[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (22.12.2004 10:44:42)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

kimi -> KAJ SO VAŠ DEDCI? (22.12.2004 10:47:03)

moj je slikopleskar in v tem očitno uživa...končno je najdel delo ki ga veseli

:grrr: da noče niti svojega:duda: previt ter nahranit in ker gre takoj po službi na trening nogometa in pride domov ob 20 pa pade v posteljo...nič od dneva:(

Ro-La -> KAJ SO VAŠ DEDCI? (22.12.2004 10:47:11)

Je uni.dipl.ing. elektrotehnike, zraven še študent;), najboljši :bravo::bravo: in najbolj trmast:)-

monik -> KAJ SO VAŠ DEDCI? (22.12.2004 10:56:40)

najboljši mož in očka, drugače pa po poklicu kriminalist:hudicek::hudicek::hudicek:

Tipi -> KAJ SO VAŠ DEDCI? (22.12.2004 11:00:17)

Moja boljša polovica je inž. strojništva. Dela kot programer in je zadovoljen z delom, malo manj pa s plačo. To mislim tudi jaz glede na to da je zelo sposoben. :bravo::bravo:

Je zelo razumevajoč in potrpežljiv, ker če ne bi bil, bi šli že ne vem kolikokrat narazen. :love::love::love::love:

Nima take slabe lastnosti, da bi me izrazito motila. Včasih me je njegovo 'srfanje' po teletekstu, sedaj pa jaz počnem isto. :)-:)-:)-:)-

Anonimen -> KAJ SO VAŠ DEDCI? (22.12.2004 11:19:25)

naš "dedec" je pa jezični doktor...

Na splošno zelo priden in fejst dedec, razjezi me samo takrat, kadar so knjige bolj pomembne od naju z :duda:, drugače pa lahko mirno rečem, da zna za našo :duda:vsaj tako dobro poskrbeti kot jaz, če ne še bolje... slaba lastnost....jo težko najdem.....ker najprej vedno pomislim na svoje...pol pa njegove kar zbledijo...
Na naše dedce!!!:rozica::rozica::rozica::rozica:

malika -> KAJ SO VAŠ DEDCI? (22.12.2004 11:53:01)

Moj je zobotehnik
Naj lastnost, zelo dober ati, sine mu je na prvem mestu, nežen, natančen in pozoren
Ta glavno slabo lastnost sem uspela odpravit:bravo: (upam, da za vedno), drugače pa me moti najbolj to, da ga dosti ni doma, da je neznansko trmast in da najraje zaspi na kavču:grrr:

Erika 1 -> KAJ SO VAŠ DEDCI? (22.12.2004 13:18:58)

Arhitekt in nepremičninar. Zelo uspešen (ne bi se hvalila, če ne bi bilo res), realist.

Moj medko, zajčk, aaaaaaaammmmmmmm.
Slaba lastnost? Internet!!

puri -> KAJ SO VAŠ DEDCI? (22.12.2004 14:12:05)

Moj je ekonomski tehnik,drugač pa dela pri nas doma,ker imamo privat-hodi po terenu in pobira naročila,nato pa pakira izdelke in pošlje!

Je zelo zgovoren,ljubezniv,priliznjen,če se skregava,je čez 2 minute že dober in se že vrti okrog mene!

Hobiji:fitnes,dela razne stvari za v svojo shrambo(medice,materina dušica,smrekovi vršički,...v žganje namoči razno sadje,...) in pa seveda računalnik-na začetku je blo nekaj krega okrog tega,ker je bil veliko gor,sedaj odkar sem pa jaz na RR,sem pa več gor,kot pa on:zmeden::zmeden:

Malika, naš tut skoraj vedno zaspi na kavču,pred televizijo-slaba navada,ki se je ne da odpravt
:zmeden:!

puri -> KAJ SO VAŠ DEDCI? (22.12.2004 14:52:26)

Aja,pozabla sem še napisat,da je mojster za vse!:)-
Vse,kar je doma za popravt ali nanov naredit-vse to on zna:)--no,sej pol nakonc mu res kar rata,ga moram kar pohvalt!:bravo:

ily -> KAJ SO VAŠ DEDCI? (22.12.2004 15:24:53)

No, pa še jaz, ko ravno se mi ne da v službi več delati in čakam, da bo ura prava za odhod.

Moj mož je pa po poklicu dipl.inž.el., dela pa kot kalibrator v farmacevtski firmi.

Dobra lastnost je vsekakor ta, da zna poslušati in narediti marsikaj, da se človek (beri: jaz!) počuti dobro in lepo.
Slaba je pa računalnik in TV! Pa ˝šaltanje˝ kanalov!!! Hudooo!!

Zame pa je on edini pravi moški: zdaj si sploh ne znam predstavljati življenja brez njega ali s kom drugim! In vem, da je tako edino prav!

Tejči -> KAJ SO VAŠ DEDCI? (22.12.2004 16:04:45)

Moj fantič pa je kuhar..vedno dobro papcamo:)

Dobre lastnosti: super fant, vedno pripravljen pomagat.

Slabe: predvsem trma, ostalo se izniči z dobrimi;)

LP, Tea&Mia

Pinja -> KAJ SO VAŠ DEDCI? (22.12.2004 16:42:27)

Moj je strojnik, opravlja pa direktorska in radnička dela, ker je sam svoj gospod, ima d.o.o.

:angel: nikoli ne nerga za pomit posodo ali pospravit (sva oba preeeveč pedantna), vse nardi sam in sploh je naj naj :bravo:

:grrr: cele dneve ga ni doma, ko pa pride, je pa daljinc od tv-ja prva stvar ki jo prime, ampak sem že navajena :)-

Bo pa sigurno dober ati, ker je sam še en veeelik otrok :love:

lp :sloncek:

Tina26 -> KAJ SO VAŠ DEDCI? (22.12.2004 19:54:34)

Nas gospod pa je hardverski novinar, pa se marsikaj drugega kar sploh ne vem kako bi poimenovala :zmeden:

:rozica: zelo lepo poskrbi zame in vedno pomaga (ce je sploh kdaj doma oz. prost)

:grrr: poleg vsega terenskega dela ima doma se toooooliko dela na racunalniku, da za mene nima casa - razen kadar kuham mulo

Kinokija -> KAJ SO VAŠ DEDCI? (23.12.2004 8:04:27)

8) Policist
:angel: sočuten
:grrr: računalniške igrice, včaih mu je treba po 5x reči za kako stvar, da se spomni

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]