Colt
|
IZVIRNO SPOROČILO: natalia tako kot jaz. mi je žal, da sem šla študirat in se j* at! zato, da danes iščem delo čistilke, sobarice in delo v proizvodnji. In zato, ker jaz ne dobim službe in me premeščajo od ene svetovalke do druge,( pa še mimogrede same tam ne vejo, kaj delajo) sem zajedalec družbe, zakaj? za tistih 150 EUR socialne, dajte no!! še večje svinjarije se dogajajo, samo je najlažje tolčt po teh, ki so na socialnem dnu, ne? je pa res, mogoče 10% vseh t.i. zajedalcev noče delat in iščejo vse mogoče razloge, ampak kaj pa ostali? stari nad 50 let, mladi brez delovnih izkušenj, invalidi (ne namišljeni), odpuščeni, neizobraženi, visoko izobražen kader, specifični kader...? so zajedalci? In ja, sem bila zaposlena,ampak veš, nikoli ne bi mogla nobenemu, ki je na socialnem dnu reči, da je zajedalec in se mi zdi ta beseda zelo, zelo žaljiva. Še posebno če se gre za 100 eur ali pa 200 eur, mislim, kaj pa je danes to, kaj lahko kupiš? kako lahko preživiš? Natalia, popolnoma si sfalila fabulo mojega posta (pa ne samo ti), zato se prosim nehaj razburjati, vdihni globoko in še enkrat preberi moje prispevke. V redu? G ps. Ne, ni jih 10%, ampak vsaj 50-60%. Vsaj kar se tiče KR enote! Dokazano, preverjeno!