|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kašice,ki se mešajo z mlekom
19.11.2007 9:49:21   
monika trtnik
pri svoji punčki 10 mes.sem poiskusila hipovo ter milupino kašico,ki se meša mlekom,PA SO BREZ OKUSA!STE te kašice,ki se mešajo z mlekom dodajale tudi v sadje(prekuhano vodo,ter nato sadje?user posted image ),kaj pa v jogurt?KAKO?kaj dajete poleg kosmicev v jogurte?user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kašice,ki se mešajo z mlekom
19.11.2007 10:46:26   
blue sky
Teh Hipp-ovih in Milupinih kašic moj mali sploh ne mara več in res so ful nagravžne user posted image , tako da zdaj je čokolino, keksolino ali frutolino z Novalacom in Alettejev rižev zdrob je tudi zelo dober (ta se meša z vodo). Jaz mu večkrat kar sama skuham mlečni zdrob, mlečni riž ali polento z mlekom in je čisto drugačnega okusa kot tiste kašice iz vrečk. Včasih pretlačim tudi banano in jo dodam v kašico.

Drugače pa lahko v jogurt ali skuto dodajaš sadje, kot so banane, kaki, naribano jabolko ali hruška, papaja ... ali pa kakšen baby piškot.

(odgovor članu monika trtnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.11.2007 13:10:51   
poliloni
Brez okusa so za nas, ki smo navajeni na močne okuse, otroku je pa vseeno dokler ne poizkusi tistih, ki imajo umetno dodan okus. Moje mnenje.

Mi smo morali zaradi alergije mešati vse s Pregominom za katerega bo marsikdo rekel, da je ogaben, a če je to edino kar otrok pozna, ga pije in je take kašice zelo rad. Meni pa je ogaben, a pred njim tega pač ne pokažem in on po dveh letih še vedno zjutraj z velikim veseljem pije mleko (Pregomin).

S tem, da smo mi imeli kašice od Alnature, ki so zame res brez okusa, pa jih je ta mal z veseljem jedel. Sedaj ko je večji in je okusil Čokolešnik, mu pa tidte ne grejo več. Logično, saj je tukaj okus toliko močnejši.

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.11.2007 16:20:16   
lilka
Jaz dajem Mulipino rižolino in grisolino zmešano z Novalacom 2 in meni je dobro pojem kar moji Tinki ostane, pa nebi spet o tem kaj je nam nagravžno in kaj dojenčkom, se pote samo kregamo......user posted image

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu poliloni)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.11.2007 9:51:56   
Anonimen
Jaz naši za čokolino dam prilagojena mleko, ker si ga pač za to ne izčrpavam. Prej, ko sem dajala 2, je blo full bljak, sedaj ko ima že mleko 3, je pa okus veliko boljši. Ampak njej je blo vseen, ga je tud prej rada jedla.

(odgovor članu lilka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Finance v družini
Michonne RR

Kako imata s partnerjem razdeljene finance?

Vse imava strogo ločeno (13%)

Stroške si razdeliva ostalo vsak porabi po svoje (17%)

Vse porabiva skupaj po dogovoru (68%)

Z denarjem upravlja samo partner (0%)

Z denarjem upravlja samo partnerka (2%)

Število vseh glasov: 53

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!