frutka_ -> ali lahko jem....? (21.12.2004 19:59:57)
|
Mislim, da ni pravila po čem te bo napenjalo oz. napenjalo malega. :zmeden:Nekoga napenja jabolko drugega pa ne. Najbolje boš videla sama ko boš jedla razl. hrano. Ampak po mojih info. lahko ješ...skoraj nič! ;) Jaz osebno se po porodu prehranjujem zelooo slabo, dosti slabše kot pred porodom.:nosecka: To pa zato, ker je veliko sveže hrane "prepovedane" jaz pa ravno to obožujem. Jedla sem veliko juhic (kurjih, zelenjavnih, kremnih), krompirja, čokolade (mojega po tem ni šraufalo), ogromno sem pila vode in čaja za dojenje, pa piščanje meso, čokolino (njami!), jogurte in razne sojine napitke. Jajčka niso najbolj priporočljiva, grah v rižeku morda ni napače...težko ti svetujem, ker moraš poslušati svoje telo. Moj otroček je še vedno zeloo občutljiv pri prehrani. Dolgo ga je tudi napenjalo, jaz pa bi itak lahko umrla od lakote, če bi vso hrano, ki napenja črtala iz jedilnika. Ja, mojega je napenjalo tudi po zeleni solati, takrat je še kakec bil živo zelen!Napenjal ga je rizi-bizi...saj boš sama najbolje ugotovila z izključevanjem posameznih živil. Ne obupaj!
|
|
|
|