Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: striptizeta na abrahamu 19.11.2007 16:04:55
|
|
|
|
nicnic
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo No striptizeta na petdesetletnico, tridesetletnico, fantovščino al bilo kam ne sodi brez predhodnega dogovora s slavljencem. Če to narediš brez privoljenja, za moje pojme te osebe ne spoštuješ. Točno tako!
|
|
RE: striptizeta na abrahamu 19.11.2007 20:56:00
|
|
|
|
mami_miki
|
ja,,,,mi smo bili na 50-letnici, ni bilo otrok sicer, je prišla striptizeta....hm....žena od gospoda ni bila ravno navdušena ne vem kaj bi rekla...kako pač komu paše..eni so za to
|
|
|
|
RE: striptizeta na abrahamu 19.11.2007 22:35:55
|
|
|
|
Majuska
|
Precej neprimerna varianta. V tem primeru bi bilo bolje, če bi bila tam trebušna plesalka, odplesala bi 2-3 plese in konec. Pika.
|
|
|
|
RE: striptizeta na abrahamu 19.11.2007 23:11:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Se tud sama strinjam, da bi bilo veliko lepše, če bi bi se spomnili na kakšno trebušno plesalko, ampak ne, oni so bili celo užaljeni, da sta jim žena in hčerka povedali svoje. Na koncu,ko so odhajali si niti pozdrava nista zaslužili od njih.
|
|
|
|
RE: striptizeta na abrahamu 20.11.2007 11:34:20
|
|
|
|
študentka Mici
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taly No coment. Tole je res neokusno. Bolje bi bilo, da se nekdo za foro našemi malo v striptizeto za opolnoči. Tko smo mi naredili. Teta se je oblekla v črne žabe, rdeča srajca, lasulja črna, pa potem rdeš veliiiik klobuk, da je bila pod njim dobesedno skrita. Čez žabe je bila oblečena v rdeče tangice, žez sebe pa je dala črn plet, ful velik. In to je vžgalo do fula. V bistvu mu je takrat malo za hec zaplesala, za šov. Smeha je bilo na pretek. Slačila se ni nič, samo plet je dala dol. Ja pri nas so tud kdaj kake take fore. Al pa se kakšen moški zrihta v žensko in potem preseneti slavljenca. PA se smuka okoli njega in slini... pa ga nagovarja pa take fore al pa hoče plesat pa vsi vemo, da je to sam fora in je smeha na pretek. Da bi pa mojemu kdo striptizeto prpelu bi ga pa skoz vrata ven vrgla...
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?