kdaj pokaže UV (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

august -> kdaj pokaže UV (22.12.2004 12:00:23)

Jaz sem v 5 tednu nosečnosti in naslednji teden imam ginekološki pregled(redni letni). Moj ginekolog še ne ve da sem noseča. a mi lahko katera odgovori, če bo UV kaj pokazal naslednji teden ali je še prehitro?

ČITA -> kdaj pokaže UV (22.12.2004 12:09:11)

Meni je pri slabih sedmih tednih že pokazal. Je pa to tako različno od nosečnice do nosčnice da tud če ne bo nič videti na UV še ne pomeni da nisi noseča. Imam dve kolegici ki sta obe noseči in pri obeh je bil problem, da ga niso videli. Pa so zganjali paniko da je izvenmaternična itd.... Ampak včasih pikica potrebuje kak teden več da se nam pokaže.
Veliko sreče in upam, da drugi teden že dobiš prvo slikico.:duda:

lelaval -> kdaj pokaže UV (22.12.2004 12:09:34)

Čestitam:bravo:

Na UV boš prvič videla svojo malo pikico. 9nebesa

Ne sekiraj se, mislim, da ni nič prehitro. Jaz sem svojo videla, ko sem bila noseča 6 tednov. (predvidevam, da boš ti isto). Ne pozabi mu rečt za sliko, če se ne bo sam spomnil.

Pa ne pozabi še nas obvestit.
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

* Binchy -> kdaj pokaže UV (22.12.2004 12:18:29)

Živjo,

Jaz sem imela prvi uz pri 6t in se je že videl srček kako utripa. Plod pa je zgledal kot nekakšen "fižol".
Tako, da boš tudi ti verjetno že videla, da imaš v sebi :duda:.

Lep pozdrav od :nosecka:

dory -> kdaj pokaže UV (22.12.2004 12:37:41)

:bravo::bravo:

Meni se je v sestem tednu ze lepo videlo..nekaj micenega ki utripa..plodek je bil takrat velik 10mm ;)

Jessy -> kdaj pokaže UV (22.12.2004 14:30:19)

Jaz sem bila na dan prvega UZ noseča 6t in 3 dni, pa se je videla le vrečka. Naročili so me na ponoven pregled čez 14 dni, to je jutri in sem že vsa nestrpna in hkrati v strahu, ali se je plodek pokazal ali ga ni in ga ne bo.

Upam, da ga ti ugledaš!

lp, Jessy

Stran: [1]