Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: enkratna denarna pomoč ob rojstvu otroka 4.11.2010 8:26:11
zmajaz
OK - sem našla svež podatek - ko so pred temi zadnjimi volitvami spraševali kandidate za županski stolček o tem, če bi bili pripravljeni uvesti to pomoč, tako da je do zdaj zaenkrat NM še nima - in to kot edina od mestnih občin in ena redkih od vseh občin.
RE: enkratna denarna pomoč ob rojstvu otroka 4.12.2010 8:47:29
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz
..tako da je do zdaj zaenkrat NM še nima - in to kot edina od mestnih občin in ena redkih od vseh občin.
Če prav razumem seznam, tudi Ljubljana ne da nič? Piše da o tem odloča CSD, a pod tem je mišljen paket - tega itak prispeva država. A lahko dobiš od Lj še kaj?
Jaz 8 let nazaj kot študentka nisem nikjer dobila nič, še na CSD mi niso za socialno pomoč povedale, sem po 8-ih mesecih šele vložila
RE: enkratna denarna pomoč ob rojstvu otroka 4.12.2010 9:48:03
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: Putka
Če prav razumem seznam, tudi Ljubljana ne da nič? Piše da o tem odloča CSD, a pod tem je mišljen paket - tega itak prispeva država. A lahko dobiš od Lj še kaj?
Na CSD dobiš normalno paket, kot vsaka mamica, ima pa tudi LJ poleg tega paketa, ki ga da država, to občinsko enkratno denarno pomoč, vendar za razliko od ostalih občin, ki jo (tiste, ki jo imajo), dajo vsem novorojenčkom, mislim, da je LJ edina občina, ki jo pa da samo socialno ogroženim družinam, zato gre pri njih to prek CSD-ja, ker oni presojajo, kdo so ti socialno ogroženi. Kakšna so točno merila, da jo dobiš, pa žal ne vem - vprašaj na CSD-ju.
RE: enkratna denarna pomoč ob rojstvu otroka 5.1.2011 18:13:50
icenka
zdravo! mene zanima kaj vse je potrebno urediti pred in po porodu.. sem namrec poročena ,a brez sluzbe oz.izredni student... prosim ce mi pomagate in mi povejte kaj je potrebno in kje se da kaj iztrziti.. lp
RE: enkratna denarna pomoč ob rojstvu otroka 10.8.2011 14:54:00
avgust11
Torej Novo mesto da denarno pomoč sem ravnokar klicala in so potrdili. Koliko je znesek in kaj rabiš ne vem, dobi pa vsak ki ima stalno bivališče v NM. Mene zanima če ima katera informacije za občino Škocjan, nikjer ne najdem ničesar!
Sej vem da so posti stari ampak mogoče pa kdo še bere in bo delil informacije!
RE: enkratna denarna pomoč ob rojstvu otroka 12.10.2011 12:13:49
Neža Ines
Kaj veste kakšno je trenutno stanje v občini Piran? Glede na to, da imamo najdražji vrtec v vsej Sloveniji ... bi se lahk tukaj izkazali, ampak močno dvomim. lp
RE: enkratna denarna pomoč ob rojstvu otroka 20.1.2012 13:21:32
Taddy78
A mogoče ve katera, v kolikšnem času je potrebno oddati vlogo za enkratno pomoč občine (občina Maribor)? Kolegica mi je rekla, da je 3 leta nazaj morala oddati vlogo v enem mesecu od rojstva otroka, pa me zanima, če je še vedno tako.