iskanje jasli za februar (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

Bučka1 -> iskanje jasli za februar (22.12.2004 16:59:24)

Živjo
A slučjno katera ve za prosto mesto v jaslih( 11 msecev) s prvim februarjem v Šiški,Viču,Črnučah.Rožni dolini,Bežigrad, Brdo ali pa kjerkoli v Ljublajni,ker namreč povsod dobivamo nesigurne odgpvore za sprejem.
Hvala, leppoudrav Bučka

darjatimci -> iskanje jasli za februar (23.12.2004 8:06:59)

Pred enim letom smo bili tudi pri naši hiši na trnih glede vrtca,med letom dobiti prostor v vrtcu ni šala,porodniška se izteče ko se, ti pa mozgaj kaj bo do septembra, če sploh bo kaj?Pa se nam je nasmehnila sreča v enem od vrtcev so delali premike skupin in smo prišli tako noter, kakšno olajšanje, je pa takih vrtcev malo odvisno je od vodje vrtca,za Črnuče vem,da slabo kaže,napiši čim več prošenj in se pozanimaj, če delajo premike med letom.Veliko sreče Darja.

Boni3 -> iskanje jasli za februar (27.12.2004 11:40:42)

Tudi mi smo za 1 februar pa zaenkrat ne kaže prav odlično.Povsod so fuuul zasedeni,tako pravijo.Mi smo iz Črnuč in so nas tudi zavrnili:zmeden:.
Veliko sreče in lp

African queen -> iskanje jasli za februar (27.12.2004 16:06:43)

Hojla,
Med letom so imeli kako leto nazaj full prostora v Mostah ali Fužinah,če ti ni predaleč...

nejcko -> iskanje jasli za februar (27.12.2004 23:30:18)

Vprašaj v vrtcu H. Ch. Andersen - moja prijateljica je dobila mesto v roku enega meseca (sicer že par let nazaj). Poskusi in srečno!!!

Ezi -> iskanje jasli za februar (28.12.2004 19:13:48)

Pozanimaj se v Novih Jaršah (Clevelandska ul.)

LP, Ezi

Stran: [1]