|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   počitnice s prijatelji?
19.11.2007 18:40:36   
ms15
Mogoče je bila ta tema obdelana že poleti,...
Dve družini bi šli skupaj v toplice, otroci;6 in 1,5 leta.- v isti apartma.
kako se kaj obnese? Je prevelika "gužva" ali se da preživet? user posted image
Nismo zahtevni, zdi se nam, da se bodo otroci tako malce razdivjali...user posted image
lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: počitnice s prijatelji?
19.11.2007 18:46:09   
Strawberrie Cherrie
mi imamo zakupljeno brunarico v termah banovci. in večx vzamemo prijatelje s seboj.nazadje smo bili mi3 in še ena družinica z dve otrokoma (2leti in  4mesece). pa smo se imeli super. pomembno je samo to,da je prostor za spanje ločen od ostalih prostorov,ker ko grejo otroci spat,da ne rabite biti potem čisto tiho.
pa je fajn,pade potem kakšna večerja,pa vinček, pa deci spijejo kakšno pivo. pogovor, počitek, sprehodi. vse se da.

(odgovor članu ms15)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.11.2007 18:48:07   
frutka_
Preden sva imela otroke sva zmeraj hodila s prijatelji skupaj na morje. Ko se je mali rodil enako. Običajno hodimo skupaj za 3tedne in ker smo že dobro utečena družba ni nekih prepirov.  Vse je dovisno od tega ali si sami kuhate, kdo pospravlja, pomiva, hodi v trgovino...Te stvari je treba doreči vnaprej. Mi imamo tudi navado na "skupni" budget,če se tako izrazim. To pomeni, da imamo skupno denarnico iz katere jemljemo denar za pijače, kavice, trgovino, cajtnge.
Odvisno kako ste navajeni. Meni je ljubše, če nas gre več. Gužva je odvisno od velikosti APP. Če imae APP za 4 in vas je 8 bo ziher gužva user posted image .

(odgovor članu ms15)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.11.2007 20:50:52   
lelaval
Zakaj pa ne? Z nami tudi velikokrat gre brat s svojo družino. Otroci se v miru igrajo, mi pa v miru čvekamo.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu ms15)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.11.2007 20:59:48   
ms15
Tudi jaz mislim, da bo fajn, ker se res razumemo in nismo zahtevni.
Hvala,za vaše izkušnje.

lp

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.11.2007 21:15:38   
rija
jaz v take počitnice ne verjamem in tudi letošnje so pokazale, da imam prav. midva z dragim pač hočeva tisti teden zase, nobenega prilagajanja nekomu...sva pač egota user posted image

se pa super obnesejo naključna srečanja na počitnicah, brez obveznosti....to pa jauser posted image

...vox populi...

(odgovor članu ms15)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.11.2007 21:17:15   
Anonimen
Jaz sem absolutno proti.

(odgovor članu ms15)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
19.11.2007 22:05:59   
ms15
Izkušnja?!
Morda bomo po vrnitvi domov vsiuser posted image .

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.11.2007 22:49:37   
lelaval
jaz v take počitnice ne verjamem in tudi letošnje so pokazale, da imam prav. midva z dragim pač hočeva tisti teden zase, nobenega prilagajanja nekomu...sva pač egota

Rija, saj to je tudi moj moto, pravzaprav od vseh nas 4 (tamala še nima pravo, da glasuje user posted image ). Če smo skupaj s kom, je to 2, največ 3 dni. Več pa absolutno ne. In tudi na dopustu smo sami (če pa moj dela, pa sem magari jaz sama z otroci)

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.11.2007 10:14:03   
piščanc
ja, če so ločene spalnice in se dobro poznate. jaz grem komot s prijateljicami iz otroštva (srednje šole). smo res podobni, nova poznanstva pa mi ne gredo tako dobro.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu ms15)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.11.2007 10:18:08   
Marogica
Ločeni apartmaji ja, da se lahko družina tudi malo zase "umakne". To govorim za počitnice. Če pa gre za 2,3 tudi 4 dni pa ni takšen problem.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.11.2007 10:25:05   
mika

samo enkrat smo bili v skupnem apartmaju in nikoli več, pa takrat nisva imela otroka.
najbolje se je izkazalo, da sva šla na obisk za kak dan ali dva, al pa so prišli k nam na obisk. za cel dopust, pa ne. sploh sedaj ko imava pupo in je bolj ali manj prilagojen urnik njej.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.11.2007 10:27:35   
jakaracman
Jaz ne hvala.Srečanja ja , ostalo ne.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.11.2007 11:06:23   
Nika v službi
Praviloma nismo za take podvige. Lahko gremo skupaj, ampak v ločene apartmaje oz. hotelske sobe, pa brez kakšnih medsebojnih obveznosti - če nam zapaše, da smo skupaj - o.k., če imamo druge plane, tudi dobro.

Živi svoje življenje in pusti živeti druge. To je naš moto. Pa smo sicer zelo družabni. Samo na svoj prosti čas in na svoje počitnice smo "ljubosumni".

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.11.2007 11:25:57   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Praviloma nismo za take podvige. Lahko gremo skupaj, ampak v ločene apartmaje oz. hotelske sobe, pa brez kakšnih medsebojnih obveznosti - če nam zapaše, da smo skupaj - o.k., če imamo druge plane, tudi dobro.

Ja, se zelo zelo strinjam!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.11.2007 12:48:53   
Mojca20
Jaz sem se odločila dokončno: NEVER AGAIN !!

Upam da ti to pove vse.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.11.2007 18:50:11   
ms15
Še enkrat hvala, je rekel moj dragi, da bi blo boljše če vzamemo 2 app.
Lahko pa gemo probat, pa po 3 dneh že domovuser posted image

(odgovor članu Mojca20)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.11.2007 18:56:42   
nejcko
Mi gremo velikokrat skupaj s prijatelji, tudi takimi, ki še nimajo otrok, pa ni bilo nikoli nobenega problema. Meni je tak dopust še veliko bolj zanimiv in fajn. Je pa res, da mora biti app z dvema spalnicama + dnevni prostor.

Jaz sem za. Vedno!!!

(odgovor članu ms15)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...
11 idej, v katere muzeje z otrokom
Ker smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?