|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ctg-na pomoč?
16.11.2007 9:59:47   
madela
Punce pomagajte mi! Moja sestra ima jutri PDP in hodi zadnji teden vsak drugi dan na ctg in zmeraj ji rečejo,da ni v redu,ne povedo ji pa kaj naj ne bi bilo v redu.
Sedaj je bila spet in so jo poslali,da se dve uri malo razgibava,da bodo še enkrat naredili ctg,ker spet ni bilo v redu in če bo takrat enako jo bodo sprejeli.
Kaj bi naj to pomenilo,da so se začeli popadki,ampak jih ona še ne čuti,ali je kaj narobe z utripom srčka?
Namreč 1x so jo že poslali na sprehod,ker so rekli,da zgleda da otroček spi in bo treba še enkrat narest...

Joj,kako sem zmedeno napisala,upam,da boste vedele kaj hočem vprašat. Me pa kar malo skrbi,ker imam sina,ki se je rodil s srčno napako in za nič na svetu ne bi želela,da se to zgodi še moji sestri!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ctg-na pomoč?
16.11.2007 10:09:39   
Pikapoka1
Ne razumem zakaj ne vpraša kaj ni uredu???? To lahko pomeni več stvari, lahko samo to, da mali spi in je utrip zato počasnejši... naj vendarle vpraša ne, saj se gre zanjo in za njenega otročka....in če kaj ni vredu, naj pol vztraja da jo takoj sprejmejo, jaz bi sigurno zahtevala urgentne odgovore........
sicer pa ne morem mimo tega da ne dam te pripombe.... kaj še vedno velja fama, da so dr. bogovi in se jih nič ne sme vprašat oz. se jih je treba bati??? Oni so tam zaradi nas in ne obratno, in dolžni so nas obveščat o vsem kar počnejo z nami, kaj nameravajo in zakaj, ne vem kako to, da se najbolj osnovnih stvari bojite vprašati, saj gre za vas in ne za sosedovo kravo!

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.11.2007 10:11:41   
akaj
Ma, brez panike. Če bi bila panika bi ji že sprožili ali pa naredili carski rez.
Tudi meni so parkrat rekli da ni OK, ker je bil otrok preveč miren, pa naj migam pa hodim, bla bla. Sej če so ga malce podrezali, je blo premikanje.
Je pa res da ima otroček že tako malo prostora, da se manj giba, pa tudi proti koncu se baje malce umirijo.

Srečno sestriuser posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.11.2007 10:16:33   
madela
Mislim,da je nekaj spraševala kaj je narobe,pa so ji samo rekli naj gre na sprehod in čez dve uri nazajin e bo še zmeraj enako bo ostala noter.
Skrbi me,ker to zdaj ni prvič,da so nekaj jamrali in jo poslali na razgibavanje in pol nazaj!

Mene prav stiska pri srcu in srčno upam,da se usoda ne ponovi!

(odgovor članu akaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.11.2007 10:20:45   
smejčica
Jaz tudi mislim, da otročiček samo spi in zaradi tega ni vredu ctg.
Ko sem bila jaz na ctg-ju, sem bila skupaj v sobi z eno žensko, ki ji je spal in je mogla naredit par počepov, da se je mali zbudil. Pol pa je bilo vse vredu.
Meni osebno pa so rekli, da je možnost, da me ginekologinja še enkrat pošlje na ctg, saj se je malo preveč premikal, ampak me ni. Tako da...po moje ni kaj narobe.
Če pa bi bila na njenem mestu, pa bi se pozanimala, kako in kaj.
Upam, da bo vse ok.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.11.2007 10:28:32   
madela
Sestra pravi,da mala pupika ni spala med ctg-jem,ker jo je kar krepko brcala,pa so vseeno rekli,da mogoče spi in naj gre na sprehod user posted image
Mora pa ob pol 12 naaj! Joj,upam da bo vse v redu.

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.11.2007 10:34:23   
sneška_
Proti koncu nosečnosti mene so kar lepo vsak drugi dan pošiljali na CTG.Tudi jaz sem delala počepke pa se sprehajala pa ležala po 45 min na postelji.Tako da enkrat ni bil dober Ctg pa drugič je otrok spal pa tretič morala sem biti sita ker sem enkrat šla lačna tamo pa ni bil dober.

