Kengurujček (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

Bejba -> Kengurujček (22.12.2004 8:16:08)

Odpravljamo se v nakup kengurujčka, pa bi vas prosila, če mi lahko kakšnega svetujete. Fino bi bilo, če lahko gleda v obe smeri, proti tebi in naprej. Pa za kakšno razumno ceno, seveda. Napišite še kje se ga kupi.

Hvala.

LP; Bejba

ANJA5 -> Kengurujček (22.12.2004 9:02:51)

Vem, da ga imajo v Baby centru od Tomija - gleda lahko na obe strani. Cene pa žal nevem.:zmeden:
Anja

KIRA -> Kengurujček (22.12.2004 10:21:37)

jaz sem kupila tomy zanzibar - rabljenega. meni je super. je pa tomy roma tudi dober - če ne bi tega tako ugodno našla, bi kupila tomy roma. LP

asso -> Kengurujček (22.12.2004 12:28:09)

Chicco GO PLUS

Veš opisano na Dojenček in otrok

pa-pa asso

malika -> Kengurujček (22.12.2004 12:32:37)

jaz sem kupilarabljenega Tomy roma.Z njim sem bila zelo zadovoljna, edino, kos em ga dajala noter ali ven sem rabila pomoč zraven-saj bi lahko tudi sama, ampak s pomočjo je šlo lažje. Kupi rabljenega, ker se mi zdi, da so novi malo preveč dragi, za tako kratek čas, kot ga uporabljaš-ali pa tudi ne:zmeden:

leah -> Kengurujček (22.12.2004 14:34:28)

Cene se gibljejo tam okrog 10.000,00 sit

Bejba -> Kengurujček (22.12.2004 18:23:21)

Smo kupili Chiccotovega. Me je prepričal, ker se ga lahko nosi, tako da gleda naprej, nazaj ali leže. Cena pa je bila s popustom 9.400 SIT. Kar sprejemljivo. Upam le, da bo našemu malčku všeč.
Hvala.

LP; B

asso -> Kengurujček (23.12.2004 13:01:08)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

pia1 -> Kengurujček (27.12.2004 15:33:48)

sej vem, da so verjetno ze bile debate o tem. pa dejte se enkrat povedat. a je kul kengerujcek al ni? pa od katerega meseca ste ga ali ga uporabljate. jaz si namrec predstavljam, da bi bil super, saj gres lahko z njim kamorkoli, v trgovino, na malo daljsi sprehod po zasnezenih poljanah itd, pa se mamica mal vec pridelanih dekagramov pokuri. pa za zimo je verjetno bolj prakticen kot vozicek?!?! :zmeden2::zmeden: a si priblizno prav predstavljam? al je pol tko, da si ves polomljen, te boli kriz, pa se za otrocka ni dobr za hrbtenicko...
mal pokomentirajte plis.

KIRA -> Kengurujček (27.12.2004 20:47:44)

hm - okrog drugega meseca, ko je glavico čisto samostojno držala gor, sem jo začela nosit. je pa tako - včaih je voziček primernejši, včasih kengurujček. zdaj ko je mala že taežka, ga bolj redko uporabljam, raje jo dam v voziček, ker mi gre njena dodatna teža grozno v križ. včasih pa kar prav pride - recimo v trgovini, ko ni vozičkov s sedeži za dojenčke...Lp

Dadi -> Kengurujček (27.12.2004 21:59:55)

Neka medicinska sestra mi je rekla da kengurujček sploh ni primeren za otročka, če je tak da otrok gleda proti tebi, zaradi mišičnega tonusa vseh dojenčkov da rinejo z glavico in nogami nazaj. Kar pa ni dobro zaradi hrbtenice. Zato priporočam da kupiš takega ki se ga da nositi tako da je otroček s hrbtom obrnjen proti tebi.

asso -> Kengurujček (28.12.2004 10:53:15)

Pia1,

kengurujček je v določenih situacijah zelo kul, odvisno pa če :duda: hoče biti noter. Nekateri se fajn derejo, ko so noter.
Ni glih priporočljiv za stalno uporabo zaradi hrbtenice, ampak le občasno.
Za daljše sprehode meni se mi ne zdi tako fajn, boljši se mi zdi voziček, ker tudi hrbtenica mamice nekaj trpi. Fajn je za v trgovino...
Uporabljalo naj se bi ga od nekje 2-8 mesecev (3-10 kg). Ta od chiccota GO Plus je tak, da lahko :duda: tudi napol leži (glavico ima oprto) tako, da se ga lahko uporablja tudi pred dvemi meseci, če ni :duda: res drobcen, da se izgubi noter.

Lp asso

Stran: [1]