babyphone (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


nagica -> babyphone (18.11.2007 21:16:44)

Dajte mi povedat, koliko časa vam zdrži baterija na prenosnem delu babyphona. Jaz ne morem tako hitro baterija napolnit, kot mi jih požira. Tisti, ki je pri otroku je priklopljen na elektriko- v vtičnico. drugi prenosljivi pa je na baterije, da ga lahko prenašam naokrog pa noro žre baterije, pa me zanima kako je z vašimi, kako vam držijo. naj povem, da imam prižganega opoldne 1 1/2 ure in pa zvečer ene 2 urice, to se pravi manj kot 4 ure dnevno.
naj razmislim o novem....!!!???




poliloni -> RE: babyphone (19.11.2007 8:19:14)

Mi ga imamo že dve leti priklpljenega ves čas - torej v otroški sobi, v kuhinji pa enoto za odrasle in jo potem po potrebi vzamemeo iz polnilca in nesemo s seboj, potem pa damo spet nazaj v polnilec, ki je ves čas v elektriki.
Vem, da to ni ravno najbolje za babyphone, je pa najenostavneje. Čudno, da še ni pregorel....




viv_ -> RE: babyphone (19.11.2007 8:32:11)

Jaz "otroško enoto" polnim tam enkrat na 3 dni.

"odraslo enoto" pa polnim vedno čez noč, ker imam polnilec v spalnici.

Tamalidve spita v svoji sobi, tako da imamo baby phone priklopljen celo noč.




lea23 -> RE: babyphone (19.11.2007 8:58:18)

verjetno imaš pa že slabe baterije [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] tele baterije za polnit se tudi hitro obrabijo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] tko da jst bi na tvojem mestu šla v trgovino in kupila navadne baterije. pa ne lih tiste najcenejše za 1€, ampak kakšne malo boljše. boljša baterija je, več je fore [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

nam baterija zdrži nekje 3 tedne, je pa res da baby phona ne uporabljamo ravno vsak dan.




Stran: [1]