Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Previjalna torba in sling/trak/pouch 19.11.2007 18:57:51
|
|
|
|
Petraa
|
Hmm,kar se tiče nošenje dvojčkov v slingu res ne vem,ker jih nimam.Se je pa moj zelo rad nosil in samo tako je spal 3 ure in več
|
|
|
|
RE: Previjalna torba in sling/trak/pouch 20.11.2007 11:38:40
|
|
|
|
emaa
|
Imam enojno previjalno torbo, sem iskala tako, da lahko zataknem plenice, ker v ruzakih me moti, da je notri vse nametano. Imam pa obe roki prosti, saj jo dam na ramo tako kot torbico. Je včasih pač malo bolj nabasana, ampak gre.
|
|
|
|
RE: Previjalna torba in sling/trak/pouch 23.11.2007 11:28:17
|
|
|
|
d_princess
|
Živjo! Jst sem imela kar precej časa previjalno torbo od Baby Bjorna (je tud ena, ki se da v ruzak spremenit), potem ko smo pa morali še hrano pa več oblek s sabo nosit, sem pa začela uporabljat čisto navaden ruzak, s tem, da imam v manjši torbici (ala od kozmetike) plenice in robčke, da jih takoj najdem, ko je treba. Nekaj časa sem uporabljala tudi sling - ko sem imela dva enojna vozička pa sem eno nesla v slingu, drugo pa peljala. Tudi zdaj še včasih, če grem sama z eno kam na hitro, uporabim sling. Nikoli pa nisem nosila obeh naenkrat. Lp, Mateja
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?