Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: enkratna denarna pomoč ob rojstvu otroka 1.1.2009 18:29:54
bybyka_1987
no jaz sicer prihajam iz celja in sem dobila za prvo hcero v sit 20.000 zdaj pa ne wem koliko je za drugega ce sploh je bomo vidli ko rodim v juliju :d jaz pa takrat sploh nisem vedela da to obstaja in mi je prijazna gospa na obcini powedala in mi se vlogo dala
RE: enkratna denarna pomoč ob rojstvu otroka 5.1.2009 10:08:51
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: lindy
A pa veste mogoče, če moraš to poslat v tistem letu ko je otrok rojen oz. če sem rodila lansko leto in pošljem letos bom denar vseeno dobila?
če je enkratna pomoč ob rojstvu potem najbrž ne dibiš drugo leto za nazaj, razen, če si decembra rodila. Mi smo mogli vložiti potrdila najkasnej 1 mesec po rojstvu.
400 evrov pa je ful velik, bi se mogli v celje preselit
RE: enkratna denarna pomoč ob rojstvu otroka 6.1.2009 11:04:25
Kranjcanka
vecina obcin ima cas do dopolnjenega prvega leta otrokove starosti. in v vecini zahtevajo na obrazcu tudi otrokov emso, ki pa ni nujno, da ga imas ze v prvem mesecu.
RE: enkratna denarna pomoč ob rojstvu otroka 6.1.2009 12:32:17
zmajaz
Denarna pomoč od CSD-ja ni isto kot denarna pomoč od občine - za zadnjo dobiš obrazec na občini, marsikatera občina pa ga ima objavljenega tudi na svoji spletni strani in ga lahko kar od tam natisneš.
RE: enkratna denarna pomoč ob rojstvu otroka 6.1.2009 21:39:48
brigita23
Enkratna denarna pomoč za novorojenca s stalnim prebivališčem v Mestni občini Celje
Vloga: Vloga za priznanje upravičenosti do enkratne denarne pomoči za novorojenca v Mestni občini Celje
Zadnji rok za oddajo vloge je 4 mesece od dne otrokovega rojstva. Višina pomoči, ki jo upravičenec prejme v roku dveh mesecev od dne oddaje vloge, je za prvega novorojenca 104,00 EUR, drugega 125,00 EUR, tretjega in vsakega naslednjega 167,00 EUR.
Vlogo dobite: na oddelku za Družbene dejavnosti, na internetu
RE: enkratna denarna pomoč ob rojstvu otroka 7.1.2009 14:04:20
lindy
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2
A pa veste mogoče, če moraš to poslat v tistem letu ko je otrok rojen oz. če sem rodila lansko leto in pošljem letos bom denar vseeno dobila?
če je enkratna pomoč ob rojstvu potem najbrž ne dibiš drugo leto za nazaj, razen, če si decembra rodila. Mi smo mogli vložiti potrdila najkasnej 1 mesec po rojstvu.
No še dobro da si tako pametna, 6 mesecev po rojstvu ti pripada!
RE: enkratna denarna pomoč ob rojstvu otroka 9.1.2009 15:09:44
Hope2
Še dobro, da si ti bolj ! Nama so rekli do 1 meseca v naši občini in to sem napisala
RE: enkratna denarna pomoč ob rojstvu otroka 9.1.2009 19:10:07
lindy
Še dobro, da si ti bolj ! Nama so rekli do 1 meseca v naši občini in to sem napisala
ja še dobro da sem ja. ne ti si napisala kokr češ kaj sprašuješ, če pa je to pomoč ob rojstvu in ne dobiš drugo leto za nazaj, to si napisala!