|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čudno se počutim...
19.11.2007 12:30:39   
Skratek46
Rada bi samo vprašala, če mi lahko kera zaupa kakšni so "simptomi" nosečnosti in če jih je slučajno katera začutila dan po oploditvi. Vem, da zveni čudno...mogoče-VERJETNO je to psiha, ker si otročka tako želim in pol upam da je to to, ampak že par dni mam občutek kot da mam kamen v trebuhu, pa sm ful aktivna in pol se kr ugasnem, nism preveč lačna-jem ker pač moram in hrana mi ni nič preveč pri srcu-tudi tisto, kar ponavadi najraje jem.
In zanima me po kolikem času lahko opravim test nosečnosti...Koliko dni mora it mimo, da bo test zanesljiv.
Opravičujem se ker morda postavljam neumna uprašanja-sam sm na tem področju "nova" in se vsega skupaj še malo bojim.
Hvala za odgovore...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Čudno se počutim...
19.11.2007 12:41:53   
jazzz27
Verjetno, da te daje psiha, ker mislim, da še nobena ni čutila, da je noseča takoj po oploditviuser posted image . Upam, da se motim. Jst sem imela že vse živo: slabost, apetit,tudi kamen v trebuhu,boleče prsi, zamudo M...vse samo user posted image  še ne. Test lahko opraviš prvi dan po izostanku M, baje pa da se dobijo tudi taki, ki pokažejo že prej tri-štiri dni...

Želim ti, da bi bila user posted image  in upam, da so tvoja predvidevanja pravilna.

Veliko sreče

(odgovor članu Skratek46)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.11.2007 12:48:10   
nf
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Verjetno, da te daje psiha, ker mislim, da še nobena ni čutila, da je noseča takoj po oploditviuser posted image . Upam, da se motim. Jst sem imela že vse živo: slabost, apetit,tudi kamen v trebuhu,boleče prsi, zamudo M...vse samo user posted image  še ne.

Jaz tudi! user posted image  Sej ne da bi govorila, da ti nisi nosečka, ti ful privoščim, ampak ti znaki, signali, simptomi, al karkol jim že pravimo, se mi zdijo precenjeni. Ko bom zagledala user posted image , bom pa verjela! Ja sej vem, pri drugih sem pametna, ko sem pa jaz po O in pred M, pa samo še browsam po netu in iščem znake. user posted image

Veliko sreče!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.11.2007 13:04:45   
NADA79
Skratek24 jaz pa sem že drugi dan po oploditvi vedela da je to to. In res je bilo zdaj pa ga čakamo. Držim pasti za tebe. Res pa je da so mi vsi govorili, da je samo psiha, ampak jaz sem vedela..."naključje"?

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.11.2007 13:06:03   
NADA79
Se opravičujem Skratek46...

(odgovor članu NADA79)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.11.2007 13:48:32   
METULJ1
Hoj,

NADA79 - zanima me, kakšni so bili tvoji znaki preden si delala test.
Midva delava dojenčka od maja letos. Zdej sem res prvič dobro začela spoznavati svoje telo.
Morm priznat, da sem mela skor vsak mesec pred user posted image , kakšen znak, ki bi lahko naznanjal user posted image .
Vsak mesec me preseneti, kakšen nov znak. Nikoli pa mi user posted image še ni zamujala.

Zdej je ne čakam 26.11.07. Spet pa smo pri znakih: malo boleča prsa, špikanje v jajčnikih in spet nekaj novega (čuden okus v ustih).

A mogoče veš, če je možno, da že zdej opažam kaj takega in če je lahko tud čuden okus posledica psihe in prevelike želje.

Tud jaz se opravučujem za malo smešna vprašanja, sam sej verjetno vse veste, kako je zadnjih 7 dni, ko je končno ne pričakujete.

Že vnaprej hvala za odgovor in lep dan

(odgovor članu NADA79)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.11.2007 13:57:39   
Zoja Miša
Ja, kako sem vesela, da so še take kot jaz!
Mani zamuja sicer še 1 teden, ampak mi je test pokazal da noseča nisem. user posted image  Ampak si mislim, da dokler M ni, obstaja še tisti 1%.
Z znaki je pa tako, da se mi ta mesec že počasi meša. Jajčniki so delali po svoje, bolel me je križ, zvijalo me je....vse kar bi lahko prineslo M ali pa nosečnost, pa ni za enkrat niti enega niti drugega.
Iz dneva v dan sem bolj nestrpna...zato imam občutek, da me je izdala psiha.
Tako čakam na M in komaj čakam, da bomo zopet deleli na otrocih!
Vso srečo vsem!
ZM

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.11.2007 16:18:41   
jabi babi
ojla punce
no naj še jaz povem svoje mnenje,sama sem namreč tudi takoj vedela,da bo tisti mesec uspelo in res je....sm imela že kar nekaj dni prej boleče jajčnike,slabost in zatečene oči,tako da ni zmeraj samo psiha,verjemite mi punce.nism pa bila nič utujena,zaspana....ampak žal se je končalo v 3 mesecu s ss.

