različni in imamo različne kriterije. sama se držim načela, da drugim ne delam tega, kar ne želim, da drugi delajo meni.
|
|
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 20.11.2007 21:56:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Očitno je nimajo, drugače tega ne bi počeli. In najbrž doma ravno zato seksa, da nima slabe vesti . Ljudje pač različno funkcioniramo.... Mič.. kaj prvis na tole izjavo? Jst sem se sicer strinjal.. nekak se mi je zdelo verjetno.. ampak bolj ko ne sem se strinjal na blef.. Lahko tole malo razcleniva.. cisto totalno v prafaktorje..?? Ce se ti da?
|
|
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 20.11.2007 21:58:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa vsporedno bi se tole.. Ko ze prevaras.. ni vazno zakaj.. Kaj potem? Gre lahko preprosto pod preprogo in pac... zivljenje gre dalje?
|
|
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 20.11.2007 21:59:33
|
|
|
|
Anonimen
|
In najbrž doma ravno zato seksa, da nima slabe vesti . Ljudje pač različno funkcioniramo.... To je eden od možnih vzrokov, slaba vest do partnerja. Drugi je strah pred samim sabo, pred tem, kaj nas je v varanje pripeljalo in črv, ali je to mogoče? Ker vsi se zaklinjamo, da mi pa ne. In ko se zgodi, šok. Ta strah je močnejši od slabe vesti.
< Sporočilo je popravil Mič RR -- 20.11.2007 22:03:44 >
|
|
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 20.11.2007 22:02:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj potem? Gre lahko preprosto pod preprogo in pac... zivljenje gre dalje? Lahko greš naprej....po moje. Če varaš zaradi varanja, seksaš samo zaradi seksa in ega. Lahko se zgodi, da te povleče.....trenutek, iskre, energija,karkoli.....takrat ni dobro, da greš naprej. Ni toliko v varanju samem kot v energiji....
|
|
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 20.11.2007 22:04:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy In najbrž doma ravno zato seksa, da nima slabe vesti . Ljudje pač različno funkcioniramo.... Lahko tole malo razcleniva.. cisto totalno v prafaktorje..?? Ce se ti da? Mučiš me.... Bom probala....samo ne obljubim pozitivnega rezultata. Sej tud iz moje strani ni bil ravno pozitivni rezultat.. Sej to ni tolk pomembno.. vazna je pot.. in namen..
|
|
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 20.11.2007 22:07:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko se zgodi, da te povleče.....trenutek, iskre, energija,karkoli.....takrat ni dobro, da greš naprej. Ni toliko v varanju samem kot v energiji.... Da razcistimo to.. o energiji.. Ce se recimo dol dajes leto in pol.. z nekom.. in med tem casom so obdobja.. ko je zlo velik isker in energije.. A je to to.. ko ni dobro iti naprej.. na nacin, da prekrijes s preprogo?
|
|
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 20.11.2007 22:09:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy A je to to.. ko ni dobro iti naprej.. na nacin, da prekrijes s preprogo? V nobenem primeru ni dobro, da pometeš pod preprogo. Samo v prvem primeru je dovolj metla in nekaj noči, v drugem globinsko čiščenje.
|
|
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 20.11.2007 22:13:57
|
|
|
|
Marogica
|
Vidim Tjazy, da ti moj stavek ne gre iz glave.... Potrudita se še malo..z MIč, me zanima, kaj bosta "napletla"
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 20.11.2007 22:14:16
|
|
|
|
Anonimen
|
v drugem globinsko čiščenje. to po tvojem pomeni... kaj?
|
|
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 20.11.2007 22:14:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Vidim Tjazy, da ti moj stavek ne gre iz glave.... Potrudita se še malo..z MIč, me zanima, kaj bosta "napletla" Danes sem začela štrikati šal :).
|
|
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 20.11.2007 22:15:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy v drugem globinsko čiščenje. to po tvojem pomeni... kaj? Stopetnajst vprašanj samemu sebi :). Popolno odkritost. Ponavadi je (pre)težko.
|
|
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 20.11.2007 22:16:05
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Vidim Tjazy, da ti moj stavek ne gre iz glave.... Potrudita se še malo..z MIč, me zanima, kaj bosta "napletla" Danes sem začela štrikati šal :). Daj pojdi že na "Lepoto", no...
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 20.11.2007 22:16:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Vidim Tjazy, da ti moj stavek ne gre iz glave.... nisem edini.. IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Potrudita se še malo..z MIč, me zanima, kaj bosta "napletla" Ne vem ce bova znala.. men res ni cist popolnoma jasen.. bolj sem se na blef strinjal, ker se mi zdi, da je nekaj na njem.. Dej pomagi..
|
|
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 20.11.2007 22:16:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Daj pojdi že na "Lepoto", no... Resnica je osnova lepote :). Smo kar na pravem forumu.
|
|
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 20.11.2007 22:17:29
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Ne vem ce bova znala.. men res ni cist popolnoma jasen.. bolj sem se na blef strinjal, ker se mi zdi, da je nekaj na njem.. Dej pomagi.. S to finto me pa ne boš....
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 20.11.2007 22:20:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica S to finto me pa ne boš.... Daj še ti kaj povej....da ne bova samo dva zmedena pleteničila .
|
|
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 20.11.2007 22:21:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Stopetnajst vprašanj samemu sebi :). Popolno odkritost. Ponavadi je (pre)težko. In smo spet tam.. Kaj je v resnici.. na dolgi rok.. lazje.. in kaj je tezje?!? Se strinjam... je (pre)težko. Oziroma enostavno je goljufati... Cist vedno goljufamo.. A ni laif ena sama goljufija do sebe?
|
|
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 20.11.2007 22:22:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Ne vem ce bova znala.. men res ni cist popolnoma jasen.. bolj sem se na blef strinjal, ker se mi zdi, da je nekaj na njem.. Dej pomagi.. S to finto me pa ne boš.... Ne razumem ga... res ne... In zaradi nejga sem v dreku.. zato bi ga rad razumel..
|
|
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 20.11.2007 22:22:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy In smo spet tam.. Kaj je v resnici.. na dolgi rok.. lazje.. in kaj je tezje?!? Se strinjam... je (pre)težko. Oziroma enostavno je goljufati... Cist vedno goljufamo.. A ni laif ena sama goljufija do sebe? Na dolgi rok je lažje, kar je na kratki težje. Resnica do sebe. Kako misliš, da čisto vedno goljufamo? S čim? Kje? In zakaj bi bilo življenje goljufija do sebe?
|
|
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 20.11.2007 22:23:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Resnica je osnova lepote :). Kako lep stavek...
|
|
|
PosvojitevagnesAli bi posvojili romskega otroka?da (
25%)
ne (
48%)
ne vem, se ne morem odločiti (
27%)
Število vseh glasov: 508Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!