rjavkast izcedek (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> rjavkast izcedek (19.11.2007 18:49:50)

Sem v 31 t nosečnosti in zadnje dni opažam rjavkast izcedek - vedno samo zvečer čez dan ni nič. Je imela kira kaj podobnega.je pa bolj rumeno rjave barve in ne smrdi

Sarina -> RE: rjavkast izcedek (19.11.2007 18:59:52)

Jaz sem v 30t pa imam tudi  rumeno-rjav izcedek (dopoldan).
Isto sem imela v prvi nosečnosti non-stop neke izcedke raznoraznih barv od rumenih do roza in rjavih, pa je bilo vse vredu, tak da upam da bo tudi zdaj. Isto želim tebi!

Anonimen -> RE: rjavkast izcedek (19.11.2007 19:10:52)

Sarina hvala. Me pa zanima še to ali si naredila alarm in šla do ginekologa ali si kr počivala. Mal mi je čudno da se to pojavi samo zvečer - mogoče bi mogla bolj počivat

Sarina -> RE: rjavkast izcedek (19.11.2007 19:21:29)

Jaz skoz počivam, sem namreč že 4 mesece na bolniški zaradi nizke lege (enako sem bila tudi v prvi nosečnosti), pa imam vseeno izcedke. Takrat ko imam redni pregled povem to moji G, potem mi pa da ponavadi vagisan svečke (ker je sluznica nožnice malo razdražena in vneta), pa kako canesten kremo - potem je kak dan vredu, potem pa so spet izcedki. Zdaj v sredo imam spet pregled, pa bom vidla, kaj bo.
Če te skrbi, pa le pokliči svojega G, pa ga malo povprašaj - boš potem bolj mirna. Sigurno je boljše da vprašaš, kot da si tiho.
Kdaj pa maš rok? Jaz mam 29.01.07

Anonimen -> RE: rjavkast izcedek (19.11.2007 19:37:49)

JAZ IMAM ROK 29.1.2008. In kje boš rodila?Jaz bom v Slovenj Gradcu.

Sarina -> RE: rjavkast izcedek (19.11.2007 19:44:58)

Oooo, na isti dan imama rok. Bravo! A tak da sn pol tudi jaz v 31t, sem mislila da sem komaj v 30 - hi,hi.
Rodila bom v MB - kot prvič pred 4 leti, ko so me skoraj stran spravli, pa grem vseeno še 1x tja. Zdaj sem zmenjena z dr.Pelkič, da me "pazi" (bo CR) - tako da upam da bom imela več sreče. LP

Anonimen -> RE: rjavkast izcedek (19.11.2007 19:48:33)

ja no sj mogoče pa sm tud jst v 30 t, nevem glih točno. tudi moja je druga nosečnost, imam pet let staro punčko.
lepo se imej in hvala za odgovore - zdej grem pa brat knjigice

Stran: [1]