|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   trgovina za nosečnice - LJ
16.11.2007 13:51:53   
PIKICA07
Hoj,

zanima me kje je v Ljubljani kakšna trgovina z nosečniškimi oblekami. Poznam samo Kepico v BTCju ampak tam nisem našla nič pametnega.

Hvala in lp.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: trgovina za nosečnice - LJ
16.11.2007 13:53:13   
Naja31
V Baby centru v BTC imajo en nosečniški oddelke, v strai Ljubljani trgovina Popek zraven Magistrata, v Zari najdeš kdaj kaj za nosečnice, pa v benettonu v Nami imajo tudi nekaj nosečniških oblačil.
Ni hude izbire, pa še drago. user posted image

(odgovor članu PIKICA07)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.11.2007 13:59:26   
TinkiBinki
Uf, saj je nekaj, a ne prav dosti.
Benetton v Nami in Emporiumu
Popek (Pri mestni hiši)
Zara (nekaj malega imajo)
H&M (ima za nosečnice v Celju, v Lj žal ne)

Res ni hude izbire kot je napisala Naja 31 in je kr drago. Kake puloverje in tunike lahko kombiniraš z nenosečniškimi, saj je letos taka moda, hlače si pa moraš kupit...

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.11.2007 14:14:00   
PIKICA07
Hvala user posted image
Za beneton in zaro nisem vedla da imajo tudi nosečniške stvari. Bom šla pogledat. Res škoda da nima ljubljanski h&m tudi tega oddelka.

Rabim pa glih hlače :). Sem si sicer kupla pred časom ene v kepici in ene v H&m v nemčiji amapk so že preozke.

No še enkrat hvala.

(odgovor članu TinkiBinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.11.2007 14:40:33   
Anonimen
Drugače poglej pa od Leny-ja stran, oni imajo tudi hlače za nosečnice. Jaz sem jih od njih kupila. Pa drage kot žafran.....

(odgovor članu PIKICA07)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
16.11.2007 14:48:43   
MarijaPo
Jaz sem si hlace kar sama zasila. So bile en mojih prvih siviljskih projektov, tako da so bile malo cudne, ampak vseeno blazno prijetne za nosit (okrog trebuha je bil jersey, tako da ni nic tiscalo, ostalo pa lan).
Aja, pa pozabila sem povedat, da so me prisle okrog 4 evre. :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.11.2007 14:49:07   
san
Popek je zdej v btc-ju v tisti novi kocki poleg Emporiona - Diamant al kako se ji reče. Pa v hali A v btc-ju je tudi ena trgovina.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.11.2007 15:25:14   
Taula
v strai Ljubljani trgovina Popek zraven Magistrata

Ni ga več tam, so zaprli. Samo še v Diamantu je.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?