a nimamo zdaj preveč slik odkar obstajajo digitalci (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Moyca_ -> a nimamo zdaj preveč slik odkar obstajajo digitalci (22.12.2004 13:09:49)

sem ravno razmišljala da smo sedaj obsedeni s slikanjem ko imamo dogitalce. Vsaj jaz sem. mali je star 15 mesecev pa ima toliko slik kot precednik- sploh ne moreš vsega pogledati.
Mala je pa bila komaj en mesec pa že ima 200 slikic:)-:)-:)-:)-
Se nam je pokvaril digitalec, pa sem morala it včeraj po novega, ker sem se počutila kot da mi nekaj manjka. Sem si ga sposojala zdaj 2 meseca, pa malo z navadnim slikala. V glavnem sem ga prav pogrešala.
a sem samo jaz tako obsedena??:sloncek::sloncek:

Potem pa bi rada izbrala kako lepo slikico pa je treba iskat med tolkimi.:kuza::kuza::kuza:

A mislite da bodo to naši malčki lahko kdaj pregladali?
po eni strani je bilo prej boljše. nisi skakal okrog s fotoaparatom ves čas. Pa si imel par slikic in so ti bile najboljše pa konec:sloncek::sloncek:

kofetek2010 -> a nimamo zdaj preveč slik odkar obstajajo digitalci (22.12.2004 13:25:45)

Nisi samo ti tako obsedena, tudi jaz sem bila do sinovega 3 ali 4 leta, vse sem hotela imeti zabeleženo, pa takrat še ni bilo digitalcev in imam kupe slik, samo najboljvšečne imam v albumu, pa s kamero sem skakala okrog njega,... potem pa te mine in slikaš še samo rojstne dneve in dopuste, ker je že pokazal kaj zna...:)-

Mi smo pa na eno steno v stanovanju namenili našim fotkam in predstavlja našo zgodovino, najprej nekaj fotk, ko sva bila z možem še sama, potem mali Galko, vedno večji Galko,... do današnjih dni. Mi je prav luštno, ker lahko vsak dan vržem pogled na fotke...

Anonimen -> a nimamo zdaj preveč slik odkar obstajajo digitalci (22.12.2004 13:28:15)

Ja, res preveč slikamo. Ampak jaz vsake toliko časa dam ta lepe slikice razvit in v album. Tako kot včasih. Sicer imamo polnih res že kar precej albumov, ampak to smo jih imeli tudi prej, ko še nismo imeli digitalca.

kimi -> a nimamo zdaj preveč slik odkar obstajajo digitalci (22.12.2004 13:40:53)

ja moj sonček je star 8 mesecv. In imam na cd-ju okoli 67 map z različnimi slikicam,i v vsaki pa je od 10-30 slikic. Do sedaj sem razvila okoli 200 slikic-sem tudi obsedena zato, ker bi jaz tako rada sebe videla kot dojenčka pa imam samo 3 slike. In sem rekla moj jih pa ne bo imel samo toliko. Res pa je odkar imamo digitalca samo slikamo na vsakem koraku pa nič hudeča saj ne razvijemo vseh slik. Samo tiste ki so pomembne recimo ko je dal prvič nogico v usta, ko se je prvič obrnil, ko je prvič dobil zobke, ko je bil prvič v logarski dolini, ko so prvič prišli kakšni pomembni obiski z drugih držav, ko je prvič sam sedel in mogoče malo takih od poziranja.

lan -> a nimamo zdaj preveč slik odkar obstajajo digitalci (22.12.2004 13:48:11)

Ja,grozno.Jaz sem že kar obsedena.Je pa res,da me zelo zanima fotografija in rada fotografiram,sploh svojega pikca.On je moj najboljši fotomodel,nikoli se ne pritožuje,da izgleda slabo na sliki,:)-:)-:)-.

Anonimen -> a nimamo zdaj preveč slik odkar obstajajo digitalci (22.12.2004 15:05:30)

Jap, res je:) Samo mi imamo bolj malo slik, vedno samo iz morja itd. ko si se naštimal za slikat bla bla.:) Zdaj mamo pa digitalca in je prec bolj fajn:) Smo pa od 10. junija do sedaj naredili 1200 slik:)- Samo je ap full fajn, ko slikam lahko pa pokažem še tukaj na RR itd:)
lp,:fis:

aJA, razvit damo pa samo ta naj naj lepejše:)-

Tejči -> a nimamo zdaj preveč slik odkar obstajajo digitalci (22.12.2004 15:56:07)

Tudi mi smo obsedeni s tem slikanjem. Pa men se ne zdi to nič slabega..bodo naši mulčki imeli lep spomin na otroške dni:)

Zadnjič sem ravno dala slikice razvit (prva 2 meseca) in se jih je nabralo 300..en poln album. Mamo pa še polno posnetkov, te pa še moram na en CD zapečt.

LP, Tea&Mia:sloncek:

Urša -> a nimamo zdaj preveč slik odkar obstajajo digitalci (22.12.2004 20:39:44)

Se ena obsedenka! Kaksna sreca, da obstajajo racunalniki in se vecino slik shrani ali zapece, tanajlepse pa da v album. 9nebesa Drugace me pa bolj skrbi, da bo imel :duda: kaksne posledice na uckah zarad tistega bliskanja! :ups:

SANDY -> a nimamo zdaj preveč slik odkar obstajajo digitalci (22.12.2004 21:15:45)

Se javljam tudi sama...8)

puri -> a nimamo zdaj preveč slik odkar obstajajo digitalci (23.12.2004 7:15:35)

Joj,mi imamo tut že tok slik,da ne vem kam bomo z vsemi temi albumi:zmeden:,pa še kar slikam,pa še snemam-to bodo meli naši:duda:spominov!

Stran: [1]