Erika 1 -> Malo za šalo-pismo božičku 26.decembra (21.12.2004 14:30:07)
|
PISMO BOŽIČKU NA 26. december > Dragi božiček. > Najverjetneje si zelo presenečen, ko ti pišem že danes, 26.decembra, > toda rad bi ti pojasnil nekatere stvari, ki so se zgodile od začetka tega > meseca, se pravi od takrat ko sem ti poslal pismo z mojimi željami za > Božić. > Pisal sem ti da si želim kolo, rolerje, Matchbox stezo z avtomobilčki in > žogo. Celo šolsko leto sem se raztrgal od učenja, nisem šprical niti > minute, ko je zapadel sneg, sem še celo bolj zgodaj odhajal od doma. > > Pa da ti sploh ne govorim o tem, da sem bil pri matematiki najboljši > učenec in da sem osvojil srebrno Vegovo priznanje na državnem > tekmovanju. V celi vasi se ni nihče lepše obnašal od mene, niti moj brat > Petrček, niti > mama, niti očka, da sosedov niti ne računam, celo Marička mi je rekla da > ne more verjeti kako sem se poboljšal. Vsako nedeljo sem hodil k maši, > župnika je skoraj kap zmeraj ko me je zagledal v cerkvi. Pomagal sem celo > starčkom čez cesto, in me še rajonski policaj ni mogel prehvalit. Ti pa veš > kakšen je policaj Tona, da te on pohvali moraš bit res priden. > > In zdaj mi povej, kak maš jajce, da mi nastaviš pod jelko jebeni > človek ne jezi se, ****li te zokni s Telebajski in pofukanega črnega > Petra?! Na > koji **** si ti debeli peder sploh študiral, kaj misliš da sem se jaz > celo jebeno leto mučil in trudil takorekoč za nič, ****la te darila?!! > > In kaj je najbolj važno;mene si tak grdo zafukal, onemu malemu > sosedovemu seronji pa si prinesel tolko igrač, da pri njih skor v hišo > ne moreš, kolko jih je! > > Da te nea vidim slučajno, kak poskušaš naslednje leto splezat skozi > dimnik v našo hišo. Zjebal te bom tak ko malega majmuna, ti > debeloritnež kosmati. Tistega tvojega rahitičneag jelena pa bom tak > prestrašo z > zračno puško , da boš mogo peš it nazaj na tvoj jebeni severni tečaj, isto > tak > kot moram zdaj jaz pešačit, ker mi nisi prineso montbajka. > Jebi se in rasti Božiček, boš ti že videl naslednje leto kaka baraba > sem lahko jaz, ti konju jedan debeli. > uživaj življenje > lp
|
|
|
|