PIAF -> doma noče nič jesti (18.11.2007 14:51:01)
|
Naš triletnik v vrtcu je kot za stavo, vedno še repete! Doma noče nič jesti! Vse je bolj pomembno kot hrana. Sem že čisto obupana med vikendi ali pa ko zboli in je doma - da noče nič jesti. Zato seveda sladkarije odpadejo, pa mu nič ne pomeni - malo pojoka, potem pozabi. Ko imamo na mizi kosilo, sploh noče sesti za mizi, takrat še celo najbolj gnjavi naju z atijem za igranje. Ampak ko se je, se je! Tu sva dosledna in ne vstajava od mize. Seveda je npr. po kaki uri lačen in "fehta" bonbončke in mu povem, ker ni jedel kosila, ne dobi. In potem bi on jedel kosilo (ko ga ni več, saj krompirja ne pogrevamo...).Parkrat sem mu dala potem kosilo, pa je vedno tako delal, da je jedel kasneje. Zdaj pa mu ne dam nič. In ko pride večer, poje čokolino in to je to. Včasih je cel dan tako: zjutraj 2 grižljaja kruha, zvečer pa čokolino. Ja, en čas je pomagalo, da sem mu rekla: samo probaj to pojest! In ko je hotel vzeti, sem rekla: boš! Daj nazaj. In je jedel, se smejal zraven. Zdaj ne pali več![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Ne vem več, kaj naj naredim?!
|
|
|
|