NF na Obali (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Anonimen -> NF na Obali (19.11.2007 16:57:45)

Rabim pomoč... Kakšno dobro priporočilo za NF. Mojega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] bom namreč samoplačniško naročila k NF. Raje bi kam na Obalo, ker mi je bližje... Torej, katera NF na Obali je v redu?

Pa hvala.

anajmad -> RE: NF na Obali (19.11.2007 17:02:08)

NF je v ZD v KP. Samoplačniško ne vem. Mislim,da je imela nekaj časa naša fizioterapevrka Kristina Štajber(mislim,da se tako piše). BTW,zakaj pa bi šla sploh na NF.
Drgač reci svojemu pediatru naj te naroči v razvojno k Semičevi. Pol ti pa ona da napotnico za NF.

anajmad -> RE: NF na Obali (19.11.2007 17:06:19)

Ups ,mi je kr 2x pa sem zbrisala.

Anonimen -> RE: NF na Obali (19.11.2007 17:10:45)

Zato, ker naš pediater ni glih radodaren z napotnicami... Ne da se mi ga ne čakati ne prositi (pa šele konec decembra sva naročena). Že zdaj vem kaj bo rekel... Naj počakamo, da bo star 5 mesecev - to reče vsem. Moj mišek bo imel 2 meseca, pa je že ves zategnjen itd. Raje grem samoplačniško.

thaiss -> RE: NF na Obali (19.11.2007 21:41:25)

Meni tudi P ni hotela dat napotnice za RA, pa sem zamenjala P, ta je takoj potrdila moje sumnje na EV in nas poslala k Semičevi. FT pa imamo pri Manueli - ZD Koper

anajmad -> RE: NF na Obali (20.11.2007 6:29:51)

Kaj pa če bi kar v RA poklicala. Potem se pa narediš mono in greš kr k sestri vašega pediatra,da ti naj napiše napotnico. Ja  na NT je boljše čimprej,če je tako zategnjen. Pomagaš si zelo z handlingom (so tudi slikce tle gor na RR),vsaj malo, da se še bolj ne zateguje.
Drgač pa kr pokliči v ZD KP in vprašaj,če bi ti katera samoplačniško pokazala.
Ja v ZD so tri nevrofizioterapevtke in ena delovna terapevtka. Ena ti bo sigurno  kej pomagala.

Stran: [1]