Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Anitka vse naj naj... za tvoj rojstni dan!!! 22.12.2004 15:23:41
|
|
|
|
Anitka
|
Punce moje zlate, a veste, da ste me spravile v jok? Ob taki pozornosti, so solzice kar začele polzeti po mojih ličkah. Najlepša vam hvala in vedite, da se dobro z dobrim poplača. Hvala še enkrat in tudi ve ostanite take kot ste. Vsaki en velik poljubček:love: Anitka:metulj: P.S. A&T -Andrea, a te poznam?
|
|
|
|
Anitka vse naj naj... za tvoj rojstni dan!!! 22.12.2004 15:29:22
|
|
|
|
baguSka
|
Anitka dokler so to solze sreče je vse odlično!!:) :sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Anitka vse naj naj... za tvoj rojstni dan!!! 22.12.2004 15:33:16
|
|
|
|
cmokec
|
Ha, ha, Anitko smo razveselile :bravo::bravo::bravo: cmokec
|
|
|
|
Anitka vse naj naj... za tvoj rojstni dan!!! 22.12.2004 15:44:18
|
|
|
|
Anitka
|
He he, definitivno so to solze sreče.;)
|
|
|
|
Anitka vse naj naj... za tvoj rojstni dan!!! 22.12.2004 16:22:07
|
|
|
|
emaa
|
Sem šele zdej pršla do PC, pa ti bom zaželela tudi jaz vse najboljše in da otaneš taka fejst punca še naprej:bravo::bravo:
|
|
|
|
Anitka vse naj naj... za tvoj rojstni dan!!! 22.12.2004 19:58:22
|
|
|
|
GoYa
|
Anitka, še od mene polno lepih želja, predvsem pa uresnitev tiste največje. VSE NAJBOLJŠE! Lp, GoYa
|
|
|
|
Anitka vse naj naj... za tvoj rojstni dan!!! 22.12.2004 20:16:54
|
|
|
|
Anitka
|
Emamair in GoYa tudi vama hvala! :metulj:
|
|
|
|
Anitka vse naj naj... za tvoj rojstni dan!!! 22.12.2004 20:45:08
|
|
|
|
Pia73
|
Se vidi koga imamo tu najraje!!!:bravo::bravo::bravo: :darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo: Še enkrat ti želim vse naj, naj, naj in izpolnitev največje želje,... :darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo: Za v vazo pa: :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: LP Pia73 :metulj: P.S.: hvala za voščilnico,... :metulj:
|
|
|
|
Anitka vse naj naj... za tvoj rojstni dan!!! 22.12.2004 21:01:48
|
|
|
|
Sulfinija
|
Draga Anitka!!!!! Vse nj,naj za tvoj današnji rojstni dan.Praznuj,žuroiraj saj čez dobrih devet mesecev pride k tebi novo :darilo: tvoa zelo željena :duda: lai pa :duda: pa pa najmanj :duda::duda::duda::duda:. Naj sončni žarek sreče še samo zate mnogo,mnogo let v objemu s tvojim dragim s tvojo najdražjo :duda::duda::duda:. Lp še naprej!!!!!!!!
|
|
|
|
Anitka vse naj naj... za tvoj rojstni dan!!! 22.12.2004 21:26:12
|
|
|
|
Anitka
|
:rozica::rozica::rozica:Hvala tudi vama Pia in Mojca!:rozica::rozica::rozica: :metulj:
|
|
|
|
Anitka vse naj naj... za tvoj rojstni dan!!! 23.12.2004 10:21:17
|
|
|
|
A & T
|
Anitka, po moje me poznas. Sem Sebijeva sestra (od tvojega sosolca). Lahko pogledas slike z moje poroke in sigurno me bos spoznala. Upam, da ti bo cimprej uspelo postati :nosecka:. Jaz bom jutri delala test. Cao, Andrea:kuza:
|
|
|
|
Anitka vse naj naj... za tvoj rojstni dan!!! 23.12.2004 18:35:23
|
|
|
|
Anitka
|
Aha, ti si to. Seveda te poznam. Upam, da boš jutri res zagledala :modri::roza: ali +. Držim pestke :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: že zdaj. Anitka:metulj:
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?