H&M (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

tia&silvija -> H&M (21.12.2004 21:03:13)

Forumke zdravo!

Zanima kje v Mariboru je trgovina H&M. Sem namreč iz Dolenjske in poznam Maribor bolj slabo, sicer tam študiram (izredno) in poznam samo Citypark.
Baje so cotke za naše pikice veliko cenejše in še velika izbira je, zato bi rada šla zdaj med prazniki malo pošpejat.

LP, S&T

Alina -> H&M (21.12.2004 21:15:22)

Ko prideš iz Cityparka, greš proti mestu - naravnost, čez prvi semafor za pešce in na levi strani je visok objekt s stekleno fasado. Na veliko ti bo pisalo H&M. Blizu je tudi Mc Donalds.

Upam, da sem ti kaj pomagala. Drugače pa ti bodo, še bolj natančno opisale Mariborčanke.

Lep večer vsem.:rozica:

Alina 34t

petra + zoja -> H&M (21.12.2004 23:38:52)

h&m, to je bivši Merkur, če si mogoče že slišala!

Cotke imajo fullll lepe, res pa je da ko prideš v MB v posvetovalnico, so vsi otroci enako oblečeni:zmeden::zmeden::zmeden:, da o kapah in šalih ne govorimo, ko greš malo po mestu!!!

So pa cene ful ugodne to pa je res!!!:bravo::bravo::bravo::bravo:

tia&silvija -> H&M (22.12.2004 0:22:03)

Hvala bogu, da sem iz Dolenjske od koder le redki gredo v MB v shopping, tako da bomo verjetno nekaj ekstra.:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

LP, Silvija&Tia

Anonimen -> H&M (22.12.2004 15:56:10)

Sej je H&M tudi v Lj:) Ampak je v MB boljši!!!!:(

rosvitaj -> H&M (22.12.2004 16:20:32)

Bok!

Te moram razočarat. Jaz sem oblekla našega škratka v H&M v MB. Kot pa že veš, imam sina, tako da bo tvoja princeska nekaj ekstra. Mogoče pa je tvoja soseda kupila oblekce za hčerko tam...

Se vidiva na sprehodih.

Rosvita

tia&silvija -> H&M (22.12.2004 20:23:07)

Rosvita zdravo!

Končno ena znanka na forumu! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Upam, da se večkrat srečeva, na forumu ali pa vsaj na sprehodu!
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Lp, S&T

PS: Želim vama s pikcem sladke sanje in predvsem prespano noč. 9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

rosvitaj -> H&M (24.12.2004 9:40:05)

Hoj!

Kot kaže, prespanih noči še dolgo ne bo.Upam, da se bo spanje vsaj za silo uredilo, kajti čez 3 mesece grem nazaj v službo.

Lepo se cartajta.

Se vidimo.
R. in L.

Stran: [1]