|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj in koliko GH?
16.11.2007 17:39:04   
MADMAX
Kaj in koliko GH vam pojedo malčki od 7 meseca dalje?

hvla in lpuser posted image

< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 20.11.2007 21:24:10 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KAJ IN KOLIKO GH?
16.11.2007 18:44:08   
Naja30
Pri 7 mesecih je pojedla že večinoma vso zelenjavo, razen paradižnika, fižola in solate.
Od sadja ni jedla ananas, citrone.

Mlečne izd. sem začela uvajat po 7m, brez mleka.
Od mesa je jedla purana in piščanca.

(odgovor članu MADMAX)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.11.2007 19:38:20   
kaya2007
kdaj lahko jejo skute in podobne zadeve? pediatrinja je rekla da lahko že zdaj (6mes), pa se mi zdi kar hitro...

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.11.2007 20:11:32   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007

kdaj lahko jejo skute in podobne zadeve? pediatrinja je rekla da lahko že zdaj (6mes), pa se mi zdi kar hitro...

100 pediatrov 99 mnenj.. poslusaj svojo. jaz sem jo in je rekla enako, po 6 m.. no kaksen teden sem se pocakala in ji probala dat in je ful zapopadla za skutke :)

jemo vecino sezonske zelenjave in sadja + puran, piscanec.. kok pa je odvisno od razpolozenja in lakote in a so zobki v igri .. od 1 zlice - 200ml.. povprecje bi rekla, da je 80-100ml.. 3 obroki + ziza

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.11.2007 21:15:01   
us
mene pa zanima ali ste začele s  surovim  sadjem ali kuhanim. moja mala  ne mara ne surovega  ne kuhanega jabolka. kaj narediš, da sveže jabolko ne porjavi?
user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.11.2007 21:34:26   
jazz
Jaz sem tudi ful ubogala pediatre, no potem smo imeli pa premalo železa in kup enga hujšega sranja, tako da pri naslednjem otroku ne mislim nič komplicirat...jedel bo tako kot mi ostali in basta...sicer ne cvrtja in drugih alergenih zadev, drugače pa lepo počasi kr vse!

Lep pozdrav! K

(odgovor članu us)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.11.2007 21:40:18   
kaya2007
mene pa zanima ali ste začele s surovim sadjem ali kuhanim. moja mala ne mara ne surovega ne kuhanega jabolka

jaz kuham, razen banane seveda...jabolka pa tudi naša sploh ne mara, zato ji ga zmešam k banani ali hruški...bom probala zmešat še s korenjem. včeraj smo šli ven in sem s seboj vzela frutapuro od milupe (kašica iz svežega jabolka in banane), pa ji je bilo začuda tudi všeč.

mene pa še nekaj zanima...rada bi ji počasi ponudila piščanka, pa me zanima kako ga skuhate! vem da verjetno v juhi, ampak me konkretno zanima (kaj date not, ali kaj solite, date kocko itd.). pa zanima me kolk se ga da zmiksat, ker naša ima rada bolj redko vse skupaj.

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.11.2007 21:40:35   
MADMAX
poavadi smo na sveže sadje kot je banana, jabolko..., pokapali limonin sok, da ni porjavelo, ne vem pa ali je to dobro za naše dojenčke( limonin sok ). Jaz sem začela s surovim nato pa še s kuhanim sadjem, začela sva pri 5 in pol mes. sedaj 7 mes pa mi še vedno poje po par žličk.

(odgovor članu us)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.11.2007 21:49:12   
us
hvala za odgovore. bom poskusla zmešat jabolko z banano, mogoče ji bo pa ustrezalo.
z limono sem poskusla pa je bilo takoj rjavu, mogoče sem je dala premalo

moja miška je sicer szara 4, 5 mesecev in se je kar tresla, če je kdo v njeni bližini jedel, tko da sva že kar začeli - za enkrat popoldne poje pol banane pa še podojim jo na eni strani.

z uvajanjem GH sem začela tudi, ker se je ponoči začela zbujat na dve uri in želela kar naprej jest - nisem čisto prepričana a je to kaj povezano  ali je lahko kaj drugega

lp

(odgovor članu MADMAX)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.11.2007 21:50:50   
MADMAX
Piščanec, korenček, cvetača, koleraba, pteršilj,košček čebule,samo ščepec soli brez kock.Meso pa drobno sesekljam pa z vilicam pretlačim zelenjavo odstranim čebulo in peteršilj ali pa vse skupaj spasiram, lahko dodaš malce putrčka.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.11.2007 22:04:08   
kaya2007
hvala! a je pomembno kater kos ji dam-belo ali temno meso?

(odgovor članu MADMAX)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.11.2007 22:06:48   
MADMAX
belo meso

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.11.2007 22:24:24   
MADMAX
jaz sem svojega samo dojila brez GH do 5,5 mes., zbujal se mi je 2x do 3x na noč, so bili pa dnevi da semi je zbujal tud na eno ali dve uri ampak to je bilo kakšen dan, dva pa tud čez dan.
Lahko pa da ji bo že kak zobek pokukal ven, deklice prej dobijo zobke kot pa fantje.

(odgovor članu us)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.