|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Končno
18.11.2007 22:09:49   
murkica
No sedaj pa le maksimalno uživaj. Res čestitke. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To je res ena krasna novica. Po letu in pol. Noro!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: KONČNO
18.11.2007 22:38:19   
pikachu
čestitke tudi iz moje strani user posted image

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 27
18.11.2007 23:03:41   
nf
Kako lepo!!! Čestitke še z moje strani!!! Uživaj vsak trenutek s svojo user posted image !

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 28
18.11.2007 23:32:14   
byanca
Res   I S K R E N E    Č E S T I T K E , želim vama cimlepšo in prijetnouser posted image

Bravo!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 29
18.11.2007 23:37:11   
METULJ1
bastian111 - iskrene čestitke tudi tebi.
za vsako, ki izve, da je srečka user posted image , se neizmerno veselim.
Želim ti lepo in mirno nosečnost.

A bi te lahko prosila za kakšne znake, ki si jih imela, preden si delal test.

Že vnaprej hvala,

pa še enkrat iskrene čestitkeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 30
19.11.2007 0:41:51   
Anonimen
Čestitke Bastian111 si mi full polepšala tole delovno noč, želim ti čimlepših 9 mesecev, pa da bi se nam pridno javljala z novičkami..user posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
19.11.2007 6:17:11   
lučka 25
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitam!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
19.11.2007 7:29:24   
Raguel
Čestitam!!!!Po letu in pol pa mora biti fenomenalen občutek user posted image user posted image .Želim ti mirno nosečnost in zdravega user posted image ,ki ti bo življenje napolnil s smehom in radostjo.

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 33
19.11.2007 8:50:08   
jazzz27
Bravouser posted image user posted image user posted image user posted image . Čestitam vama, da vama je uspelo po letu in pol!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Želim ti zdravouser posted image  in čim manj težavnouser posted image . Drži se, bodi še naprej vesela!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Raguel)
Neposredna povezava do sporočila: 34
19.11.2007 10:08:13   
Tinky
user posted image user posted image user posted image ČESTITKE!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 35
19.11.2007 10:37:50   
vita80
user posted image user posted image user posted image ČESTITAM!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  Še več takšnih!user posted image
user posted image user posted image user posted image  Komaj čakam, da bom tudi jaz  lahko napisala KONČNO! Bravo punca! Lepo in zdravo user posted image !

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 36
19.11.2007 11:32:00   
sun71
user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke!!! Kako lepo je prebrati to novico. Lepo nosečnost ti želim in zdravega user posted image . Druga polovica novembra pa se res popravlja.user posted image user posted image user posted image . Juuhhuuuu!

Neposredna povezava do sporočila: 37
19.11.2007 14:18:27   
TamaraJ
Čestitke!!! Srečnih user posted image  mesecev ti želim in čudovitega user posted image !!

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu sun71)
Neposredna povezava do sporočila: 38
19.11.2007 15:56:38   
bastian111
Dragi metulj1; teden prej sem imela čuden občutek v ustih ,nekaj dni prej sem imela tudi izcedek ki mi je dal vedeti da se nekaj dogaja.Bala sem se ,da je kaj narobe,pač pa sem si pri sebi mislila da počakam še dva ni in nato naredim test.Prišel je ta dan ,in zgodilo se je da sem se bala narediti test. Mož mi je čez tri dni sam prinesel test domol in me praktično moral prisiliti da sem naredila test ,ki je v nekaj sekundah pokazal pozitivno oz. plus! Po enem splavu ki se mi je zgodil v drugem mesecu pret skoraj dvema letoma me je te nosečnosti strah . Saj pravijo ,da se lahko ponovi tudi drugič. Vseeno pa sem vesela da je ratalo in da nisva z možem  kako bolana ali nap. eden od naju neploden. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 39
19.11.2007 16:05:33   
METULJ1
Bastian111 - hvala za odgovor in pozitivne misli. To bo spet mojih naaaaaaaaaaajdaljših sedem dni.

Tebi pa želim res veliko sreče in čim manj grdih misli.
Uživaj  v user posted image

Pozdravčki

Neposredna povezava do sporočila: 40
19.11.2007 16:55:10   
čačka
user posted image user posted image user posted image  ČESTITAM! user posted image user posted image user posted image

UŽIVAJ V NOSEČNOSTI!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 41
19.11.2007 17:06:04   
Anonimen
bravoooooo mamica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čačka)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
19.11.2007 17:58:07   
taraji
Čestitke tudi od mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

La vita e bella

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
19.11.2007 18:03:51   
Skratek46
Go girl!!!! Ej upam, da bom tudi jst kaj podobnega dozivela v kratkem...VSE naj, naj tebi in bebici!!!

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 44
19.11.2007 19:22:29   
ajam27
ČESTITKE!!
Naj ti user posted image  mine kot bi mignil. Vso srečo v pričakovanju user posted image , kateri bo zapolnill  v tvojemuser posted image  tisto, kar sta si s partnerjem takoooooooo želela.
Pa obveščaj nas vsake toliko časa!!!user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 45
19.11.2007 19:52:11   
tassi1
user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajam27)
Neposredna povezava do sporočila: 46
19.11.2007 21:13:09   
frrrr
čestitke! user posted image želim ti lepo nosečnost in zdravega user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 47
19.11.2007 22:29:26   
polaris
user posted image user posted image user posted image ISKRENE ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image UŽIVAJ MAKSIMALNO

Neposredna povezava do sporočila: 48
20.11.2007 19:38:00   
emina83
dobila si najbolj čudovito nagrado možno po letuin pol user posted image !!!
uživaj in srečno do konca! naj bo vse kot v user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 49
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.