pupika -> RE: vnetje ušesk in antibiotik in vrtec (23.11.2007 13:15:55)
|
Res je, tudi pri nas so vsi mali bolani. No naš mali je bil že prvi mesec vrtca bolan in sva bila celi teden doma, potem je bil čez mesec dni spet teden dni doma, ker je imel vročino in je bil nahoden cele 2 meseca. No in potem čez kaki teden dni se pogovarjam z enim očkom v vrtcu, pa me vpraša če je naš otrok zdrav, pa rečem ja no razen smrkavosti, pa on meni pravi, da je njihova mala ponoči slabo dihala in so jo vozli k dežurnemu in je dobila inekcijo, ker ima laringitis, on pa svojo malo lepo v naročju in vse to je lepo povedal vzgojiteljici, pa so jo vseeno sprejele. In hudič ni minil teden dni, mene kličejo iz vrtca da naš mali slabo diha, in da imajo v vrtcu laringitis. Mislim, kako lahko bolnega otroka pripeljejo v vrtec, saj to je tudi za otroka napor. In čez kaki teden dni, se pogovarjam z mamico od te male in pravi, da je mali komaj drisko ustavila in jo zopet pripelje v vrtec, in naš mali čez kaki teden zboli in dobi ravno ta virus. Mislim, da bi morali biti starši malo bolj odgovorni in pustit bolanega otroka doma, če ne zaradi drugih v vrtcu, bi morali to storit za svojega otroka, saj je njemu zelo težko bit v vrtcu v take stanju. No in sedaj pri nas v vrtcu razsaja isti virus driska, bruhanje in dehidrirajo in to samo zaradi staršev, ker jih prehitro pripeljejo v vrtec, mi je včeraj vzgojiteljica rekla, da pripeljejo otroka po 3 dneh v vrtec in je to prekmalu. Samo pa ne vem, zakaj otroka ne zavrnejo, če vedo da je prehitro prišel nazaj v vrtec
|
|
|
|