|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Teža
21.12.2004 15:55:55   
Cuketa
Zadnjič me je babica kar nahrulla, da sm se preveč zredila.Sm v 32.tednu pa imam 10kg več od osnovne teže.Fora pa je v tem, da sploh se mi ne vidi-samo bušija imam in prsi-boki pa so se mi le za par cm zvečali.:zmeden:Pa tudi ne jem toliko da bi bilo preveč-da bi se nažirala.Una babica me je pa zdaj prav zakompleksala!Kakšne so vaše izkušnje?Pa sploh nimam nobenih težav, da bi kaj zatekala, pritisk...(trikrat potrkam na les;)).Pa sej drugače se ne sekiram, itak bo že šlo dol, ampak ni mi všeč da mi je tako težila!
Pa lep pozdrav!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Teža
21.12.2004 16:04:43   
kofetek2010
Jaz sem se zredila za 20kg, pa mi nihče ni težil. Gal je imel pa 3970g. Mogoče so pa zdaj postali bolj striktni... :zmeden2::zmeden2::zmeden2: Mislim, da je glavno, da se dobro počutiš.

Uživaj še ta 2 meseca!

lp
jana73

(odgovor članu Cuketa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Teža
21.12.2004 16:06:22   
Cuketa
HVALA!Bom!:)

(odgovor članu Cuketa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Teža
21.12.2004 16:30:38   
Lu
Cuketa sama sem tudi v 32. tednu :) in sem šla gor dobrih 14 kg. Imam pa jutri pregled in mislim, da jih bom tudi jaz slišala.

lp Lu
32t:love::bravo:

(odgovor članu Cuketa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Teža
21.12.2004 16:57:22   
beba76
Jaz sem prvič imela +26, drugič +27, pa me ni nihče nadiral, le prvič sem zaradi zatekanja šla predčasno v porodnišnico.
Zdaj sem pa se do 25 tedna zredila 4 kg (kar se mi sploh ne zdi veliko), pa sestra na zadnjem pregledu pravi: ja, kaj pa se je zgodilo s kilami?! Mislim - HALO?

Ne se sekirat za kile, bodo že šle dol, dohtarji in vsi v njihovi stroki pa bi itak radi imeli vse po predpisih.

(odgovor članu Cuketa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Teža
21.12.2004 17:16:16   
morskadeklica
Jaz sem se do zdaj (30t) zredila 12kg, pa sem bila na zadnjem pregledu pohvaljena:zmeden:. Je pa res da sem štartala pri 47kg(168cm).

lp:muca::nosecka:

(odgovor članu Cuketa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Teža
21.12.2004 21:04:16   
Minkaa
Fora s kg je v tem da se v enem mesecu ne bi zredile za več kot 2 kg. Tudi če si v recimo 25 tednu in si skupno pridobil samo 4 kg na splošno ni kritično je pa kritično če si za 4 kg napredoval od 21. tedna.
Torej če kg konstantno rastejo OK (sicer v mejah normale), če pa preveč strmo naraščajo vas kregajo.
;)

(odgovor članu Cuketa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Teža
21.12.2004 21:07:44   
NinaŠ
Jaz sem se skozi nosečnost zredila za 20 kg, pa ni nihče nič rekel. Pravzaprav se je g. smejala, ko sem rekla, da je pač tko lepo jest. Sicer se je pa naraščanje teže zadnji mesec ustavilo, saj sem imela velike težave z zgago in sem manj jedla. LP

(odgovor članu Cuketa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Teža
21.12.2004 23:14:54   
saba01
oj
jaz sem se prvič zredila za 23 kg,drugič pa za dvajset,sem tudi zatekala,pa me ni noben kregal,bla sem pa kot ogromen balon...
LP,Sabina:sloncek:

(odgovor članu Cuketa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
22.12.2004 8:22:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Cuketa)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Teža
22.12.2004 8:32:44   
Mina1
Ah punce, ne se sekirat. 100 ljudi, 100 čudi in tako;), sploh pa tele sein ginekologi, nikoli ne veš kaj te čaka.

Jaz sem se pri prvi nosečnosti zredila vsega skupaj 9kg, ampak sem rodila konec 41t, torej sem bila pridna, korenjak pa je bil težak skoraj 4kg.

Zdaj v drugi nosečnosti je takole: noseča sem 32t, rok imam 20.2.2005, zredila sem se pa za dobrih 8kg. Sem bolj drobna, pa se mi zdi to veliko:zmeden:, ampak nihče ni še nič rekel, le da sem ful luštna takole s trebuščkom in tako.:)-:)-:)-

Torej, brez veze, poznam punce, ki so pridelala tja do 25 kg, pa so se potem spravile na isto, tako da;)

pa-pa Mina1 32t:nosecka:

(odgovor članu Cuketa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Teža
22.12.2004 10:29:25   
spacey
Tako kot morrak, sem se tudi jaz zredila in kaj čem??? Ne jem veliko, ampak se me vse bolj prime, pa sladkarije kar pašejo...hehe :ups: :)- Bomo se pol sekirale kako spravit to dol, zdej pa je treba met mal zaloge, da je našim :duda: toplo in da se počutijo varne v naših bušijih. Al se motim?!
Pa še to...jaz sem v enem mesecu pridelala kar 5kg (18t-22t) in sem bila od babice tako kregana, da je bil joj. Pa se sploh ne obremenjujem več, zdej kr preslišim. ;)

Papa; P 9nebesa 28t

(odgovor članu Cuketa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Teža
22.12.2004 10:36:09   
N&N&D
Tudi mene je G. nadrla, ko sem bila v 30t in sem se skupaj zredila za 11 kg, res je, da sem se takrat v zadnjem mesecu kar ca. za 4 kg. Naročila mi je da si beležim kaj jem in malce bolj pazim. Pri naslednjih pregledih sem ji povedala, da se mi zdi da nič ne pretiravam, jem kot prej, le zajtrke sem dodala, ker jih pred nosečnostjo nisem jedla. Vsi pravijo, da se mi pozna zamo na trebuščku. Pri naslednjih pregledih pa je sva prišli do tega, da mi verjetno zastaja voda v telesu, kar tudi poveča težo, saj me zelo bolijo členki na prstih rok:((, tako da zjutraj komaj premikam prste. Upam, da bo vse skupaj minilo, ko pride dan D:metulj:.

(odgovor članu Cuketa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Teža
22.12.2004 10:39:39   
spacey
N&N, a ti zatekajo roke in noge? Meni že zdej in je tako zoprno. :(( Zgleda, da se tudi v meni že nabira voda. :zmeden: :((

(odgovor članu Cuketa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Teža
22.12.2004 11:39:00   
barby*
Halooo:zajcek:
Ko je tema kilaža, nikakor ne smem manjkat:sloncek::sloncek::sloncek:...27.teden..+ 16 kilc:bravo::bravo::bravo:

Pri G še nič kregana, večinoma mi je šlo v bušija in balkončke, izvidi vedno BP, počutje super, poskočna še vedno ( razen po stopnicah, da:duda: ne pretresam preveč:duda: ), tudi jaz ne jem bistveno več, se me pa očitno bolj prime:)-
Ko me vidijo vsi samo hvalijo bušija kolk je luštkan!!! Se pa najde tudi kdo ki potem pokomentira kilažo, ampak me ne gane...
Pa še toplo nam je:)-:)-:)-

Uživajte punce moje pa čim manj se obremenjevat!!!!

pa pa
barby:metulj: in:love:

(odgovor članu Cuketa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?