Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: pranje belega perila pri 95 ali 60 st.? 16.11.2007 23:25:34
|
|
|
|
malecka
|
jaz se pa izogibam kuhanja. Imam pa vso spodnje perilo barvno tko da samo kuhinjske krpe perem na 95. Zato pa moja tašča obožuje kuhat in vsake toliko časa dobim razkuhano in pobarvano cunjo.
|
|
RE: pranje belega perila pri 95 ali 60 st.? 16.11.2007 23:31:01
|
|
|
|
sonce36
|
jaz tudi ne kuham, le na vsak mesec ali dva dam kuhat. Pa je lepo perilo.
|
|
|
|
RE: pranje belega perila pri 95 ali 60 st.? 16.11.2007 23:36:06
|
|
|
|
Olivija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutra IZVIRNO SPOROČILO: Olivija nekje sem brala, da je 60 dost za uničevanje raznih glivic. No, to je dilema. Ali se pri temp. 60 st. zares že uničijo glivice in razgradijo vsi izločki kot smrkelj, urin? Moram si priti na jasno! Imam namreč nov pralni stroj in moj mož bi raje videl, da perem takšno perilo na programu 60 st. ECO To se mi zdi pravzaprav fajn varianta zaradi okolja. Ravno zato se izogibam pranju na višjih stopinjah in raznim dodatkom, ter velikokrat perem na kratkem programu.
|
|
|
|
RE: pranje belega perila pri 95 ali 60 st.? 16.11.2007 23:38:14
|
|
|
|
kofetek2010
|
Mogoče 2x na leto perem na 90°C. Po navadi po dopustu, ker se mi takrat nabere dovolj takih belih stvari. Drugače pa perem v glavnem na 40°C, itak se vsak dan vsi komplet preoblečemo in nismo neki pujsi ali bolniki s kakšno okužbo, da se ne bi na 40°C vredu opralo.
|
|
|
|
RE: pranje belega perila pri 95 ali 60 st.? 17.11.2007 11:02:04
|
|
|
|
Maxica
|
Vse, kar je belega, perem na 90, kar je pisanega, pa na 40. To je vsa umetnost pri mojem pranju.
|
Glasbeni vrtiljakecklitiaMorda ste kupili ali so vam podarili glasbeni vrtiljakec za vašega dojenčka. Ste zadovoljni z njim? otrok lepše zaspi in se umiri?Da (
50%)
Ne (
26%)
Včasih (
24%)
Število vseh glasov: 42Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!