Naj upraša kaj je narobe in zakaj  nič ji ne odgovorijo. Sicer jaz sem imela kar dobre sestre na ginekologiji v zdravstvenem centru pa sem bila z vsem seznanjena. Pa sem rodila 10 dni po PDP

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.11.2007 10:45:27   
Anonimen
Naj kar lepo vpraša kaj je narobe naj se nč ne boji.Ko sem sama bila v prvi nosečnosti že na porodni mizi mi je sestra delala ctg in takrat se tudi ni čutilo srčka pa mi je rekla,da se naj obrnem na drugo stran takrat ga je pa slišala.Ko sem se zopet ibrnila na kontra pa ga spet ni blo slišat.Ampak hvalabogu se je vse ok izteklo.Sestra pa kr naj bo radovedna saj ima pravico do odgovorov.Želim ji vse najboljše.

(odgovor članu sneška_)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
16.11.2007 10:59:02   
BaByGiRl
Ne skrbi, če bi bilo res kaj narobe, bi že pestvali.
Jaz sem imela vedno probleme s CTGjem. srček se je čudno zaznal...al je res spala, ali pa so rekli da spi, pa sem jo čutila, pa se preveč razmetavala in je skos uhajal utrip.
Že v naprej čestitam , tetauser posted image
Naj ji danes sprožijo, da vas ne bodo več sekirali.
Če pa še naprej morjo, naj pa kr vstraja in naj vpraša KAJ je narobe,...saj ima pravico vedeti. Čim manj naj se sekira, boljše bo.
Čim hitrejši porod. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.11.2007 11:11:40   
madela
Hvala babygirl in vsem ostalim za tolažilne besede. Upam,da se bo vse srečno končalo. Jezna sem,ker sem tako daleč vstran,da bi ji lahko stala ob strani v teh trenutkih,ko jo tako skrbi,se pa zato slišiva po telefonu.
Še malo pa bo spet na ctg-ju in mi bo sporočila kako je bilo. Glede nato,da je že odprta(ne vem koliko)upam,da bo že danes crkljala svojo pupiko!

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.11.2007 11:14:40   
cmokec
Držim pesti, da se boš pohvalila z dobro novičko. user posted image

Javi.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.11.2007 11:26:33   
Anonimen
hja ne vem kaj je taka skrivnost. js bi zatežila. mene so na rok ko so ugotovl da kao neki ne bi blo ok dal kr lepo rodit. za vsaki slučaj da ne bi bilo res kej narobe

(odgovor članu cmokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
16.11.2007 13:28:08   
madela
CTG spet ni bilok in so jo kar sprejeli. Pravi,da so ji predrli mehur in da je že dobila popadke.
Upam,da bo spupiko vsev redu. Niso ji pa nič povedali kaj bi naj to pomenilo,da ctg ni v redu.

Držite pesti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.11.2007 13:32:10   
Anonimen
Saj lahko na ctg-ju vidi utrip utroka in vse.Jaz sem takoj vedela,če je ok ali pa ni. ko sem z drugim bila noseča in sem bila na ctg-ju sem dobila popadek,pri tem pa je malemu srčni utrip padel na 50,to se je ponovilo 3y ko sem bila zadnjikrat na ctg-ju in so me poslali v porodnišnico.

(odgovor članu madela)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
16.11.2007 13:34:55   
madela
Kaj pa to pomeni,če otroku tako pade utrip med popadkom?
Sicer imam tri otroke,ampak sem bila priključena na ctg samo takrat,ko se že rojevala,prej pa nič in se ne spoznam na to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
16.11.2007 14:44:52   
Anonimen
Moji je padal utrip med popadkom (iz 200 na 60 pa spet gor) in sem zaradi tega imela urgentni carski rez. Utrip ji je padal, ker je imela popkovino ovito in jo je med popadkom stisnlo in ni dobila dovolj kisika.

(odgovor članu madela)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
16.11.2007 15:11:24   
madela
Ojoj,anonimna user posted image ,samo da se je vse vredu končalo.

Jaz sem pa ravnokar zvedela,da sempostala teta in kmalu bom tudi botrca,tej naši pupiki! user posted image user posted image
Torej je bilo zgleda vse vredu,ampak včasih jedobro,da tudi po nepotrebnem naredijo paniko,kot pa da je sploh ne naredijo,tudi ko je treba!

Solzemi tečejo kar v potokih,tako sem vesela.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
16.11.2007 15:15:31   
Taula
Važno da se je srečno končalo. Čestitke tetka.user posted image user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?