Kaj naj naredimo? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

tinadvojčica -> Kaj naj naredimo? (22.12.2004 18:43:31)

Kot ve vse smo v posvetovalnici dobili kapljice AD3 in kot sem tukaj prebrala povzročajo grozne krče kar si pa najmanj želim pri dveh pupikah.Dobila pa sem tudi oleovit iz Avstrije.Zdaj pa ne vem zakaj so sploh te oleovit?Ali za krče ali zaradi vitamina D?Pomoč prosim!!!

Anonimen -> Kaj naj naredimo? (22.12.2004 18:47:07)

Uf Tina za oleovit ne vem. Kar se AD3 tiče je pa res, da mnogim sicer povzročajo krče, ni pa to pravilo. Lea ni imela nobenih težav. Je pa res, da naj bi imele punčke redkeje krče.
Zato ne vidim razloga, zakaj jima ne bi normalno poskusila dajat AD3, pa če boš imela probleme, pa potem lahko menjaš. Le pazi, da jima jih daš dopoldan, če slučajno bodo krčki, da ne bodo pozno v noč.

Srečno!

Pupica -> Kaj naj naredimo? (22.12.2004 18:56:35)

Oleovit je isto kot AD3 ali plivitD3. je dodatek vit.D3. vendar pazi, kapljic oleovita se daje manj, jaz sem dajala po 1 kapljico.

Annny -> Kaj naj naredimo? (22.12.2004 19:50:15)

Mi jemljemo Plivit D3 in nimamo nikakršnih problemov.
No, razen malo pačenja, ker so ful grenke:)

Anonimen -> Kaj naj naredimo? (22.12.2004 20:25:53)

Jaz Plivita niti poskusila nisem dati, smo takoj kar začeli z Oleovitom in nismo imeli nobenih krčev.

Anit -> Kaj naj naredimo? (22.12.2004 20:49:09)

Ko jih je moj tamali dobil in sem mu jih dala enih dvakrat in to je bilo tudi vse,ker je pa imel taksne krce da jih nisem mogla nikakor stran spravit.Sedaj pa je star 9mesecev in mu jih sedaj dajem sedaj ko jih pa vzame je pa vse vredu.

saba01 -> Kaj naj naredimo? (22.12.2004 21:11:06)

oj
Tudi pri nas je bil :hudicek: ,ko smo dobili AD3 kapljice.Pa smo jih ukinili in začeli dajati pri 3 mesecih sedaj jih pa lepo prenaša.
LP,Sabina:sloncek:

ciciban -> Kaj naj naredimo? (22.12.2004 22:37:28)

Kaplice Oleovit in Plivit D3 so baje brez vitamina A,zato nam je uporabo teh nasa peziatrinja odsvetovala!

bori -> Kaj naj naredimo? (23.12.2004 7:38:37)

nau res.
mi smo oleovit dobili namesto ad3 in smo jih pridno jemnali saj nas niso nič napenjale. da ne govorim, da smo ad3 dajali 3 dni in se tako drli od napenjanja, da smo ostali popolnoma brez glasu,...

oleovit smo prido jemali do konca,...

lp, Bori ena velika:angel: in ena micena :duda:

ciciban -> Kaj naj naredimo? (23.12.2004 12:40:06)

Mozno! Ne bom nic trdila,ker smo po nasvetu pediatrinje potem uporabljli kar AD3 in se res nisem prepricala,a druge vsebujejo vitamin A al ne.Tudi nasedva je zelo zvijalo,tako da sem nasga poslala po kaplice KOROSKIH lekarn proti krcom,pa je bilo potem res malenkost bol.:zmeden:

Stran: [1]