TamaraJ -> RE: ginekolog v Logatcu = Postojni (28.11.2007 10:01:46)
|
On je tudi moj ginekolog. Že od 16 leta ga imam. Če se nanj navadiš je čist OK. Je pa res, da ni človek za občutljive ženske dušce, ki jih hitro kaj prizadane in planejo v jok ob najmanjši osorni pripombi. Jaz se z njim lahko pohecam in je čist OK. Nekatere ženske rabijo, da jih G poboža in se z njimi pogovarja o tem, pa onem, pa... Če je resen problem, se o tem pogovori in strokovno urgira. Kar se nosečnosti tiče imamo tisoče knjig, člankov, internet, forume..... In mislim, da G ne rabi še tisoč in enkrat govoriti paciantkam ene in iste stvari, ki so že stokrat napisane. Ampak nekatere ženske rabijo prav to. Žal on ni pravi naslov za take. ne mara kompliciranja in javkanja. Je pa izreden strokovnjak na svojem področju, vsaj kar se govoric tiče in seveda tudi mojih izkušenj. Mojo mami je urgentno operiral. Urgiral je že ob minimalni spremembi brisa. In je bilo dovolj zgodaj. Še malo zavlačevanja bi prineslo vemo kaj. Tako pa ji v bistvu je rešil življenje. Odločitev pa je na strani posameznika.
|
|
|
|