(odgovor članu Skratek46)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.11.2007 16:24:46   
nicnic
Mene so  pri prvi nosečnosti zelo kmalu začele prav boleti zize - ma ene 10 dni pred M sigurno. Pa vem, da sem bila že ob 5ih zjutraj lačna kot volk, kar nisem bila nikoli - ampak ne vem ali je bilo to že predno sem naredila test ali pa kmalu po tem.

Pameten si, če verjameš samo polovice tega, kar slišiš.
Genialen, če ugotoviš, katero polovico.

(odgovor članu jabi babi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.11.2007 18:27:27   
varci
Tudi jaz pri 1user posted image  nisem imela nobenih znakov, vendar se je končalo z ss v 9. tednu. Zdaj pa sem še 1 teden do nepričakajočeuser posted image  pa me joškice bolijo že 1 teden, od včeraj imam pa tako napihnjen in trd trebuh, da mi ni nič jasno. Sem in tja me pa še v jajčnikih ščipne, da o utrujenosti sploh ne govorim.
A ima katera podobne znake, predvsem tole s trebuhom?
Tole čakanje je pa neki nemogočgauser posted image .

Lp

(odgovor članu nicnic)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.11.2007 18:33:45   
METULJ1
Hoj  Varci -

sej veš, da je pa jaz ne čakam 26.11.. Tud mene že par dni noro bolijo joškice, pa
en čudn okus mam v ustih. Vsake tolk časa me že par dni na trenutke zaboli glava (drugač me glava boli
parkrat na leto), pa še špika me v jajčnikih.
Napetega trebuha pa zaenkrat nimam.

Se mi je pa avgusta zgodilo, da sem imela tak občutek kot ga opisuješ ti, pa je prišla user posted image .
Nočem te sicer strašit, samo taka je moja izkušnja.

Men gre tud tole čakanje pošteno na živce. Sploh nisem za nobeno rabo. Bojim se, da so lahko ti znaki spet samo plod moje domišljije.

Čeprav mi nekaj pravi, da se pa spodaj vseeno nekaj dogaja. Bomo počakali dolgih 7 dni in videli, če naju kej presenti.

(odgovor članu varci)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.11.2007 18:43:45   
varci
Čao METULJ1,

meni se tudi na momente zdi, da se nekaj dogaja, pol si pa nočem delat nekih utvar, da ne bi bila preveč žalostna, če se slučajno prikaže user posted image .
Ampak še nikoli nisem bile 1 teden pred user posted image  takale kot zdaj. Počutim se kot balon user posted image . Ja malo bo še treba počakati, sem in tja me kar prime, da bi šla nardit test pa itak vem, da ne more še nič pokazat user posted image .

Držim pesti da zagledava +.

Seveda tudi vsem ostalim, da ne bo pomote.user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.11.2007 18:49:20   
METULJ1
Hoj Varci,

tud jaz nama obema želim, da čim prej zagledava user posted image .
Jaz testa ne bom delala pred torkom, ker sem ga enkrat naredila prej in
sm bla pol ful razočarana. Čeprav sm brala, da je enim pokazal +, pa jim user posted image  še sploh ni zamujala.

Drugač sem pa jaz ne glede na vse še vedno polna upanja za user posted image . Če pa temu ne bo tako, se bom tolažla z mislijo, da je za nekaj že dobro, da je tako.

Varci - vso srečo in čim več pozitivnih misli ti želim.

Pozdravčki

(odgovor članu varci)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.11.2007 19:10:48   
ajam27
Se mi zdi, da je vse našteto le simptom stresa in prevelike želje po user posted image . No, upam, da se motim seveda!
Sicer imam pa sama podobne problemčke. user posted image  mi zamuja že precej časa (koliko točno sicer ne vem, ker še nikoli nisem imela redne- če izvzamem čas jemanja KT).  Poleg zamujajoče user posted image  še slabost, boleč predel v križu, boleče prsi in pa povečan
tekuser posted image .
Pa sem naredila test z CB- že 3x, pa nič. Niti user posted image , niti user posted image .
Tako, da zase lahko potrdim, da je za vse kriv stres in preveliko pričakovanjeuser posted image .

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.11.2007 19:40:19   
murkica
http://www.ringaraja.net/najpogostejsi-znaki-nosecnosti.html

Evo tukaj je nekaj napisano o znakih.

Vendar jaz s enebi preveč zanašala na njih. dejansko je tako, da imajo nekatere vse naštete, druge pa razen user posted image  in izostankauser posted image , sploh ne vedo, da se kaj dogaja v njihovem telesu.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu varci)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.11.2007 10:39:22   
renata nana
Ojla! Kot veste je jaz ne pričakujem danes, zaenkrat je hvala bogu ni in upam, da je tudi ne bo. Hm, če smo pri znakih mene od ovulacije dalje bolijo jajčniki vendar ne cel dan ampak na zmes, pred dvema dnevoma so me bolele joške, sedaj so samo napete in na dotik boleče, rahle slabosti, testa si ne upam še delat, ker se bojim da bom zopet razočarana in tudi moj pravi naj še vsaj dva dni počakam s testom, veste dokler je še ni je upanje, če pa naredim test pa pokaže negativno pa vsaj jaz postanem zelo brez volje, skratka se počutim nekam zaprta, zakaj prav nama ne more uspeti pa se že tako dolgo trudiva. Zato raje še malo počakam in upam, da bom tudi jaz in vse ostale srečke nosečke.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?