Anonimen -> RE: bolniška (16.11.2007 13:09:17)
|
Jaz sm noseča 2. . Obakrat sm od vsega začetka na bolniški. V prvi nosečnosti mspač vedla kako in kaj in se mi je zdel vredno res počivat da nebi imela spet SS, tako sm se držala tega da sm počivala- ležala, niti kosila nism skuhala, ne pospravljala, avta mi tud domači niso dovolil vozit, najbolj neumno iz strani komisije mi je bilo to da sm imela do 6. meseca vedno odobreno bolniško - mirovanje, na svojem domu... Nato pa sm dobila proste izhode - prav takarat je bil ugotovljen zastoj rasti ploda in sm mogla čimveč ležat na levem boku...in po njihovem mnenju bi takrat lahko šla vn [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]mislm, kot bi se delal norca. Sedaj sm noseča drugič, od začetka podobni zapleti kot v prvi nosečnosti, imam prirojeno napako maternice (katere se na žalost ne da popravit), prav tako imam bolniško, mirovanje, na svojem domu... Res sm počivala dokler sm imela izcedke, sedaj pa se je stanje nekako umirilo...mi je čisto jasno da je še vedno možnost da pride do SS, da imam lahko prezgodnji porod, da lahko pride ponovno do zastoja rasti...samo jest mislim da mirovanje tega ne more preprečit. imam skoraj 2 letnika, s katerim se vsak dan sprehajava, greva do trgovine, če pa je slabo vreme greva tud po trgovinah, ker ne zdržim doma. Glede komisije bi rekla tako - lahko pridejo ko grem za 10 min na sprehod v gozd, al pa ko bom nekje v šopingu - v vsakem primeru bom kaznovana, tako da se ne sekiram preveč, upam da jih ne bo, če pa pridejo pa upam da bom mela srečo. V 1. nosečnosti ni blo nikoli nobenga. Zdej me pa zanima še nekaj kako ti oni dokažejo da te ni doma? Jaz živim v večstanovanjski hiši, v spodnje nadstropje pride več ljudi, kaj kupit, jaz jih ne poznam, če vidim dasje prišel nekdo nepoznan niti ne grem odpret, če kdo pride k meni me ponavadi prej pokliče, in če spodaj nikogar ne bo doma [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Tako je vsaka naj počne kar ji paše in kar misli da lahko, nihče drug ne bo odgovarjal za nobeno!
|
|
|
|