žiža -> sem zmagala (21.12.2004 12:37:11)
|
Včeraj se je zopet odvijala ista zgodba kot že par tednov in je večini prav dobro znana. Nismo hotl zaspat v svoji posteljici. Smo se previli, pa jedli, pa podrli kupčka, malo pocrkljali, da je zadremala, potem pa smuk v posteljo. A glej ga :hudicek: samo da pridem v sobo ona odpre oči in gleda kot čukec. Jo dam v posteljo, deset minut stokanja pa brcanja in kriljenja z rokami. Se udam in ji dam dudo jo tolk potegne da sem mislila da je še lačna. Zopet dobi zizo, dvakrat potegne-konec. Nazaj v posteljo in dudo ki ji leti ven na dve sekundi, zato sem jo enostavno držala v ustih. Dečva še vedno budna in stoka. Če ugasnem luč je jok, če luč prižgem je spet jok. Namontiram na posteljico metuljčka, ki ga je prinesel miklavž ( takega ki poje pa se sveti,če ga pritisneš na nos)- lušten! A takoj ko neha peti spet jok. No ob enih sem še vedno sedela ob posteljici z eno roko držala v ustih dudo, z drugo pa metuljčkov nos, da je ves čas igral. A se je splačalo ob pol dveh smo končno zaspali :bravo: :bravo: :bravo: in spali in spali in spali do osmih. Je res sladka tale zmaga, upam da bo trajala.
|
|
|
|