rjavkasta sluz (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Nataan -> rjavkasta sluz (18.11.2007 5:52:08)

Sem v 8t, pred dvema dnevoma sem bila na prvem ultrazvoku in je gin rekel, da je vse ok. To je bilo v petek, včeraj v soboto pa sem, ko sem šla na wc opazila čisto rahlo obarvano sluz, potem ni bilo nič več videti, danes zjutraj pa spet, ko sem šla lulat. Izračunala sem, da bi ravno ob tem času morala dobit menstruacijo. A naj grem k zdravniku ali naj počakam? Jutri bi morala v službo in si mislim, da bi morala raje počivati... prosim za nasvet, ne vem, kaj naj naredim.

hvala

Skabi -> RE: rjavkasta sluz (18.11.2007 8:18:20)

Jaz sem v podobnem primeru šla kar k dežurnemu ginekologu v porodnišnico. Naredi UZ in preveri, če ej vse o.k. Srečno!

Naja30 -> RE: rjavkasta sluz (18.11.2007 8:20:45)

Če te zelo skrbi, pokliči G ali pojdi na urgenco. Sem pa jaz tudi že 2x imela tako obarvano sluz in na koncu sem prišla do tega, da verjetno bi lahko bilo to ravno v času, ko bi morala imeti M.

bina30 -> RE: rjavkasta sluz (18.11.2007 16:19:14)

Tudi jaz sem to imela, pa ni bilo nič narobe. Sicer lahko pokličeš G, da slišiš od njega, da te pomiri. Problem bi bil, če  bi bila v sluzi rdeča, sveža kri, potem je neugodno.
Srečno!

Nataan -> RE: rjavkasta sluz (19.11.2007 8:18:25)

Hvala vsem trem za odgovore. Čez vikend sem res samo ležala in zgleda, da se je umirilo. Sem se pa pošteno prestrašila, saj verjetno same veste, kako je to.

Danes bom še na bolniški in če bo vse ok grem jutri spet v službo:)

lep dan vsem

Stran: [1]